Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(laume19 @ 2017 10 10, 11:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KriuKriu" data-cid="71835318" data-time="1507624718"><div><p>Net ir pats jautriausias testas tik nuo kokių 20 pradeda rodyti ar dar daugiau.
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Taip, pora laipsnių aš kaip ir suprantu, nelabai aš jaučiu ar 36,6 kaip mano normali ar 36,8. Bet aš šiaip labai jautri kūno temperatūros svyravimams, iškart jaučiu kai temperatūra būna 37 ir virš. O dabar kai 37,5 tai jau ir akis pastoviai peršti...</p>

Galbūt peršalimas. Bet merginoms apsislogavusioms lyg dažniau pavyksta pastoti, nei su stipriu imunitetu smile.gif Man kai darė ivf ir susirgau, gyd. rekomendavo išgerti paracetamolio, jis nekenkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 10 spalio 2017 - 11:12

Galbūt peršalimas. Bet merginoms apsislogavusioms lyg dažniau pavyksta pastoti, nei su stipriu imunitetu smile.gifMan kai darė ivf ir susirgau, gyd. rekomendavo išgerti paracetamolio, jis nekenkia.

Na va, prie bendro džiaugsmo dar ir peršalti  :D  :D  :D  Dar klausimas, visur rašo kad HCG gali nustatyti nėštumą jau po savaitės, čia yra tame tiesos ar nelabai :) ? Ar tai neveikia kai skatinama ovuliacija? Labai jau nekantri aš čia  :oh:​ 

Atsakyti
Buvau as pas Ziobaka keleta kartu konsultacijai, tai jis neatlikes tyrimu man pradejo sakyti kokia pinigu suma ruosti nes mums tikrai reikes dirbtinio apvaisinimo ir negaisti laiko. Tyrimus buvau pasidariusi visus - VISI PUIKUS, vyro sperma normoje, apart 20proc anstispresmijos - ka darant IUI ar kitas proceduras kai ruosia sperma isplauna - taip sake kita gydytoja.
Nepaliko man ispudzio tas gydytojas...kazkaip labai nuvyle kai kalba iskart sukasi ne apie problemos sprendima, o apie pinigu sumas...
Apsilankiau pas gyd. Kazlauskiene. Labai maloni gydytoja.
Jau pasidariau IUI 10 03d. BAK klinikoje. Is vakaro buvau pas gyd. Odeta, ji patikrino folius (ta cikla geriau clostelbehyd - ar kaip ten vadinasi 5 tabletes nuo 3 ciklo dienos ir 12 ciklo diena nuejau echo), kazka rado, nepasake...sako lyg ir sprogineja... bet reik isnaudoti situacija, nusiunte pasidaryti ta pacia diena LH kraujyje, rode 43 (-Folikulinė fazė 2.4 - 12.6 Ovuliacijos fazė 14.0 - 95.6) sako ovuliacija vyksta - darom - sekancia diena padare IUI - vyro spremos kokybe sake "turbine". Labai laukiu puikiu rezultatu. Tik man baime kad gydytoja mano akyste tais foliais suabejojo ir man nieko nepaaiskino - maciau is akiu....Kazkaip gal nebutu bereikalo dariusi proceduros. O ka reiskia tie skaiciai LH ir reultatas mano, kazi nepavelave mes buvome? As pirma karta cia susiduriau - pirmi vizitai, pirmi tyrimai....nelabai nusimanau.

Siandiena 7 diena, jau neistverusi testa pasidariau nieko gero....neviltis ir dar viltis laukime:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irbyte: 10 spalio 2017 - 11:48

Buvau as pas Ziobaka keleta kartu konsultacijai, tai jis neatlikes tyrimu man pradejo sakyti kokia pinigu suma ruosti nes mums tikrai reikes dirbtinio apvaisinimo ir negaisti laiko. Tyrimus buvau pasidariusi visus - VISI PUIKUS, vyro sperma normoje, apart 20proc anstispresmijos - ka darant IUI ar kitas proceduras kai ruosia sperma isplauna - taip sake kita gydytoja.
Nepaliko man ispudzio tas gydytojas...kazkaip labai nuvyle kai kalba iskart sukasi ne apie problemos sprendima, o apie pinigu sumas...
Apsilankiau pas gyd. Kazlauskiene. Labai maloni gydytoja.
Jau pasidariau IUI 10 03d. BAK klinikoje. Is vakaro buvau pas gyd. Odeta, ji patikrino folius (ta cikla geriau clostelbehyd - ar kaip ten vadinasi 5 tabletes nuo 3 ciklo dienos ir 12 ciklo diena nuejau echo), kazka rado, nepasake...sako lyg ir sprogineja... bet reik isnaudoti situacija, nusiunte pasidaryti ta pacia diena LH kraujyje, rode 43 - sako ovuliacija vyksta - darom - sekancia diena padare IUI - vyro spremos kokybe sake "turbine". Labai laukiu puikiu rezultatu. Tik man baime kad gydytoja mano akyste tais foliais suabejojo ir man nieko nepaaiskino - maciau is akiu....Kazkaip gal nebutu bereikalo dariusi proceduros. O ka reiskia tie skaiciai LH ir reultatas mano, kazi nepavelave mes buvome? As pirma karta cia susiduriau - pirmi vizitai, pirmi tyrimai....nelabai nusimanau.

