Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(tyli_audra @ 2015 06 05, 13:14)
aš kitos savaitės gale turėčiau daryti antrąją IUI  smile.gif

Kur? Pas ką?

Aš tai savo pirmąjį kitos sav. pradžioje smile.gif
Atsakyti
VK pas V. smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Noriu paklausti pries savaite man dare iui, ir po proceduros iskart skaudejo pilva, jausmas toks, kad kaip pries menstruacijas. Praejo po 20 min. Gydytojas skyre vaista Duphaston kas vakara gerti, kaip ji isgeriu man vel maudzia pilva. Kita savaite suzinosiu rezultata iui, bet man neramu del pilvo maudenimo.
Laparaskopija dare Balandi gyd nustate endomerioze 1 laipsnio neva labai maza, neverta nerimauti. Vyras irgi sveikas tyrimai pas ji geri.Ar gali buti cia nesuderinamumas ? as labai nauja siose temose, nelabai susigaudau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaminskemargarita @ 2015 06 11, 14:42)
sveikos,

Noriu paklausti pries savaite man dare iui, ir po proceduros iskart skaudejo pilva, jausmas toks, kad kaip pries menstruacijas. Praejo po 20 min. Gydytojas skyre vaista Duphaston kas vakara gerti, kaip ji isgeriu man vel maudzia pilva. Kita savaite suzinosiu rezultata iui, bet man neramu del pilvo maudenimo.
Laparaskopija dare Balandi gyd nustate endomerioze 1 laipsnio neva labai maza, neverta nerimauti. Vyras irgi sveikas tyrimai pas ji geri.Ar gali buti cia nesuderinamumas ? as labai nauja siose temose, nelabai susigaudau smile.gif

Sveika. Man po IUI maude pilva visa vakara kaip pries mmm, o kita diena tepliojo. Bet tuo viskas ir baugesi, dabar nieko nejauciu. Nepergyvenk, nieko cia nereiskia. Nuo duphastono tokiu pojuciu negali buti.

Tyli_audra, kaip viskas praejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 14 birželio 2015 - 12:29
QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 14, 13:26)
Sveika. Man po IUI maude pilva visa vakara kaip pries mmm, o kita diena tepliojo. Bet tuo viskas ir baugesi, dabar nieko nejauciu. Nepergyvenk, nieko cia nereiskia. Nuo duphastono tokiu pojuciu negali buti.

Po iui tu? wub.gif Kaip vyro rezultatai natur cikle darei?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 14, 13:29)
Po iui tu?  wub.gif Kaip vyro rezultatai natur cikle darei?

Oi, pas mane gavosi epopeja, sakė, kad mano foliai irgi blogi, biški paskatino, nes patys ale neauga. T.y. tą vieną vienintelį skatino dar nuo 9 c.d., nors pati gyd. siūlė iš pat pradžių (kol nepamatė, kad 9 c.d. pas mane ten vos vos matosi kažkas) daryti natūr. cikle.

Oi, aš tokia nusiminusi išėjau, taip pykstu dabar ant VK, kad nėra žodžių.... Ale gonalis man netiko (kai man VK darė IVF), nes pas mane per mažas LH ir dėl to kokybė folių mano buvo tikrai bloga. VK nė pusę žodžio apie mano TIKRAI JAU žemą LH (kuris dar ir dvigubai mažesnis už FSH). Tai nenuostabu, kad ir foliai mano augti nenorėjo, ir tik 2 embsionai gavosi... doh.gif

Iš šio IUI nieko nesitikiu, nes tas vienintelis folis neaišku kokios kokybės, o vyro reikalai ant ribos... (buvo apie 20 mln. po atplovimo, bet kažkaip mums gydytoja sakė su tokiais rodikliais nebebandyti, nesupratau aš kodėl).

Tu nežinai kiek ciklų reikės pasidaryti pertrauką, jei aš norėsiu IVF? Nes dar 1 IUI darysiuos grynai skatintame cikle, kad užaugtų bent keli foliai...

Kaip pati?
Atsakyti

[/quote]

gerai viskas praėjo- 3 foliai jau buvo beplyštantys, , vyro sperma irgi tobula, tai dabar žiūrėsim, kas bus po 2 savaičių. 1 kartą irgi viskas buvo puikiai, bet rezultatas neigiamas. Manau,kad jeigu ir šį kartą bus neigiamas, tai daugiau nebekartosiu IUI. Nėra prasmės.
Atsakyti
[quote=tyli_audra,2015 06 15, 15:10]
[/quote]
gerai viskas praėjo- 3 foliai jau buvo beplyštantys, , vyro sperma irgi tobula, tai dabar žiūrėsim, kas bus po 2 savaičių. 1 kartą irgi viskas buvo puikiai, bet rezultatas neigiamas. Manau,kad jeigu ir šį kartą bus neigiamas, tai daugiau nebekartosiu IUI. Nėra prasmės.
[/quote]

Oi, Tyli audra, laikau kumščius už Tave ax.gif Gal viskas bus thumbup.gif Jei viskas klostėsi gerai, tai turi būtinai pasisekti mirksiukas.gif Kada žadi gadinti NT?
Atsakyti
[quote=Nuojauta,2015 06 15, 16:21]
[/quote]

Oi, Tyli audra, laikau kumščius už Tave ax.gif Gal viskas bus thumbup.gif Jei viskas klostėsi gerai, tai turi būtinai pasisekti mirksiukas.gif Kada žadi gadinti NT?
[/quote]

Na, kokią 06 29-30 d., jeigu nepasirodys mmm, nes jos visada 28 CD pasirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 04, 13:51)
Niuu, mergaitės, tema apmirusi smile.gif Nieks nebandote laimės IUI pagalba?  tongue.gif

Labukas,

Aš praeitą mėnesį dariausi IUI VK. Deja nesėkmingai. Nežinau ar verta antrą kartą bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2015 06 15, 19:19)
Labukas,

Aš praeitą mėnesį dariausi IUI VK. Deja nesėkmingai. Nežinau ar verta antrą kartą bandyt.

O kokios bėdos jūsų? Na vieno karto gal mažai? Stimuliavo?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 15, 23:43)
O kokios bėdos jūsų? Na vieno karto gal mažai? Stimuliavo?

Bėdų neranda. Taip stimuliavo maža gonalio doze, bet tik 1 folis užaugo.
Labai sunku atsitiesti po nesėmės, bet jau vėl galvoju ką daryt toliau. Gal dar vieną IUI ir pabandysiu.
Atsakyti