Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie IUI (Intrauterininė inseminacija)

QUOTE(idile @ 2015 07 27, 21:52)
Mano pirmasis IUI nepavykes, siandien sulaukiau mmm po 4 dienu velavimo.  verysad.gif Bandysim antra karta tik per pora dieneliu apsispresim ar si menesi ar atideti kitam.. 4u.gif

Labai užjaučiu... 4u.gif Sakykit, pas ką darėtės procedūrą?

QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 10:24)
Kur bandot ? Man 3iui buvo sėkmingas,va laksto dvynukes  wub.gif as pries 3 iui geriau menesi inofolik ir is dvieju foliuku abu ir užkibo,gal tas turejo įtakos? O ankstesnius tuos du jokiu kibimu nebuvo,trecia iui dariau pas kita gyditoja ir ji pradejo man stimuliacija vėliau,na jau tiksliai ten nebepamenu,bet zinau,kad maniau nesąmones cia jau man ji daro,o va tas kartas ir sėkmingas smile.gif

Mums ir buvo nesėkmingas IUI... Sakykit, kur darėtės pirmus du ir pas ką lemiamą? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 28, 11:02)
Labai užjaučiu...  4u.gif  Sakykit, pas ką darėtės procedūrą?
Mums ir buvo nesėkmingas IUI... Sakykit, kur darėtės pirmus du ir pas ką lemiamą?  mirksiukas.gif  blush2.gif

Pirmi kartai pas Bogdanskiene.o laimingasis kartas pas Meskauskiene,bet ten man labai nepatiko,net norejau viska mesti pusiaukeleje doh.gif
Atsakyti
Mano pirmas IUI buvo nesekmingas. Bandysiu vel, tik nezinau tiksliai kada.. Gal praleisiu viena cikla ir vel. Planuoju vyrui pirkti profertili, o pati inofolic.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 10:24)
Kur bandot ? Man 3iui buvo sėkmingas,va laksto dvynukes  wub.gif as pries 3 iui geriau menesi inofolik ir is dvieju foliuku abu ir užkibo,gal tas turejo įtakos? O ankstesnius tuos du jokiu kibimu nebuvo,trecia iui dariau pas kita gyditoja ir ji pradejo man stimuliacija vėliau,na jau tiksliai ten nebepamenu,bet zinau,kad maniau nesąmones cia jau man ji daro,o va tas kartas ir sėkmingas smile.gif

as dar viena karta darysiuos toj pacioj klinikoj, nes gydausi pas Bogdanskiene, bet ji buvo atostogose ir man dare Gricius IUI. Tai antra meginsiu su Bogdanskiene 4u.gif

QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 28, 12:02)
Labai užjaučiu...  4u.gif  Sakykit, pas ką darėtės procedūrą?
Mums ir buvo nesėkmingas IUI... Sakykit, kur darėtės pirmus du ir pas ką lemiamą?  mirksiukas.gif  blush2.gif

Kaip jau minejau dariausi pas Griciu, tik jis atvyko i Bogdanskienes klinika... nes pries IUI as pas ji apsilankiau Baltijos ir Amerikos klinikoj... 4u.gif

QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 13:19)
Pirmi kartai pas Bogdanskiene.o laimingasis kartas pas Meskauskiene,bet ten man labai nepatiko,net norejau viska mesti pusiaukeleje doh.gif

O kodel pas Meskauskiene nepatiko? As jau metai laiko pas Bogdanskiene einu, ir jau bijau,kad imu nusivilti g.gif nes labai noriu nestuke.gif o nesigauna doh.gif
Bandysiu gerti inofolic, situ dar nesu bandzius ax.gif
QUOTE(fantik @ 2015 07 28, 20:04)
Mano pirmas IUI buvo nesekmingas.  Bandysiu vel, tik nezinau tiksliai kada.. Gal praleisiu viena cikla ir vel. Planuoju vyrui pirkti profertili, o pati inofolic.

mes si menesi praleisim, o su kitu iui startuosim kaip mokyklinukai rugsejo menesi wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kodel si temute tokia apmirusi? 4u.gif Ar yra dar besidaranciu IUI?
Atsakyti
merginos !!!!

http://turiuideja.lt...o-kompensavimas
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 30, 08:36)

Aciu, Siaures meskute, uz idejos pasidalinima smile.gif 4u.gif Cia as sudejau visa drasa, ir viesai parasiau smile.gif Bet nesitikejau, kad musu tiek daug gali buti smile.gif Bendrom jegom, manau mes galim daug padaryti smile.gif
Atsakyti
PRASAU PADEKIT!!!

As is dalies i tema:)
Planuojam su vyru pradeti bandyti leliuka su IUI pagalba ir donoro sperma. Bet yra viena DIDELE problema.
Jau daugiau nei 10 metu kovoju su grybeliu ir pienlige. Nepatikesit, bet nei vienai dienai nebuvau issigydziusi. Gydytojai jau griebiasi uz galvos, nes vaistai jau visi isbadyti:(
Bet as vis dar noriu tiketi, kad imanoma kazka padaryti. Su mano problemom nemanau, kad galim daryti IUI kol neissigydziau.
Gal kuri su tuo kovojot pries bandant pastoti? Gal zinot gera gydytoja, kuris su tuo moka kovoti?
Prasau bet kokios informacijos is jusu, ypac gydytoju kontaktu. Esu is Vilniaus.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2015 11 10, 14:34)
PRASAU PADEKIT!!!

As is dalies i tema:)
Planuojam su vyru pradeti bandyti leliuka su IUI pagalba ir donoro sperma. Bet yra viena DIDELE problema.
Jau daugiau nei 10 metu kovoju su grybeliu ir pienlige. Nepatikesit, bet nei vienai dienai nebuvau issigydziusi. Gydytojai jau griebiasi uz galvos, nes vaistai jau visi isbadyti:(
Bet as vis dar noriu tiketi, kad imanoma kazka padaryti. Su mano problemom nemanau, kad galim daryti IUI kol neissigydziau.
Gal kuri su tuo kovojot pries bandant pastoti? Gal zinot gera gydytoja, kuris su tuo moka kovoti?
Prasau bet kokios informacijos is jusu, ypac gydytoju kontaktu. Esu is Vilniaus.

Aciu

Pas mane pienlige su pertraukom, bet kelis kartus per menesi. Gelbsti tiktais sedejimas bliude silto vandens su medetku nuoviru... 4u.gif tai dingsta trejetai menesiui, o poto kai vel islenda, vel sedu i bliuda.. gal padetu jei neisbandziusi...
Atsakyti
Man padeda arbatmetdzio aliejukas. O visokie vaistai, zvakutes, ovules, toks vaizdas dar tik labiau isbalansuoja mikroflora... su jais buvau isivarius ilgalaike pienlige...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif merginos,ar esate dariusios IUI esant neaiskios kilmes nevaisingumui? Su kiausintakiu pratekumu ir vyro sperma viskas gerai,tai galvoju ar cia ta inseminacija prides nors koki procenta didesnes tikimybes...
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 11 14, 22:25)
Sveikos  4u.gif merginos,ar esate dariusios IUI esant neaiskios  kilmes nevaisingumui? Su kiausintakiu pratekumu ir vyro sperma viskas gerai,tai galvoju ar cia ta inseminacija prides nors koki procenta didesnes tikimybes...

Dariau. Mums nepadėjo. Bet kelis kartus tikrai verta pabandyti.. Kokia vyro sperma? Kiek man ir koks judrumas?
Atsakyti