QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 08, 09:41)
Na kad realiai vienas tinkamas tas 12 nedaaugs. O tie 15 Nu taip ant ribos. Realiai vienas tinkamas
Bet ar neitakos kokybei to vienintelio
Ir siaip nera labai gerai taip uzaugint po tiek foliu..o cia ne PKS? Ir isvis jei yra normalus savo ciklas,ovuliacija vyksta, bent vienas uzauga natur,kam tos stimuliacijos
Kuo daugiau vaistu isiulyt, komercija visur
Papildyta:
QUOTE(idile @ 2015 07 01, 16:20)
Sveikos, pagaliau ir mes prisiruosem IUI procedurai. Esu nusiteikusi darytis tik dvi IUI, jei sita nepayktu. Vakar buvau VK pas Bogdanskiene ( pas ja nuo pradziu lankausi)
idile tu pas Bogdanskiene lankasi VK?
Nuo kada ji ten dirba
As pas ja 2 IUi ruosiausi bet jos klinikoje, ir gimdos foto dariau, pabegau nuo jos
Tikekimes sis bus lemtingas
Bet gal nenusiteik taip kategoriskai tik 2 ir viskas..as galvojau darysiu visus 6 kartus, po 3 karto ir nusivylymu pasakeme uzteks, priejome prie IVF nes jau tiek pinigu isleidom, butu kaip tik 1 IVF beveik
Na ir aisku IVF nevykes, o dar su hyper. ir vel grizau prie IUI..rezultatas teigiamas... jei net ir kazkas eis negerai su mano mazais skaiciukais, tikrai bandysiu dar ir dar... Verta gal pabandyti ir daugiau ypac jei turite laiko, ir pvz AMH geras, ir kazkokiu rimtu beda nera
O dar as gi pas bionergetika lankausi, netikejau niekaip, bet po keliu sekmingu pvz realiame gyvenime ir nuejusi, pakeiciau nuomone..na ir is dalies uz teigiama rezultata ir jam dekinga esu