Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

sveikos merginos, as savo pirmaji IUI turejau birzelio men, buvo nesekmingas. pas mus irgi neaiskios kilmes nevaisingumas.
Nuo to laiko mano moterisko dienos isvis labai negausios. geriausiu atveju pateplioja viena diena. Tad dabar jau 6 ciklas po IUI, o vis dar jauciu siokias tokias pasekmes. tikrai kad visi tie vaistai ne vitaminai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bem-bis @ 2015 11 20, 17:11)
Man pirmoji IUI buvo trečiadienį, tai panašus mūsų laukimas ir viltis smile.gif kiek folikulų buvo IUI metu?

deja vienas tik buvo, kazkaip pries tai uzaugdavo po tris o si karta vienas. Vyras isitines kad viskas bus ok, jis sako, pamatysi uzkibs, bet bijau galvoti labai apir tai. svarstau nelaukti dvieju savaiciu ir anksciau pasidaryti kraujo tyrima, neislauksiu as iki gruodzio 3 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as cia naujoke siokia tokia smile.gif siandien Zilaitiene dare man pirma IUI,dariaus pas Zilaitiene nes turim problemu su sperma,tai kadangi gyde vyra tai ejome abu pas ja.Nelabai patinka man jos gydymas,bet na ziuresim dar kaip kas.Norejau paklaust ar jums po IUI kelnaites slapios budavo?nes man toks vaizdas,kad viskas isbego;( ir ta diena kazkaip pasaugodavote save ar elgdavotes iprastai,aisku be dideliu fiziniu kruviu wink.gif
Atsakyti
Merginos, o jums IUI darė prieš ovuliaciją, ar po. Man abu kartus ovuliacija buvo neįvykusi. Antrą kartą kai darė, suleido sprogdukus ir po valandos atliko IUI, kažkaip atrodo,kad per anksti buvo padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2015 11 24, 00:14)
Merginos, o jums IUI darė prieš ovuliaciją, ar po. Man abu kartus ovuliacija buvo neįvykusi. Antrą kartą kai darė, suleido sprogdukus ir po valandos atliko IUI, kažkaip atrodo,kad per anksti buvo padaryta.

Šiaip IUI turėtų būti atliekama praėjus dienai po "sprogdukų" susileidimo. Tame ir yra esmė, kad IUI stengiamas atlikti kuo arčiau ovuliacijos dienos. Man kai darė IUI, vienas folikulas jau buvo sprogęs, kitas - arti to.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 11 24, 08:00)
Šiaip IUI turėtų būti atliekama praėjus dienai po "sprogdukų" susileidimo. Tame ir yra esmė, kad IUI stengiamas atlikti kuo arčiau ovuliacijos dienos. Man kai darė IUI, vienas folikulas jau buvo sprogęs, kitas - arti to.

Pirmą kartą ir man darė praėjus dienai po "sprogdukų", folikulai buvo 4,bet nė vienas dar nebuvo sprogęs, o antrą kartą tą pačią dieną viskas. Dar paklausiau, ar ne per anksti bus IUI, tai gyd. patikino, kad ne, nes spermiukai ilgokai gyvybingi būna blink.gif . Trečiam IUI dar nesiryžtu, bijau vėl nusivilt.
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2015 11 24, 16:15)
Pirmą kartą ir man darė praėjus dienai po "sprogdukų", folikulai buvo 4,bet  nė vienas dar nebuvo sprogęs, o antrą kartą tą pačią dieną viskas. Dar paklausiau, ar ne per anksti bus IUI, tai gyd. patikino, kad ne, nes spermiukai ilgokai gyvybingi būna blink.gif . Trečiam IUI dar nesiryžtu, bijau vėl nusivilt.

Sveiki, dariau 4 IUI, dariau tiek Latvijos tiek Lenkijos klinikoje, visada tik po 36-38 val darydavo inseminacija, tikrai anksti daryti ta pacia diena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2015 11 24, 00:14)

Na bet gal foliai jau buvo geri ir bijojo rizikuoti laukti? Kokio dydžio buvo?
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 11 24, 17:22)
Sveiki, dariau 4 IUI, dariau tiek Latvijos tiek Lenkijos klinikoje, visada tik po 36-38 val darydavo inseminacija, tikrai anksti daryti ta pacia diena  schmoll.gif

UK taip pat reikejo pralaukti apie 36h, labai svarbu buvo tas laikas. Tik man jau skano niekas nedare, suleido spermiukus ir paleido.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 24, 19:55)
Na bet gal foliai jau buvo geri ir bijojo rizikuoti laukti? Kokio dydžio buvo?

Dydžio tikslaus nebepamenu, tik gyd. užakcentavo, kad tinkamas blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Turiu Gonalio 2 svirkstukus (kuriuose liko 230 ir 235 UI Gonalio is 450 UI svirkstu doziu), laikau saldytuve, galioja atidaryti iki 12-06. Planuoju IVF, taciau kazkas po histero atsitiko ir nera menesiniu. jei as nestartuosiu, tai galesiu labai pigiai perleisti Gonali. Rasikyte i AZ. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

atsiprasau jei ne ten ilindau, po proceduru man atliko 2 utrogestan dezutes ir gonal, jei ka domina i pm, atsiusi visa informacija.
Atsakyti