Siandiena 7 diena, jau neistverusi testa pasidariau nieko gero....neviltis ir dar viltis laukime:)

Kiek suprantu tai 7 dienos dar per anksti, kad rodytų teigiamą :) testas tik po 14 d. rodo. Tik va nežinau kaip su kraujo tyrimais, gal tie ir parodytų jau...  :hmm: 

Pas mane išvis viskas paankstinta, foliu augimui gėriau nuo 2-7 CD, 8 dieną darė echo ir 11 d. IUI, kadangi praeitą ciklą, kai tikrino 11 dieną jau buvau ovuliavusi...

Bet irgi tas pats, pirmas bandymas po n tyrimų... nežinau ką ir galvot :D

Atsakyti
Tai jeigu man buvo pradeje ovuliuoti is vakaro tai be sansu tada?
Atsakyti

Tai jeigu man buvo pradeje ovuliuoti is vakaro tai be sansu tada?

Na man sakė gerai kad dar neovuliavę... tai tiksliai ir negaliu pasakyti

Atsakyti
QUOTE(laume19 @ 2017 10 10, 16:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="irbyte" data-cid="71835472" data-time="1507629468"> Tai jeigu man buvo pradeje ovuliuoti is vakaro tai be sansu tada?</blockquote>
<p>Na man sakė gerai kad dar neovuliavę... tai tiksliai ir negaliu pasakyti</p>

Kaip pasake pagal LH tyrima kad ovuliacija vyksta ir per 24H reik padaryti IUI ir padareme
Atsakyti

Kaip pasake pagal LH tyrima kad ovuliacija vyksta ir per 24H reik padaryti IUI ir padareme

Matomai tada lieka tikėtis teigiamo rezultato :)

Atsakyti
QUOTE(laume19 @ 2017 10 10, 17:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="irbyte" data-cid="71835708" data-time="1507640626"><div><p>Kaip pasake pagal LH tyrima kad ovuliacija vyksta ir per 24H reik padaryti IUI ir padareme</p></div></blockquote><p>Matomai tada lieka tikėtis teigiamo rezultato smile.gif</p>

Nebemiegu naktimis kaip noriu tu II....
Atsakyti

Nebemiegu naktimis kaip noriu tu II....

Jo, pas mane panaši situacija... Nežinau nei kur dėtis  :rolleyes: atrodo jau ne dienas, o valandas tuoj skaičiuot pradėsiu  :D Pas Jus yra kokie nors įdomūs pojūčiai?

Atsakyti
QUOTE(laume19 @ 2017 10 11, 12:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="irbyte" data-cid="71836493" data-time="1507702938"><div><p>Nebemiegu naktimis kaip noriu tu II....</p></div></blockquote><p>Jo, pas mane panaši situacija... Nežinau nei kur dėtis  rolleyes.gif atrodo jau ne dienas, o valandas tuoj skaičiuot pradėsiu  biggrin.gif Pas Jus yra kokie nors įdomūs pojūčiai?</p>

Man toks jausmas kad greit susirgsiu, pilvo apacia tokia pilna...Bet gal ir PMS kaledoriukas rodos kad menesines turi prasideti 19dien- man anskti prasideda pojuciai (nenoriu ju sulauk unsure.gif ti).
Mes turime 10metuku dukryte, o antras niekaip....visi tyrimai talikti - viskas ciki. Cia pirmas bandymas IUI.

O kaip jusu situacija?
Atsakyti

Man toks jausmas kad greit susirgsiu, pilvo apacia tokia pilna...Bet gal ir PMS kaledoriukas rodos kad menesines turi prasideti 19dien- man anskti prasideda pojuciai (nenoriu ju sulauk unsure.gifti).
Mes turime 10metuku dukryte, o antras niekaip....visi tyrimai talikti - viskas ciki. Cia pirmas bandymas IUI.

O kaip jusu situacija?

Pas mane temperatūra vis dar laikosi 37,3 šnd parašiau daktarui, atrašė "po ovuliacijos išsiskiriančio hormono Progesterono poveikio, ir laikysis iki mėnesinių arba nėštumo". Šiaip truputį pamaudžia pilvą, bet silpnai. Mums čia būtų pirmasis vaikiukas, tai labai tikimės jog bus pašalinta problema. Viskas ir pas mane ir pas vyrą gerai, tik va yra dalinis nesuderinamumas. Tai IUI kaip ir turėtų suveikti :D nors čia kiek suprantu daugiau sėkmės reikalas :)

Atsakyti