Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 07, 12:32)
Ka tik gavau atsakyma  bigsmile.gif progesteronas paaugo iki 68 (vartoju likusi crinone ryte vakare) ir HCG 2263  wub.gif
pagal skaiciuokle lyg gerai viskas  g.gif  bigsmile.gif

wub.gif šaunu !! !! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 03, 14:07)
Tai sėkmės Tau  4u.gif  Tikiuosi, kad daugiau 2 IUI ir neprireiks  mirksiukas.gif

Tik man kažkodėl nerekomendavo pastoti tą ciklą, kai dariau gimdos nuotrsauką, kaži kodėl...  g.gif

Aciu uz palinkejimus. siandien buvau klinikoj, tai turiu 4 folikulus. 2 desinej, ir 2 kairej pusej. desinej pusej vienas 22, ir 12.. o kairej pusej, abu 15,5... tai labai viliuosi,kad ketv IUI payks... 4u.gif
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 07, 12:32)
Ka tik gavau atsakyma  bigsmile.gif progesteronas paaugo iki 68 (vartoju likusi crinone ryte vakare) ir HCG 2263  wub.gif
pagal skaiciuokle lyg gerai viskas  g.gif  bigsmile.gif

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2015 07 07, 23:10)
Aciu uz palinkejimus. siandien buvau klinikoj, tai turiu 4 folikulus. 2 desinej, ir 2 kairej pusej. desinej pusej vienas 22, ir 12.. o kairej pusej, abu 15,5... tai labai viliuosi,kad ketv IUI payks... 4u.gif

Oho, geras derliukas thumbup.gif Turėtų būti viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2015 07 07, 22:10)

Sveikinimai  wub.gif

Lv ir lenkijos klinika butu atsisakysiu daryti su tiek folikulu, jau kai 3 atsisako daryti procedura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 08, 10:19)
Lv ir lenkijos klinika butu atsisakysiu daryti su tiek folikulu, jau kai 3 atsisako daryti procedura  g.gif

Na kad realiai vienas tinkamas tas 12 nedaaugs. O tie 15 Nu taip ant ribos. Realiai vienas tinkamas
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 08, 09:41)
Na kad realiai vienas tinkamas tas 12 nedaaugs. O tie 15 Nu taip ant ribos. Realiai vienas tinkamas

Bet ar neitakos kokybei to vienintelio rolleyes.gif Ir siaip nera labai gerai taip uzaugint po tiek foliu..o cia ne PKS? Ir isvis jei yra normalus savo ciklas,ovuliacija vyksta, bent vienas uzauga natur,kam tos stimuliacijos doh.gif Kuo daugiau vaistu isiulyt, komercija visur unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(idile @ 2015 07 01, 16:20)
Sveikos, pagaliau ir mes prisiruosem IUI procedurai. Esu nusiteikusi darytis tik dvi IUI, jei sita nepayktu. Vakar buvau VK pas Bogdanskiene ( pas ja nuo pradziu lankausi)

idile tu pas Bogdanskiene lankasi VK? blink.gif g.gif Nuo kada ji ten dirba lotuliukas.gif
As pas ja 2 IUi ruosiausi bet jos klinikoje, ir gimdos foto dariau, pabegau nuo jos mad.gif

Tikekimes sis bus lemtingas nestuke.gif Bet gal nenusiteik taip kategoriskai tik 2 ir viskas..as galvojau darysiu visus 6 kartus, po 3 karto ir nusivylymu pasakeme uzteks, priejome prie IVF nes jau tiek pinigu isleidom, butu kaip tik 1 IVF beveik doh.gif Na ir aisku IVF nevykes, o dar su hyper. ir vel grizau prie IUI..rezultatas teigiamas... jei net ir kazkas eis negerai su mano mazais skaiciukais, tikrai bandysiu dar ir dar... Verta gal pabandyti ir daugiau ypac jei turite laiko, ir pvz AMH geras, ir kazkokiu rimtu beda nera unsure.gif

O dar as gi pas bionergetika lankausi, netikejau niekaip, bet po keliu sekmingu pvz realiame gyvenime ir nuejusi, pakeiciau nuomone..na ir is dalies uz teigiama rezultata ir jam dekinga esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 08, 10:41)

Tai ta 12 man is karto nurase... kaip ir siaures meskute sako, tikimasi to vieno teigiamo rezultato.

QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 08, 13:40)
Bet ar neitakos kokybei to vienintelio  rolleyes.gif Ir siaip nera labai gerai taip uzaugint po tiek foliu..o cia ne PKS? Ir isvis jei yra normalus savo ciklas,ovuliacija vyksta, bent vienas uzauga natur,kam tos stimuliacijos  doh.gif Kuo daugiau vaistu isiulyt, komercija visur  unsure.gif

Papildyta:

idile tu pas Bogdanskiene lankasi VK?  blink.gif  g.gif Nuo kada ji ten dirba  lotuliukas.gif
As pas ja 2 IUi ruosiausi bet jos klinikoje, ir gimdos foto dariau, pabegau nuo jos  mad.gif

na va, kad nori vyksta, nori nevyksta ovuliacija.. ne kiekviena menesi parodo tos ovuliacines juosteles.
Nea, as Bogdanskienes vaisingumo klinikoj lanakausi. Bet... ji siuo metu isejo atostogu, man skyre kita gydytoja. Tai vakar buvau Baltijos ir Amerikos klinikoj pas Griciu. Paliko teigiama ispudi. Jis man ir darys rytoj IUI. is dalies net dziaugiuosi,kad jis darys, o ne ji.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2015 07 08, 16:06)
Tai ta 12 man is karto nurase... kaip ir siaures meskute sako, tikimasi to vieno teigiamo rezultato.
na va, kad nori vyksta, nori nevyksta ovuliacija.. ne kiekviena menesi parodo tos ovuliacines juosteles.
Nea, as Bogdanskienes vaisingumo klinikoj lanakausi. Bet... ji siuo metu isejo atostogu, man skyre kita gydytoja. Tai vakar buvau Baltijos ir Amerikos klinikoj pas Griciu. Paliko teigiama ispudi. Jis man ir darys rytoj IUI. is dalies net dziaugiuosi,kad jis darys, o ne ji.. blush2.gif

Geras ginius jis. Daug gerų atsiliepimų. Na ne paplepesi bet savo darbą žino.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 08, 16:23)
Geras ginius jis.  Daug gerų atsiliepimų. Na ne paplepesi bet savo darbą žino.

Tiesa pasakius jis man labai daug vilciu suteike.. tai as labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2015 07 08, 15:06)

As pas ji perejau nuo Bogd. tik jis dirbo toje pacioje klinikoje Bogdanskienes, tai kai mane ji matydavo oj kokie zvilgsniai buvo , kad perejau pas Griciu blink.gif lotuliukas.gif
Zymiai taktiskesnis, malonesnis, apziuri labai svelniai visada..po jo daugiau noriu pas vyru giniu eiti nei pas moteri, tiek ju surugusiu bobu macius doh.gif

As jau po vizito, gavau utrogestano receptuka ir deklaracija pirkti ax.gif Vaisius atitinka 4 sav.ir 5 dienu, 20 diena einu pakartotinai ir bus aiskiau jau, gal ir sirdute bus wub.gif Aisku skaiciukai mazi, pagal menesines paskutines turi buti 6 savaites, bet jei skaiciuoti nuo IUI tada taip ir iseina. Tikimes nebus nesivystantis ir augsime dideli ir sveiki nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 08, 18:58)

As jau po vizito, gavau utrogestano receptuka ir deklaracija  pirkti ax.gif Vaisius atitinka 4 sav.ir 5 dienu, 20 diena einu pakartotinai ir bus aiskiau jau, gal ir sirdute bus  wub.gif  Aisku skaiciukai mazi, pagal menesines paskutines turi buti 6 savaites, bet jei skaiciuoti nuo IUI tada taip ir iseina. Tikimes nebus nesivystantis ir augsime dideli ir sveiki  nestuke.gif  bigsmile.gif

kokios geros pas tave naujienos wub.gif ilsekis daug ir saugok save nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, na gryzau po proceduros. Idomus toks pirmas kartas cool.gif bet zodziu baimes buvo daugiau nei veiksmo. Zodziu, gavau spermos paruosimo rezultatus. Sesute sake, kad rezultatai superiniai 4u.gif
IKI PARUOSIMO PO PARUOSIMO
KIEKIS 6ML 1ML

KONCENTRACIJA 34 (mln/mL) 42 (mln/mL)

A JUDRUMAS 7 (mln/mL)21% 21(mln/mL)50%
B JUDRUMO 12 (mln/mL) 35% 18(mln/mL) 43%
C JUDRUMO 5 (mln/mL) 15% 1(mln/mL) 2%
D JUDRUMO 10 (mln/mL) 29% 2(mln/mL) 5%

israe gerti ultrogestan 14 dienu ir tik tada darytis testa. Sako negadink testu anksciau, nes kai matysi neigiamus sukils streso hormonai,kas sako nepades nestumui 4u.gif Zodziu, sitas gydytojas tai man ziauriai patiko. Be skausmu praplete , vale... jokio diskomforto.. Greiciausiai prasyiuos pas ji pereiti smile.gif
Atsakyti