QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 14, 13:29)
Po iui tu?
Kaip vyro rezultatai natur cikle darei?
Oi, pas mane gavosi epopeja, sakė, kad mano foliai irgi blogi, biški paskatino, nes patys ale neauga. T.y. tą vieną vienintelį skatino dar nuo 9 c.d., nors pati gyd. siūlė iš pat pradžių (kol nepamatė, kad 9 c.d. pas mane ten vos vos matosi kažkas) daryti natūr. cikle.
Oi, aš tokia nusiminusi išėjau, taip pykstu dabar ant VK, kad nėra žodžių.... Ale gonalis man netiko (kai man VK darė IVF), nes pas mane per mažas LH ir dėl to kokybė folių mano buvo tikrai bloga. VK nė pusę žodžio apie mano TIKRAI JAU žemą LH (kuris dar ir dvigubai mažesnis už FSH). Tai nenuostabu, kad ir foliai mano augti nenorėjo, ir tik 2 embsionai gavosi...
Iš šio IUI nieko nesitikiu, nes tas vienintelis folis neaišku kokios kokybės, o vyro reikalai ant ribos... (buvo apie 20 mln. po atplovimo, bet kažkaip mums gydytoja sakė su tokiais rodikliais nebebandyti, nesupratau aš kodėl).
Tu nežinai kiek ciklų reikės pasidaryti pertrauką, jei aš norėsiu IVF? Nes dar 1 IUI darysiuos grynai skatintame cikle, kad užaugtų bent keli foliai...
Kaip pati?