Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 08, 18:58)
As pas ji perejau nuo Bogd. tik jis dirbo toje pacioje klinikoje Bogdanskienes, tai kai mane ji matydavo oj kokie zvilgsniai buvo , kad perejau pas Griciu  blink.gif  lotuliukas.gif
Zymiai taktiskesnis, malonesnis, apziuri labai svelniai visada..po jo daugiau noriu pas vyru giniu eiti nei pas moteri, tiek ju surugusiu bobu macius  doh.gif

As jau po vizito, gavau utrogestano receptuka ir deklaracija  pirkti ax.gif Vaisius atitinka 4 sav.ir 5 dienu, 20 diena einu pakartotinai ir bus aiskiau jau, gal ir sirdute bus  wub.gif  Aisku skaiciukai mazi, pagal menesines paskutines turi buti 6 savaites, bet jei skaiciuoti nuo IUI tada taip ir iseina. Tikimes nebus nesivystantis ir augsime dideli ir sveiki  nestuke.gif  bigsmile.gif

Linkiu augti! Ir stiprėti!
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2015 07 09, 16:39)
Sveikos, na gryzau po proceduros. Idomus toks pirmas kartas  cool.gif  bet zodziu baimes buvo daugiau nei veiksmo. Zodziu, gavau spermos paruosimo rezultatus. Sesute sake, kad rezultatai superiniai  4u.gif

israe gerti ultrogestan 14 dienu ir tik tada darytis testa. Sako negadink testu anksciau, nes kai matysi neigiamus sukils streso hormonai,kas sako nepades nestumui  4u.gif  Zodziu, sitas gydytojas tai man ziauriai patiko. Be skausmu praplete , vale... jokio diskomforto.. Greiciausiai prasyiuos pas ji pereiti  smile.gif

Oj laukiam, laukiam, mes 2 bruksniuku laukiaaaaaaaaaam thumbup.gif
Tikrai pasiseks nestuke.gif wub.gif
O del testu..na ka as zinau... man nerode nett 17 dpo tie testai, todel ir neejau kraujuko priduoti ir nutraukiau dupha gerti, nes testai rode I tik, tepliojo, o kai neatejo memes visgi krauja pridaviau,ir prasau wub.gif Kokia 11 dpo jau turetu roodyti tikrai kibima, o nuo tu testu tik skendau liudesy,kad vel nepavyko unsure.gif

Aciu Siaures meskute group.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na aš dažniau tyliai paskaitydavau jūsų komentarus.
Bet šiandien jau galiu pasidalinti šiokia tokia savo patirtimi apie IUI.

Šį pavasarį darėmės 3 IUI. 2 pirmosios su liūdesiu, nieko nekibo, o 3 IUI užkibo 2 žirniukai. Na dar tik pati pradžia smile.gif
O testas man labai jau ryškiai parodė 2 juosteles 17DPO (anksčiau nenorėjau nervintis ir nesidariau).

Čia jau antrasis mano nėštumas - pirmas pasisekė po pirmos IUI.
Aišku ir su vienu ir su antru apie 2,5 metų bevaisių bandymų buvo.
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2015 07 14, 09:21)

Šį pavasarį darėmės 3 IUI. 2 pirmosios su liūdesiu, nieko nekibo, o 3 IUI užkibo 2 žirniukai. Na dar tik pati pradžia   smile.gif
O testas man labai jau ryškiai parodė 2 juosteles 17DPO (anksčiau nenorėjau nervintis ir nesidariau).

Tylūs sveikinimai.. 4u.gif Kur darėtės procedūrą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 14 liepos 2015 - 09:37
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 07 14, 10:33)
Tylūs sveikinimai..  4u.gif  Kur darėtės procedūrą?  smile.gif

Darėmės Vaisingumo klinikoje Vilniuje pas gyd. A. Meškauskienę.
Atsakyti

Šį pavasarį darėmės 3 IUI. 2 pirmosios su liūdesiu, nieko nekibo, o 3 IUI užkibo 2 žirniukai. Na dar tik pati pradžia   smile.gif

