QUOTE(Nuojauta @ 2015 05 07, 16:59)
Aš pasiryžau IVF, bet, deja, nepasisekė.... O staiga ir vyro turtas pagerėjo, tad bandysiu gal IUI dar, nežinau...
Kiek pagerėjo?
Nzn... Senesnės normatyvos skelbė kad norint sėkmingo iui reikia bent 15 mln po atplovimo... Dabar normos yra nuleistos ir paliko 5 mln...nzn.. Bet su mažiau po atplovimo nei 15 mln net nebandyciau...
Musu 7 iui būvo su pakankamai gerais rezais... 35-68 mln... Deje nepavyko nei vienas. Dabar daugiau nei 4 iui nesidaryciau... Ir ginė sake stop...tik aš... Aš žiauriai tikejau kad pavyks... Neveltui pasauly du iui ir stop...
Kaip sekes Ivf eiga?
Papildyta:
QUOTE(molevape @ 2015 05 07, 14:23)
Na aš kažkadaise irgi dariausi 2 IUI, neaiškus nevaisingumas, jokių priekaištų nei man, nei vyrui. Nemažai gydytojų ir kabinetų per pastaruosius pora metų perėjau (nevaisingumo stažas - 4 m), kažkaip psichologiškai sunku ryžtis IVF kai neva "nėra jokių kliūčių", tačiau galiausiai gydytojas Klimas pas kurį vieną kartą lankiausi nemokamai (su ginės siuntimu) pasakė, kad esant neaiškiam nevaisingumui IUI visiškai betikslis ir beprasmis reikalas, nes nė kiek nepadidina tikimybės pastoti. Sakė čia jau tarptautinių konferencijų metu skelbta. Tiem, kuriem "pasisekė IUI", greičiausiai būtų pasisekę ir natūr su tuo pačiu pastimuliavimu ir stebėjimu. IUI sakė tiklsinga tik esant nedideliems vyro turto nukrypimams ar gimdos kaklelio/gleivių anomalijai.
Po pusmečio apmąstymų ir natūralių bandymų (po diagnostinės LAP ir kt.), visgi nusprendžiau, kad stebuklų nebūna, o jei ir būna, tai tikriausiai ne man todėl ruošiuosi darytis IVF ateinantį ciklą.
Po pusmečio apmąstymų ir natūralių bandymų (po diagnostinės LAP ir kt.), visgi nusprendžiau, kad stebuklų nebūna, o jei ir būna, tai tikriausiai ne man todėl ruošiuosi darytis IVF ateinantį ciklą.
Pamenu tave, labai spausiu kumscius!
Pas ka darysi ivf?