lailaa labai gaila , kad paskutine vada , o del antro katuko , net neabejoju , kad jis bus pas mus, tik klausimas kada musu hariukas labai jau bendraujantis ir jorkia kencia nuo jo zaidimu, ji jo nesupranta , kad tas tik zaidzia, o jis toks vaizdas is sunio kvailumo tyciojasi
QUOTE(Tajka @ 2015 05 27, 17:32)
Jei katinas namie ilgai nebūna vienas, tai jam ko gero ir taip gerai. Bet jei ilgos darbo valandos, tai draugo jam reik.
Na maniškis ne visai vienas. Suo namie yra, tik tiek, kad ji dienos metu yra uzdaryta narve, o katinas tai laisvai vaikstineja. Nors nesakyciau, kad labai jie ten draugauja. Sune megsta pavaikyt katina, ciupdama uz galiniu koju kai bega. Dar karta uztikau labai negraziai ja besiselgiancia, uzsikorus ant jo buvo. cia kaip suprantu virsuma savo rode. O maniskis Hameris pagal charakteri visiskas flegma ir speju vadoje buvo ant zemiausio dominavimo laiptelio. Tai teko man savo sune paauklet, kad neskraisutu katino. Db reikalai susitvarke. Tai jie nei pykstasi, nei draugauja
QUOTE(giedruze @ 2015 05 28, 08:45)
lailaa labai gaila , kad paskutine vada , o del antro katuko , net neabejoju , kad jis bus pas mus, tik klausimas kada musu hariukas labai jau bendraujantis ir jorkia kencia nuo jo zaidimu, ji jo nesupranta , kad tas tik zaidzia, o jis toks vaizdas is sunio kvailumo tyciojasi
Labai gaila ir man Širdį skauda, myliu šitą veislę. Bet tikriausiai likimas toks, visi mano planai žlugdavo, visi
O dabar pažiūriu kokios kainos skelbimuose persų (dokumentinių) ir tai niekam nereikia Košmaras kažkoks, skauda žiūrėti. Abisinus bedokumentinius po 600 EU išnešiojo, nes dabar jie MADOJ
Ne dėl to taip apsisprendžiau iš tiesų. Patys mano gyvūnai taip susidėliojo. Imperatorius myli tik Mają, o jai jau užtenka gimdyti. O turėti vieną katiną ir vieną katę, tai čia neveisimas, o beleberda
Už kelių valandų važiuosiu Imperatoriaus į klinikas Šiandien jis taps laimingu katinu ir ieškosiu jam naujų namų Jis toks pats bendraujantis, kaip Haris . Tik...nemyli šnypštukų, jeigu ant jo kas nors šnypščia, gauna į ausį ir piktai. Su žmonėmis jis nuostabus
Apus, nenori gražaus egzoto???
Kai darysite naują temą, jau ko gero iš sąrašo veislynų Persijos auksą reiks išimti
haris visas i teti, jis pas mus dominantas kelia mane 6 ryto , nesvarbu , kad i darba nereik, jai nesikeliu, gaunu per veida su lapa ir isskleistais nagais, suo isvis vietos neturi ,pasislepia Haris tarp vaiko zaislu ir tykoje, suns, laukia kol praeis , o tada puolimas. Kas liecia del kainu, tai baisu, bet manau ratas apsisuks , kaip ir su visom madom ir gris, bet ar veislei i nauda ta mada nezinau
QUOTE(giedruze @ 2015 05 28, 12:23)
haris visas i teti, jis pas mus dominantas kelia mane 6 ryto , nesvarbu , kad i darba nereik, jai nesikeliu, gaunu per veida su lapa ir isskleistais nagais, suo isvis vietos neturi ,pasislepia Haris tarp vaiko zaislu ir tykoje, suns, laukia kol praeis , o tada puolimas. Kas liecia del kainu, tai baisu, bet manau ratas apsisuks , kaip ir su visom madom ir gris, bet ar veislei i nauda ta mada nezinau
O kam jūs leidžiat Hariui taip elgtis? Kas namuose šeimininkas? Panašu, kad Haris Katinas turi gyventi pagal jūsų rėžimą, o ne jūs pagal jo
Kas čia dabar per muštynės su nagais žmogui gali būti Neapsileiskit, kates reikia auklėti lygiai taip pat, kaip ir šunis
Imperatorius žmonių nemuša, jis muša tik tas kates, kurios ant jo šnypščia
Parsivežiau savo svyruonėlį
QUOTE(giedruze @ 2015 05 28, 11:23)
Oi, as taip nenoreciau, kad maniskis elgtusi Gautu atgal kaip reikalas uz draskymus ir puolimus is uz kampo.