Sveikinimai thumbup.gif 4u.gif Ir dar du zirniukai po IUI, isvis retas atvejis..turejote 2 folius turbut? bigsmile.gif
Dar butu labai informatyvu jei pasakytumete kokios problemos buvo, kad prireike IUI blush2.gif
Didziausi sveikinimai dar karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foksiuke: 14 liepos 2015 - 18:57
QUOTE(wildpoppy @ 2015 07 14, 08:21)

Šį pavasarį darėmės 3 IUI. 2 pirmosios su liūdesiu, nieko nekibo, o 3 IUI užkibo 2 žirniukai. Na dar tik pati pradžia  smile.gif

kaip gera zinoti, kad kazkam pasiseka..
mano pirmasis IUI buvo birzelio 22d. Nepavyko verysad.gif Susirgau irgi gerokai veliau nei turejau.. (velavo kokias 5 dienas).

Merginos, ar nepavykus IUI susirgote tada, kada ir turejote?
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2015 07 14, 22:30)
mano pirmasis IUI buvo birzelio 22d. Nepavyko  verysad.gif Susirgau irgi gerokai veliau nei turejau.. (velavo kokias 5 dienas).

Po pirmos IUI man pora dienų vėlavo... jau turėjau viltį, kad gal kažkas kibo, be nieko. O po 2 IUI dienos atėjo laiku.

Kodėl dariau IUI, nes buvo nustatę, kad kiaušintakiai nepratekami ir spermiukai ne visai iki normos, tada sekė laparaskopija. Per ta laika ir spermiuku kokybe priartejo prie normos.
Natūraliai bandėme 2,5 metų.
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2015 07 14, 10:21)

Šį pavasarį darėmės 3 IUI. 2 pirmosios su liūdesiu, nieko nekibo, o 3 IUI užkibo 2 žirniukai. Na dar tik pati pradžia  smile.gif

thumbup.gif Sveikinu! Kaip smagu po šitiek laiko sulaukti tokio rezultato smile.gif
Mes ir jau perkopėm į 26 bevaisį ciklą.... Dar galvoju apie vieną IUI vasaros gale arba rudens pradžioje, o tada IVF.

QUOTE(Stella1 @ 2015 07 14, 22:30)
mano pirmasis IUI buvo birzelio 22d. Nepavyko  verysad.gif Susirgau irgi gerokai veliau nei turejau.. (velavo kokias 5 dienas).

Aš net gi anksčiau susirgau porą dienų...
Atsakyti
Sveikos. Gal zinot kokia turetu buti BK temperatura jei zirniukas kimba? Ar ji kasdien turi augti ar laikytis pastovi? Penkias dienas labai durdavo kairyji sona po IUI bet jau antra diena jokiu simptomu. smile.gif net nzn ar cia gerai ar nelabai..
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2015 07 14, 21:30)

O HCG ar darete 10-12 diena? Gal kabinosi zirniukas ir pabego verysad.gif Ar naudojote koki progesteronui palaikyti vaista Dupha ar utrogestana??? Ar tikrinote kartu su HCG ir progesterona, gal jo truko verysad.gif
man kai buvo 3 nesekmingi IUI visada laiku buvo mm g.gif

Idile 4u.gif
Visus 4 kartus kai dariau IUI ir IVF kiekviena diena ieskojau pas save pozymiu, ir lyg buvo doh.gif Bet rezultatas verysad.gif O va kai si karta dariau, jokiu pozymiu neieskojau, nesinervinau taip, sakiau bus kaip bus, nepasiseks bandysiu dar ir dar ir dar. Net HCG nenuejau tirti nes bijojau nusivilti..ir tik kai jau velavo 3 dienas mm nuejau ir prasau nestuke.gif
ramiai islaukite tas likusias dieneles iki HCG 4u.gif
Laukiame tik teigiamu skaiciuku thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikinu !!! Nu va,o man sake,kad labai retas atvejis,kad su dvynukais po iui pastoja,as irgi turiu dvynukes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wildpoppy @ 2015 07 14, 12:01)
Darėmės Vaisingumo klinikoje Vilniuje pas gyd. A. Meškauskienę.

Man irgi is pirmo karto pavyko pas Meskauskiene su dvynem pastoti,pries tai du kartus bandžiau pas Bogdanskiene.
Atsakyti