Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 23, 13:49)
Merginos, gal žinote, po kiek laiko nustojus gerti duphaston, parsivelka nelabosios? (mmm turiu omeny)?

Man tai jos parsivilkdavo ir nenustojus gerti g.gif
Atsakyti
Na va,šeštadienį turėjau daryti NT,bet nebereikės-šiandien 25 CD ir atėjo mmm verysad.gif nesuprantu,kas vyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2015 06 24, 13:11)
Na va,šeštadienį turėjau daryti NT,bet nebereikės-šiandien 25 CD ir atėjo mmm verysad.gif  nesuprantu,kas vyksta verysad.gif

Darykit nt nes jei kur kas anksčiau atėjo mmm gali visko būti.
Kaip tik dabar kitam forume analogišką situacija. Ir ką po dviejų dienų mmm nt teigiamas! Mmm buvo negausios
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 24, 14:41)
Darykit nt nes jei kur kas anksčiau atėjo mmm gali visko būti.
Kaip tik dabar kitam forume analogišką situacija. Ir ką po dviejų dienų mmm nt teigiamas!  Mmm buvo negausios

Žiūrėsiu,kaip rytoj bus. Nežinau, dufą gerti ar jau mesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2015 06 24, 17:28)
Žiūrėsiu,kaip rytoj bus. Nežinau, dufą gerti ar jau mesti  g.gif

Jei mmm tai nebegerk. Ryt pasidaryk nt ir matysi kas toluau
Kelintą dpo?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 24, 18:33)
Jei mmm tai nebegerk. Ryt pasidaryk nt ir matysi kas toluau
Kelintą dpo?

11DPO, bet nemanau,kad NT prireiks, nes pilvą skauda kaip reikiant ir greičiausiai rytoj mmm įsibėgės verysad.gif
Atsakyti
Merginos, pagaliau po 1 metu vazinejimo i LV, po 3 IUI,ir 1 IVF, nuvaziavus i Lenkijos klinika pirmam IUI kuris buvo 06.05. siai dienai turiu HCG 151, 17 DPO turejau 41.2, paaugo kaip ir pagal normas bet va mano progesteronas tik 23 verysad.gif Geriu Dupha po 2 i diena, bet tik nuo pirmadienio pradejau gert ji... turiu crinone, gal dar isgelbeciau lialiu musu..tai sunku jis mums gavosi verysad.gif
Visi tyrimai mano kuo puikiausi buvo pries IUi, skydliauke, lytinei hormonai..tyriau visad progesterona anksciau visada normose buvo,o dbr toks zemas verysad.gif

O del pilvo maudimo, lyg butu tuoj tuoj mm, tai as iki siol jas jauciu..ir tikrai jau buvau nurasiusi savo IUi nes jau tuoj tuoj jauciau ateis,ir neatejo ..taip kad daugiau tikejimo mielosios, nors puikiai zinau kaip sunku tiketi vel ir vel po nesekmiu 4u.gif

O dar fantastika kad man testai neorodo net vaiduoklio schmoll.gif ir kasetes,ir juosteles isbandytos...Bet as linkusi tiketi kraujo rezultatu nei testais nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foksiuke: 25 birželio 2015 - 14:07
QUOTE(Foksiuke @ 2015 06 25, 14:05)
Merginos, pagaliau po 1 metu vazinejimo i LV, po 3 IUI,ir 1 IVF, nuvaziavus i Lenkijos klinika pirmam IUI kuris buvo 06.05. siai dienai turiu HCG 151, 17 DPO turejau 41.2, paaugo kaip ir pagal normas bet va mano progesteronas tik 23  verysad.gif Geriu Dupha po 2 i diena, bet tik nuo pirmadienio pradejau gert ji... turiu crinone, gal dar isgelbeciau lialiu musu..tai sunku jis mums gavosi  verysad.gif
Visi tyrimai mano kuo puikiausi buvo pries IUi, skydliauke, lytinei hormonai..tyriau visad progesterona anksciau visada normose buvo,o dbr toks zemas  verysad.gif

O del pilvo maudimo, lyg butu tuoj tuoj mm, tai as iki siol jas jauciu..ir tikrai jau buvau nurasiusi savo IUi nes jau tuoj tuoj jauciau ateis,ir neatejo ..taip kad daugiau tikejimo mielosios, nors puikiai zinau kaip sunku tiketi vel ir vel po nesekmiu  4u.gif

O dar fantastika kad man testai neorodo net vaiduoklio  schmoll.gif ir kasetes,ir juosteles isbandytos...Bet as linkusi tiketi kraujo rezultatu nei testais  nestuke.gif

Paklausinėkit Turkų temutėj leidžiamo progesterono 4u.gif Kiek ten skaičiau, tai daugeliui jis labai padėjo..
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 06 25, 15:05)
Merginos, pagaliau po 1 metu vazinejimo i LV, po 3 IUI,ir 1 IVF, nuvaziavus i Lenkijos klinika pirmam IUI kuris buvo 06.05. siai dienai turiu HCG 151, 17 DPO turejau 41.2, paaugo kaip ir pagal normas bet va mano progesteronas tik 23  verysad.gif Geriu Dupha po 2 i diena, bet tik nuo pirmadienio pradejau gert ji... turiu crinone, gal dar isgelbeciau lialiu musu..tai sunku jis mums gavosi  verysad.gif
Visi tyrimai mano kuo puikiausi buvo pries IUi, skydliauke, lytinei hormonai..tyriau visad progesterona anksciau visada normose buvo,o dbr toks zemas  verysad.gif

O del pilvo maudimo, lyg butu tuoj tuoj mm, tai as iki siol jas jauciu..ir tikrai jau buvau nurasiusi savo IUi nes jau tuoj tuoj jauciau ateis,ir neatejo ..taip kad daugiau tikejimo mielosios, nors puikiai zinau kaip sunku tiketi vel ir vel po nesekmiu  4u.gif

O dar fantastika kad man testai neorodo net vaiduoklio  schmoll.gif ir kasetes,ir juosteles isbandytos...Bet as linkusi tiketi kraujo rezultatu nei testais  nestuke.gif

23 ng ar nmol? Ką tau giniai sako? Dekis crinone ir pirkis jo tikrai pakels. Dar pas turkus parašė kad utragestan parduoda jis ir geras. Smagu kad HSG auga!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 25, 14:25)
23 ng ar nmol? Ką tau giniai sako?  Dekis crinone ir pirkis jo tikrai pakels.  Dar pas turkus parašė kad utragestan parduoda jis ir geras. Smagu kad HSG auga!!!!!!!!  wub.gif

Deja nmol verysad.gif Mums dar labai mazai dieneliu, gydytojas sake velyva implantacija, turetu keltis su dienom, po keliu dienu tikrinsiu vel. Jei ryt gydytoja LT pritars leidziamam progesteronui arba crinone, kurio turiu dar nuo ivf, leisiu viska ko reikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 06 25, 16:33)
Deja nmol  verysad.gif  Mums dar labai mazai dieneliu, gydytojas sake velyva implantacija, turetu keltis su dienom, po keliu dienu tikrinsiu vel. Jei ryt gydytoja LT pritars leidziamam progesteronui arba crinone, kurio turiu dar nuo ivf, leisiu viska ko reikes  unsure.gif

O tai ko snd nesidedi crinon???
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 25, 15:40)
O tai ko snd nesidedi crinon???

Vakare galvojau reik g.gif
Dar isgeriau viena papildma dupho, gausis 3 per para ir vakare crinonas. Dar ryte ryt idesiu crinone su dupho ir lauksiu gines vizito unsure.gif
Atsakyti