Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(Foksiuke @ 2015 06 25, 17:00)
Vakare galvojau reik  g.gif
Dar isgeriau viena papildma dupho, gausis 3 per para ir vakare crinonas. Dar ryte ryt idesiu crinone su dupho ir lauksiu gines vizito  unsure.gif

Būtinai dėk! Matai kad dufas nelabai kelią tau. Tai dėk crinona ar leiskis. Viskas bus gerai!
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir mes prisiruosem IUI procedurai. Esu nusiteikusi darytis tik dvi IUI, jei sita nepayktu. Vakar buvau VK pas Bogdanskiene ( pas ja nuo pradziu lankausi) 5 CD, paziurejo echo, tai viskas ok, kaip ji pasake. Svaru, grazu, cistu nera. Sutarem, pradeti gerti Closta, bei siandien atliko praeinamuma. jam ryzausi tik db, nes reikejo man su narkoze daryt. Zodziu, po proceduros rode nuotraukas, kaip viskas svaru grazu 4u.gif Megsta ji tuos du zodzius biggrin.gif Paeme tuo paciu ir kraujo tyrima prolaktinui. Na ir sekanti apziura db liepos 7 diena, tai bus 12 CD, kai kaip supratau paskirs kitus vaistus. 4u.gif Tikiuosi, sis menuo bus sekmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2015 07 01, 17:20)
Sveikos, pagaliau ir mes prisiruosem IUI procedurai. Esu nusiteikusi darytis tik dvi IUI, jei sita nepayktu. Vakar buvau VK pas Bogdanskiene ( pas ja nuo pradziu lankausi) 5 CD, paziurejo echo, tai viskas ok, kaip ji pasake. Svaru, grazu, cistu nera. Sutarem, pradeti gerti Closta, bei siandien atliko praeinamuma. jam ryzausi tik db, nes reikejo man su narkoze daryt. Zodziu, po proceduros rode nuotraukas, kaip viskas svaru grazu  4u.gif  Megsta ji tuos du zodzius biggrin.gif Paeme tuo paciu ir kraujo tyrima prolaktinui. Na ir sekanti apziura db liepos 7 diena, tai bus 12 CD, kai kaip supratau paskirs kitus vaistus.  4u.gif  Tikiuosi, sis menuo bus sekmingas  4u.gif

Tai sėkmės Tau 4u.gif Tikiuosi, kad daugiau 2 IUI ir neprireiks mirksiukas.gif

Tik man kažkodėl nerekomendavo pastoti tą ciklą, kai dariau gimdos nuotrsauką, kaži kodėl... g.gif

Foksiuke, kaip tu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 03 liepos 2015 - 13:08
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 03, 13:07)
Tai sėkmės Tau  4u.gif  Tikiuosi, kad daugiau 2 IUI ir neprireiks  mirksiukas.gif

Tik man kažkodėl nerekomendavo pastoti tą ciklą, kai dariau gimdos nuotrsauką, kaži kodėl...  g.gif

Foksiuke, kaip tu??