Seip net nepatikeciau, kad persas toks galetu but. Na lyginu su saviskiu. Manisksi tai tipinis pagalvinis minkstas persas. Ne karto nera nei nagu, nei dantu parodes, nei maudymo, nei dziovinimo, nei sukavimo metu nei seip. Jei lenda tai tik savo snukuciu noredamas man i veida pasitrinti. Tikras meilybe
QUOTE(Fera82 @ 2015 05 28, 14:02)
Oi, as taip nenoreciau, kad maniskis elgtusi Gautu atgal kaip reikalas uz draskymus ir puolimus is uz kampo.
Seip net nepatikeciau, kad persas toks galetu but. Na lyginu su saviskiu. Manisksi tai tipinis pagalvinis minkstas persas. Ne karto nera nei nagu, nei dantu parodes, nei maudymo, nei dziovinimo, nei sukavimo metu nei seip. Jei lenda tai tik savo snukuciu noredamas man i veida pasitrinti. Tikras meilybe
Na, greičiausiai giedruze išlepino Harį man pačiai keista, kad Haris taip elgiasi, bet nemanau, kad giedruze meluoja Jie greitai užsilipa ant aukščiausio hierarchijos laiptelio, kai jiems leidi
QUOTE(LaiLaa @ 2015 05 28, 14:25)
Na, greičiausiai giedruze išlepino Harį man pačiai keista, kad Haris taip elgiasi, bet nemanau, kad giedruze meluoja Jie greitai užsilipa ant aukščiausio hierarchijos laiptelio, kai jiems leidi
Katės tikrai jaučia kažkaip. Pas mus nei vienas katinas kiek esam turėję net nemastė kelt rytais, muštis ar kažkaip terorizuot. Max tai "vedimas" prie bliudelių akimis, kartais miaukimu, koks protestas dėl neįtikusio maisto (ima ir "užkasa" pilną maisto dubenėlį ), bet agresijos jokios nerodo.
Nors aš pati mąstau,kad labai juos lepinu. Ir ant stalo jie užlipa, mes nevarom, jei tuo metu nevalgoma, ir virtuvėje ,kai gaminu sėdi šalimais ir stebi, kokį kąsnelį išsiprašo, miega ant galvos jei noro turi Nieko kaip ir nedarom specialiai auklėjamojo.
Matyt tiesiog jaučia vidinę nuostatą. Vaikams neleidžiu griežtai katukų tampyt, skriaust ir tt nuo kūdikių laikų. Gal dėl to ir patys nesam gavę niekada su nagais. Gerbiam vieni kitus
haris tipinis man paauglis tik ziuri ka iskresti, jau i vonia pilna, 4 kartuks isokes ir visas issimaudes, ir vistiek lipam, lendam naglai i vonia, as tolete tai duris visais budais bandomos atidaryti, na tas kelimas jauciu , kad bijo , kad nespesiu i darba, o siaip lailaa pasikeites zinokit, drauge net sako ,veidas supiktybejas, nemetes svorio, kaip nekeista po kastracijos, judrumo isikunijimas , as bunu namie visas judesi, o jai sveciai tai isvis parodomoji programa
Pas mane jei sveciai i namus - Hameris po lova ir taip kad ir visa para prasedi, kol sveciai iseina. Jau toks uzsidares jis pas mane. As esu pagrindine. Vyras ir vaikas tik tarpkitko. Nemaiso, bet per daug nebendrauja. Net nepanasu, kad 5 kg sveriantis didelis juodas persas toks bailus ir uzsidares.
Cia kazin nuo genetikos viskas priklauso. Nes toks jau buvo nuo pat isigijimo. Isigijom 5 men. amziaus.
Cia kazin nuo genetikos viskas priklauso. Nes toks jau buvo nuo pat isigijimo. Isigijom 5 men. amziaus.
na kaip lailaa pasakojo kiek atsimenu haris ir ramesnis buvo atvykes ,pas mus jis su panasejo, i mus, pas mane jai sveciai ateina, apuosto, ypac galva turi zmoniu pauostit nesvarbu kaip, bet jis kariasi nes reik, ir tada prasideda tai laipioja , griuna, lenda i sekcija (taip nelenda) ir visi uoi hairi uoi hari tada jis uodega riecia ir tampa zvaigzde
QUOTE(giedruze @ 2015 05 28, 15:29)
na kaip lailaa pasakojo kiek atsimenu haris ir ramesnis buvo atvykes ,pas mus jis su panasejo, i mus, pas mane jai sveciai ateina, apuosto, ypac galva turi zmoniu pauostit nesvarbu kaip, bet jis kariasi nes reik, ir tada prasideda tai laipioja , griuna, lenda i sekcija (taip nelenda) ir visi uoi hairi uoi hari tada jis uodega riecia ir tampa zvaigzde
Nu sake, net sunku toki katina issivaizduoti Linksma ten jums.
Cia mano pirmas katinas, tai atrodo, kad visi tokie flegmos ir bailiai. Maniskio net paglostyt kiti negali. nu nebent jau i rankas iduociau. Tada vargsas susiguzia, ausis suspaudzia ir akis ispucia Ir pirmai progai pasitaikius tepa slides, ir bega pritupes, beveik palei zeme.