Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(LaiLaa @ 2015 09 06, 13:17)
Laba diena  4u.gif
Šiaip jūsų katinėlis yra nuostabus Himalajų persas  wub.gif Egzotai trumpaplaukiai būna, jūsų ilgaplaukis  mirksiukas.gif Ir spalva jo vadinasi colour point raudona ar kreminė, čia MamaI specas  cool.gif
Viską jūs teisingai darote  mirksiukas.gif
Dėl akyčių, jeigu labai ašaroja ir negražiai, aš palašinčiau homeopatijos akims. Vistik katinukas iš globos, o ten visokių gyvūnėlių būna. Homeopatija nepakenks tikrai. Žmonių vaistinėj ieškokit  mirksiukas.gif
Dėl vėmimo ir viduriavimo bandykit gerųjų bakterijų, galima ir smektos, žodžiu kaip kūdikiui, kad duotumėt  rolleyes.gif
Ir vitaminų pasta, kurią patarė Tajka, superinis dalykas  thumbup.gif Paprastai patys nuo piršto labai noriai laižo. Nuo jos ir kailiukas labai gražėja  mirksiukas.gif
Žodžiu laikykitės, storėkit ir stiprėkit  mirksiukas.gif

Labai darmin grazus katinukas, svarbu namu nesudraskytu ir nezymetu teritorija,kadangi charakteris susiformaves.Aukit ir stiprekit;)
Atsakyti
QUOTE(sraiguteee @ 2015 09 06, 14:28)
Labai darmin grazus katinukas, svarbu namu nesudraskytu ir nezymetu teritorija,kadangi charakteris susiformaves.Aukit ir stiprekit;)

O kokia proga katinėlis turi namus sudraskyt g.gif Nesudraskys bebe.gif O nuo teritorijos žymėjimo yra labai geras vaistas - kastracija biggrin.gif Tik aš manau, kad kačius jau kastruotas. mirksiukas.gif
Negi gyvūnų globos namai nekastruotą atidavė? g.gif
Atsakyti
Nu jau bijokit dievo doh.gif Normalus čia jo kailis. Aš galvojau, kad ten koltūnas ant koltūno. Aišku, iššukuot reik. Blogiausiu atveju galima nukirpt. Tikrai ataugs ne prastesnis. Bet jei tų koltūnų nedaug tai geriau juos paimt ir iškirpt. Neesu to šalininkė, bet turėkit omenyje, kad katinui pats pirmas stresas, kad jis atsirado prieglaudoje, po to jau kelionė į naujus namus vėl stresas. Todėl bent jau stresą dėl šukavimo tai galit "nuimti". Jas jam šiuo metu labiausiai tai reik ramybės ir meilės.
Ir jei katinas pradėjo vemt ir viduriuot - keiskit maistą. Nes paskutiniu metu nuo royal canin tokie požymiai jau tampa dėsningumu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sraiguteee @ 2015 09 06, 15:28)

Man visada patiko žmonės, kurie jei neturi ką protingo pasakyt tai jau geriau patyli. 4u.gif
Atsakyti
Na mano antras katinukas neplanuotai atsirado,tai teko ilgai kovot, kol galiausiai teko vaiko lova odine ismest,nes ant tiek sulupo,sudraske. Anuose namuose pasirodo nezinojo kas yra draskykles. Ejo nagais bet kur..Nuo musu pirmojo po kiek laiko ismoko tai daryti. Na buvo proga namus atnaujinti.
Atsakyti
Tai sakot persas,ne egzotukas :-)
Na man svarbiausiai,kad susitipretu ir gerai jaustusi pas mus,nes tikraj toks issekes vargsiukas.
Ir maitintas man rodos buvo nuo stalo,nes kai tik valgyt ruosiu,tai iskart prisistato ir su letenele graziai praso :-)
I sausa maista taip nereaguoja.

Tajka,o kokios firmos maista rekomenduotumet? Rytoj nuvaziuosiu i veterinarine tos pastos ir maistuka kita paimsiu. O gal iskart kelias rusis paimti?

Kai paemem is prieglaudos tai savelu labai daug buvo ir pats kailiukas sulipes kazkoks. Tai pirma toki prasukavima lengva padare veterinare. Vakar jau pilnai pasalinau visas savelas,atsargiai iskirpau.

Katukas kastruotas. Begalo meilus,miega tik pas mano vaika,nors nupirkom ir guoli ir draskykle,taciau guoli ignoruoja,o draskykle pora kartu aplanke,taciau jo nesudomino. Draskyt tikrai kolkas nieko nedrasko,o kad ir draskys kazkaip nesibaiminu,nors remontas naujas ir baldai odiniai :-D

Labai tvarkingas,reikalus atlieka tik i savo tualeta. Po rimto reikalo labai juokingai bando viska uzkasti :-)

Atsakyti
Va dėl maisto tai sunkiausia patart. Kas tinka vienam, tas kitam nelabai gali tikt. Tiesiog bandykit bet kurį super premium maistą. Nors kartais tik po pusmečio valgymo sužinai, kad pvz viskas gerai, bet vo kailis pradeda veltis košmariškai.
Maniškiai gana ilgą laiką lapnojo aplaws begrūdį maistą (http://www.zoomaistas.lt/category-gamintojas/2-40-applaws). Jis gana neblogas. Man atrodo tiktų jūsiškiui bent kol organizmas atsistatys. Nes pvz jis tik po kurio laiko pradėjo netikt tik dviems iš visos chebros. Vienam netiko dėl to, kad jis senas, o kitam dėl to, kad didelis tinginys. Didelį kiekį mėsos reik "išlakstyt".
Ir tikrai patarčiau vietoj konservų geriau investuot į vitamininę pastą.
Atsakyti
apie tokio tipo pasta diskutuojant? kaip suprantu yra ne vienas gamintojas arba parodykit apie kuria konkreciai kalbat? ir as palepinsiu savo katuka:)

http://www.auau.lt/k...-pasta-Papildai

oi ziuriu yra ir nuoroda, pameginsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luka Pacioli: 06 rugsėjo 2015 - 20:33
daug kam esu skolinga už šios dienos džiaugsmo ašaras...Ačiū

Suskytė- Sofi, foto iš namų
user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho blink.gif
Visai kita katytė atrodo wub.gif Superinė, kokia graži, atsigavusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 09 07, 17:47)
daug kam esu skolinga už šios dienos džiaugsmo ašaras...Ačiū

Suskytė- Sofi, foto iš namų
user posted image

Nu žinok ir aš apsiblioviau cool.gif
Fantastiška mergina wub.gif wub.gif wub.gif
Diinka, ir tamstai, ir Sofi naujiesiems šeimininkams dyyyyydelis ačiū už šitą išgelbėtą grožį.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 09 07, 17:13)
Nu žinok ir aš apsiblioviau  cool.gif
Fantastiška mergina wub.gif  wub.gif  wub.gif
Diinka, ir tamstai, ir Sofi naujiesiems šeimininkams dyyyyydelis ačiū už šitą išgelbėtą grožį.

ir tau didelis Ačiū, ir visiems padėjusiems, vienas lauke ne karys, pasiilgau jos wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
norime nupirkti katiniuka egzotuka, gal kas planuoja ar jau turi pardavimui?

as turiu jau grazia egzote, taciau noriu dar vienos/o smile.gif

Va praeitoje temoje perskaiciau, kad kazkoks Petras pardavineja ir kad nepatare is jo pirkti, nes jis kryzmina giminingus...???? kas ka girdejote? patarkite verysad.gif

Atsakyti