Nuojauta 4u.gif
As nezinau kaip..ir gerai ir blogai..penktadieni praeita buvau pas gine, sakau mazas progesteronas..sake gerti dupho po 2 tabletes ryte vakare...echo mate tik stora gleivine,lyg taskiuka kazkoki, bet negali sakyti, kad cia nestumas. Sestad.mano hcg buvo jau 261, prog.32. o siandien hcg 1026,o PRG 21 blink.gif blink.gif blink.gif Skambinau i lenkija, sako utrogestan 3 kart vartoti..o jo pas mus nera pasirodo, reikia leidimo kazkokio,recepto,ir uzsakomas gali buti. Gine lt pasake isvis kad jei duphas nepadeda tai jau ir nepades niekas, gydymo nuo mazo prg nera, greiciausiai nesivystantis verysad.gif Ateiti po 2 savaiciu i echo tada spres... lankausi privaciuoje klinikoje, ne poliklinikoje. Na bet ranku nenuleidziu, vakare perku is merginos leidziamo rusisko PRg, bandyiu kelti unsure.gif Tik kaip ji vartoti ir kiek neisivaizduoju, per forumus eisiu tuoj ieskosiu info...turesiu 11 ampuliu, veliau ziuresim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 03, 15:03)
Nuojauta  4u.gif
As nezinau kaip..ir gerai ir blogai..penktadieni praeita buvau pas gine, sakau mazas progesteronas..sake gerti dupho po 2 tabletes ryte vakare...echo mate tik stora gleivine,lyg taskiuka kazkoki, bet negali sakyti, kad cia nestumas. Sestad.mano hcg buvo jau 261, prog.32. o siandien hcg 1026,o PRG 21  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Skambinau i lenkija, sako utrogestan 3 kart vartoti..o jo pas mus nera pasirodo, reikia leidimo kazkokio,recepto,ir uzsakomas gali buti. Gine lt pasake isvis kad jei duphas nepadeda tai jau ir nepades niekas, gydymo nuo mazo prg nera, greiciausiai nesivystantis  verysad.gif Ateiti po 2 savaiciu i echo tada spres... lankausi privaciuoje klinikoje, ne poliklinikoje. Na bet ranku nenuleidziu, vakare perku is merginos leidziamo rusisko PRg, bandyiu kelti  unsure.gif  Tik kaip ji vartoti ir kiek neisivaizduoju, per forumus eisiu tuoj ieskosiu info...turesiu 11 ampuliu, veliau ziuresim  g.gif

Foksiuke, as turiu utrogestano likusio po IVF. Jei nori, atiduosiu. A vdrug padetu? Pas mane ta pati beda buvo...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 04, 11:14)
Foksiuke, as turiu utrogestano likusio po IVF. Jei nori, atiduosiu. A vdrug padetu? Pas mane ta pati beda buvo...

Nuojauta 4u.gif
parasiau i az. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 05, 08:43)
Nuojauta  4u.gif
parasiau i az.  ax.gif

tikrinaisi progest ? paaugo ?
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 04, 12:14)

nu kaip suprantu nepavyko iui ... verysad.gif sakei pasiimt kartu i tr , na ka mieloji pakuojames lagaminus 4u.gif ar vistik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 05, 09:03)
Papildyta:

nu kaip suprantu nepavyko iui ... verysad.gif sakei pasiimt kartu i tr , na ka mieloji pakuojames lagaminus  4u.gif ar vistik  wub.gif

Ne, nepavyko schmoll.gif

Mes dar su vyru atsargiai kalbame apie TR, toks jausmas, kad čia kažkas pasikeist gali per tuos kelis mėn. tongue.gif Na ką, reiškia toks likimas doh.gif Tik sveikatos gaila...

Meškut, kada tu važiuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 07 liepos 2015 - 07:52
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 05, 08:03)
Papildyta:

Ka tik gavau atsakyma bigsmile.gif progesteronas paaugo iki 68 (vartoju likusi crinone ryte vakare) ir HCG 2263 wub.gif
pagal skaiciuokle lyg gerai viskas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 07, 11:32)
Ka tik gavau atsakyma  bigsmile.gif progesteronas paaugo iki 68 (vartoju likusi crinone ryte vakare) ir HCG 2263  wub.gif
pagal skaiciuokle lyg gerai viskas  g.gif  bigsmile.gif

Kaip smagu skaityt tokias naujienas 4u.gif Augat augat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 07 07, 12:06)
Kaip smagu skaityt tokias naujienas  4u.gif Augat augat  wub.gif

ACIU 4u.gif
dar daug nerimo aisku, viskas taip ant ribos..ryt einu pas gydytoja, gal kazkiek nuramins,kad viskas buna gerai ir su tokiais mazais skaiciukais...ir su tokia velyva implantacija doh.gif

P.s. turiu rusisko leidziamo progesteron galiojimas iki 2017 metu. ka domina i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 07, 12:32)
Ka tik gavau atsakyma  bigsmile.gif progesteronas paaugo iki 68 (vartoju likusi crinone ryte vakare) ir HCG 2263  wub.gif
pagal skaiciuokle lyg gerai viskas  g.gif  bigsmile.gif

VVVVAAAAAAAAALLLLLIIIIIOOOOO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti