Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(Tokata @ 2015 06 16, 10:34)
Bėdų neranda.  Taip stimuliavo maža gonalio doze, bet tik 1 folis užaugo.
Labai sunku atsitiesti po nesėmės, bet jau vėl galvoju ką daryt toliau. Gal dar vieną IUI ir pabandysiu.

Labai skiriasi gyd. požiūris į folių skaičius. Pvz,maniškė irgi skyrė pačią mažiausią dozę ir sakydavo, kad mums reikia vieno vienintelio gero folio, tai vienas ir užaugdavo dominantas ir porą mažiukų. O iš tiesų, nutaikius tinkamą IUI laiką ir turėtų vieno užtekti.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 06 16, 10:45)
Labai skiriasi gyd. požiūris į folių skaičius. Pvz,maniškė irgi skyrė pačią mažiausią dozę ir sakydavo, kad mums reikia vieno vienintelio gero folio, tai vienas ir užaugdavo dominantas ir porą mažiukų. O iš tiesų, nutaikius tinkamą IUI laiką ir turėtų vieno užtekti.

o kokia ta maza gonalio doze, 150 ?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 06 16, 12:59)

150 daug ir čia jau ivf doze.

Pvz man skirdavo 37.5 gonalio 6-8 d ir būdavo du foliai
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 16, 12:32)
Pvz man skirdavo 37.5 gonalio 6-8 d ir būdavo du foliai

Man irgi, po 37.5 6 dienas.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 06 16, 11:45)

Nefifi...ka reiskia tinkamą laiką? Moterims kurioms padeda iui tai pastojs su iui ir su ovuliavusiais foliais...beje kai pradėjau čia lankytis tokios iui būvo daugiusiai pasisekusios, pasiseka ir su neovuliavusiais foliais...ne vieną porą zinau kad net myliuku nebuvo po iui...foliai neovuliave....
Esme yra ta kad iui sėkmė rašo 15% bet ji istikro yra mažesnė tad iš 100 porų iui sėkmė aplanko 10-15 moterų...o 85-90 moterų...deje...
Dažniausiai iui kiek seniau čia domėjausi pavykdavo su dviem foliais. Aisku nesakau kad tai rodiklis o tik toks pastebejimas...

Nuojauta na spaudziam kumščius ! !!!
Mes ruošiamės ruošiamės....jau kaip ir viską issityrem na dar galėčiau imuninius reikalus paliesti...bet nusprendem stop gana tyrimu kolkas viskas ok atėjo kiek ko.darėm ir rudenį kylam blush2.gif wub.gif

Pati pasidariau 7 iui...is to didelio tikėjimo...issekinau kiausides o rezultato nėra...tad jei kas laiką grąžintų atgal... Max 3 iui daryciau....ir tai jei rodikliai leistų... Normos vidurys fsh ir spermiuku po atplivimo ne mažiau 25 mln
..su mažiau mln tikrai mažai sėkmingų iui būvo. Na taip buvo kam pavyko ir su 8 mln
..bet tai vienetai...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 16, 13:45)

Nuojauta na spaudziam kumščius ! !!!
Mes ruošiamės ruošiamės....jau kaip ir viską issityrem na dar galėčiau imuninius reikalus paliesti...bet nusprendem stop gana tyrimu kolkas viskas ok atėjo kiek ko.darėm  ir rudenį kylam  blush2.gif  wub.gif

Pati pasidariau 7 iui...is to didelio tikėjimo...issekinau kiausides o rezultato nėra...tad jei kas laiką grąžintų atgal... Max 3 iui daryciau....ir tai jei rodikliai leistų... Normos vidurys fsh ir spermiuku po atplivimo ne mažiau 25 mln
..su mažiau mln tikrai mažai sėkmingų iui būvo. Na taip buvo kam pavyko ir su 8 mln
..bet tai vienetai...

Kaip kaip, dėl FSH nesupratau?? smile.gif) Pas mane LH apie 2,5-2,7, o FSH 5,7, kažkas tokio... O AMH 2, tai vat, kad aš bijau, kad mano rezervas išsisems sad.gif Bet aš TAIP nenoriu dar 1 IVF, kad kvailai tikiu, jog o gal... g.gif Na matysim...

Jei ką, tai pasiimk mane kartu rudenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 06 16, 13:59)

Skyre po 75 ml. 10 dienų. Fsh mano aukštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 16 birželio 2015 - 21:14
Sveikos visos.
Rytoj manęs laukia IUI. 6 ciklo dieną nuėjau pas gydytoją, sutarėm kad darom IUI (derinom prie vyro grafiko:)), darė ečho, rado vieną augantį folį. Paskyrė dvi dienas gonalio po 50, šį rytą paskyrė susileisti Ovitrelį, ryt ryte jau IUI. Viskas žaibo greičiu. Ryt bus tik 11cd, nebuvo nei kontrolinio vizito nei nieko. Žinau kad yra 1 folis, neaišku nei dėl gleivinės storio. Ovitrelis juk veikia po 36 h, tad ryt per iui bus praeje dar tik 24 val. Kažkoks žopensijus. Problemos - sutrikęs spremiukų judrumas. Viskas būtų gerai, tik neramu kad taip užskubinta viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skriejanti kometa @ 2015 06 22, 16:48)
Sveikos visos.
Rytoj manęs laukia IUI. 6 ciklo dieną nuėjau pas gydytoją, sutarėm kad darom IUI (derinom prie vyro grafiko:)), darė ečho, rado vieną augantį folį. Paskyrė dvi dienas gonalio po 50, šį rytą paskyrė susileisti Ovitrelį, ryt ryte jau IUI. Viskas žaibo greičiu. Ryt bus tik 11cd, nebuvo nei kontrolinio vizito nei nieko. Žinau kad yra 1 folis, neaišku nei dėl gleivinės storio. Ovitrelis juk veikia po 36 h, tad ryt per iui bus praeje dar tik 24 val. Kažkoks žopensijus. Problemos - sutrikęs spremiukų judrumas. Viskas būtų gerai, tik neramu kad taip užskubinta viskas sad.gif

Jei jau darai, tai nesinenervuok, atgal kelio nebėr, vaistai suleisti, laikas paskirtas. O gali įvykti ir po 24 val., o spermiuka ikurį laiką gyveną. Pasikalbėk su gyd., ką ji į tai smile.gif

Man per IUI nieko irgi nepasakė, nei gleivinės storio, nei folio dydžio, sakė, kad viskas OK.

IUI toks dalykas, kad gali būti visi "parametrai" tvarkoje, o nepavyksta, o būna ir atvirkščiai, viskas vos ne ant ribos, o ir pasiseka. Loterija mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote, po kiek laiko nustojus gerti duphaston, parsivelka nelabosios? (mmm turiu omeny)?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 23, 09:19)
Jei jau darai, tai nesinenervuok, atgal kelio nebėr, vaistai suleisti, laikas paskirtas. O gali įvykti ir po 24 val., o spermiuka ikurį laiką gyveną. Pasikalbėk su gyd., ką ji į tai smile.gif

Man per IUI nieko irgi nepasakė, nei gleivinės storio, nei folio dydžio, sakė, kad viskas OK.

IUI toks dalykas, kad gali būti visi "parametrai" tvarkoje, o nepavyksta, o būna ir atvirkščiai, viskas vos ne ant ribos, o ir pasiseka. Loterija  mirksiukas.gif

Tu teisi, vakar buvo nervas didelis, o šiandien viskas jau įvyko. Rado du plyštančius folius, po vieną kiekvienoj pusėj. gleivinė ideali, duphastono neskyrė, namų darbų su vyru irgi neskyrė. Vyro turtas gavosi apie 50mln/1ml A+b 60. Štai tokios štai žinios. Dabar belieka laukti laimingos pabaigos. Ryt su vyru vis viena pasidarysime namų darbelius, Joninių proga, gal koks Jonukas šmaukšt ir užkibs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 23, 12:49)
Merginos, gal žinote, po kiek laiko nustojus gerti duphaston, parsivelka nelabosios? (mmm turiu omeny)?

Įvairiai. Žiūrint man nuo kokių. Bet maždaug per 2-4 dienas.

Kaip tavo rezultatai nuojauta? unsure.gif
Atsakyti