Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 14, 23:11)
Dariau. Mums nepadėjo. Bet kelis kartus tikrai verta pabandyti.. Kokia vyro sperma? Kiek man ir koks judrumas?

Normospermija pas ji. Kiekis 3,5 ml, bendras judriu kiekis 15 x10. O kokia dabar jusu strategija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 11 14, 23:36)
Normospermija pas ji. Kiekis 3,5 ml, bendras judriu kiekis 15  x10. O kokia dabar jusu strategija?  smile.gif

kiek milijonų vienam mililitre? judrumas a ir b?

mes turėjom 7 iui , ir 2 ivf dar nepavyko...4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 14, 23:42)
kiek milijonų vienam mililitre? judrumas a ir b?

mes turėjom 7 iui , ir 2 ivf  dar nepavyko...4u.gif

Viename ml 21 milijonas. A - 9,5, B - 48. Jus daug kantrybes su IUI turejot... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 11 14, 23:49)
Viename ml 21 milijonas. A - 9,5, B - 48. Jus daug kantrybes su IUI turejot...  4u.gif

Na su tokiais rodikliais tikrai verta IUI pabandyti aš kelis bandyčiau wink.gif
Dar 2009 m pso buvo nustatyta minimali riba 40 mln vienam mililitre. Tad dabar jūsų rodikliai norma bet prieš kelis metus būtų mažoka.
Mūsų apie 70-80 mln/ml todėl tikėjom ir bandėm... Na gal ir užsižaidžiau..Nu bet laiko neatsuksi...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 15, 01:27)
Na su tokiais rodikliais tikrai verta IUI pabandyti aš kelis bandyčiau wink.gif
Dar 2009 m pso buvo nustatyta minimali riba 40 mln vienam mililitre.  Tad dabar jūsų rodikliai norma bet prieš kelis metus būtų mažoka.
Mūsų apie 70-80 mln/ml todėl tikėjom ir bandėm... Na gal ir užsižaidžiau..Nu bet laiko neatsuksi...

Supratau. Aciu uz atsakyma 4u.gif tiesiog kai finansai riboti, norisi pasverti ar verta IUI bandyt,ar geriau iškart IVF ruostis... Jusu kiekis tai ispudingas! Dabar net sudvejojau,kad gal ne tokia ir gera ta musu spermograma g.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 11 15, 10:43)
Supratau. Aciu uz atsakyma  4u.gif  tiesiog kai finansai riboti, norisi pasverti ar verta IUI bandyt,ar geriau iškart IVF ruostis... Jusu kiekis tai ispudingas! Dabar net sudvejojau,kad gal ne tokia ir gera ta musu spermograma  g.gif

tikrai nėra bloga 4u.gif tiesiog nuo 2009 PSO sumažino normas spermos rodiklių. nuo 40mln iki 15mln, paskaičiavo kad tiek užtenka matyt ...
aš tik visad sakau ... per tiek metų kiek sėdžiu forume, realiai nelabai girdėjau kad pastotų su iui mažiau nei 15mln/ml aišku būna išimčių bet vienetai , tad jusų situacijoj gal tik tiek ir tereikia tad tikrai verta pabandyti nors vieną gera iui su stimuliacija keliais foliais .. 4u.gif

na taip pas mus bėdų kolkas su sperma nėra, bet aš kiek susidarau nuomone lengviausia pastojama po procedūrų su pks ir tada jau prastesniais vyro rezultatais ..su neaiškios kilmės nevaisingumu sunkoka... g.gif bet nenuosprendis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 11 14, 21:25)
Sveikos  4u.gif merginos,ar esate dariusios IUI esant neaiskios  kilmes nevaisingumui? Su kiausintakiu pratekumu ir vyro sperma viskas gerai,tai galvoju ar cia ta inseminacija prides nors koki procenta didesnes tikimybes...

Mums yra neaiškios kilmės nevaisingumas,vieną vaiką turim. Antrą kartą nepastoju 6 metai.Kiaušintakiai pratekami, kiti tyrimai irgi geri, vyro turtas kaip gydytoja sakė, atominis.Darydavausi stimuliacijas, paskui tikėjomės natūraliai. Galiausiai pabandėm dvi IUI, vieną liepos mėn., o kitą rugsėjo. Abu kartai nesėkmingi, nors viskas, kaip gydytoja sakė, idealu. Trečiai IUI dar nesiryžtu, nelabai betikiu sėkme.
Atsakyti
Tas pats ir pas mus, jau virs 2 metu neaiskios nevaisingumo priezastys..
Tyrimai atlikti, viskas gerai, vyro turtas idealus.
3 stimuliacijos bevaises. Gydytoja toliau siulo bandyt IUI, sako gal but sperma zuva gimdos kaklelio gleivese, o ir IUI metu laboratorijoje isgryninus vyro turta aceit paaiskeja, kad nebera jis toks ir geras...
Net nezinau ar verta daryti, kaip matau is forumo, procentas nedidelis, kad pasiseks.
O ir vaistu vartojimas isvargino, plaukai slenka, ir siaip juk ne vitaminai...
Aj tiesa, dar turiu nuolat gerti bromokriptina del nezymiai padidejusio prolaktino hormono, kol pastosiu, o jei nepastosiu visai, kiek cia laiko as db turesiu ji gerti??!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 17 lapkričio 2015 - 15:40
merginos, atsiprašau jei kartojuosi, pasirašykim peticiją!
http://www.peticijos...1867/pasirasyti
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2015 11 18, 16:59)
merginos, atsiprašau jei kartojuosi, pasirašykim peticiją!
http://www.peticijos...1867/pasirasyti

Aš pasirašiau, kviečiu ir kitas tai padaryti smile.gif
Atsakyti
siandien esu po pirmos IUI, net nezinau kaip jaustis ir galvoti! labai norisi tiketi kad uzkibs, bet labai bijau isisvajoti ir nusivilti.Vyro rodikliai superiniai, pas mane viskas gerai, neaiskios kilmes nevaisingumas... ziaurikai skamba! na tikiuosi kad pirma ir padkutine buvo IUI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2015 11 19, 22:39)
siandien esu po pirmos IUI, net nezinau kaip jaustis ir galvoti! labai norisi tiketi kad uzkibs, bet labai bijau isisvajoti ir nusivilti.Vyro rodikliai superiniai, pas mane viskas gerai, neaiskios kilmes nevaisingumas... ziaurikai skamba! na tikiuosi kad pirma ir padkutine buvo IUI smile.gif

Man pirmoji IUI buvo trečiadienį, tai panašus mūsų laukimas ir viltis smile.gif kiek folikulų buvo IUI metu?
Atsakyti