Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(giedruze @ 2015 05 10, 14:11)
siulyciau prislifuot, bet jai nervas atsivers bus beda

niu va, bet bet kuriuo atveju narkozė reikalinga, o vetas jau spręstų ar ten šlifuot, ar raut ar dar ką daryt reiktų... bet aš bijau vežti pas vetą
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Mūsų veislyno naujienos ;)Sulaukeme naujos Garfilduku vados ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*STEBUKLAS* @ 2015 05 16, 14:50)
Sveiki smile.gif
Mūsų veislyno naujienos ;)Sulaukeme naujos Garfilduku vados  ax.gif
user posted image

Mielumas neispasakytas wub.gif wub.gif

sveikinu ! 4u.gif
Atsakyti
Aciu sandmari 4u.gif
Atsakyti
Laba dienukė smile.gif
Nu kaip tylu čia unsure.gif
O mes norim prisistatyti 4u.gif
Paskutinė mano spaustanosiukų vada mirksiukas.gif

Šį kartą pas mus babskij bataljon biggrin.gif

Jazzu Persijos Auksas wub.gif
Pati dižiausia, stambiausia, išdykiausia mėlyna su kremu tabby egzotukė drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

Juliette Persijos Auksas wub.gif
Ramiausias vaikas vadoj, irgi nemažiukė, bus didelė katė. Juoda tabby egzotukė drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

Jasmine Persijos Auksas wub.gif
Mano pats mažiausias vaikutis. Mažutė, smulkutė bus kaip mamukas "mini persas" biggrin.gif Mėlyna tabiukė persiukė drinks_cheers.gif
Pasiutus irgi lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Šiandien merginoms 4 savaitės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikinu sveikinu ! 4u.gif
del paskutines vados labai liudna.
bet paskutine su trenksmu thumbup.gif

nuostabios mergaites, ir spalvos ir veideliai ir vardai wub.gif
labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandmari @ 2015 05 26, 16:30)
Sveikinu sveikinu !  4u.gif
del paskutines vados labai liudna.
bet paskutine su trenksmu  thumbup.gif

nuostabios mergaites, ir spalvos ir veideliai ir vardai  wub.gif
labai labai  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 05 26, 16:02)
O mes norim prisistatyti  4u.gif
Paskutinė mano spaustanosiukų vada  mirksiukas.gif

Šį kartą pas mus babskij bataljon biggrin.gif

Ale gi tokie tatos vaikai wub.gif Iš mamkos beveik nieko doh.gif
Gražuolės mergeliotės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 05 26, 20:45)
Ale gi tokie tatos vaikai  wub.gif Iš mamkos beveik nieko  doh.gif
Gražuolės mergeliotės  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Aga tatos vaikai. Mazoji man atrodo akis tai mamuko pasieme. ( nu kodel butent ji doh.gif ) ir figura smile.gif zodziu spalva tik tatuko. Veidukas mamos smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Fainuoles paneles. Man jau ta juoda tabby tai vau koks grozis smile.gif

As dar antram groziui nepribrendau. Ydomu kaip maniskis Hameris reaguotu i mazuliuka katinuka.

O kazin teisybe, kuria skaiciau, kad katinams geriau namie gyvent vieniems, o ne dviese ar ten dar daugiau. Kad jiems nereik kitu gentainiu draugijos ir jie nenori dalintis savo tuoletu, maistu ir savo seimininku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2015 05 27, 14:17)
Laba diena 4u.gif

Fainuoles paneles. Man jau ta juoda tabby tai vau koks grozis  smile.gif

As dar antram groziui nepribrendau. Ydomu kaip maniskis Hameris reaguotu i mazuliuka katinuka.

O kazin teisybe, kuria skaiciau, kad katinams geriau namie gyvent vieniems, o ne dviese ar ten dar daugiau. Kad jiems nereik kitu gentainiu draugijos ir jie nenori dalintis savo tuoletu, maistu ir savo seimininku.  g.gif

Man atrodo priklauso nuo situacijos. Pvz as mirus vienam katinui ir likusiam su kuriuo jiedu gyveno nuo pirmos dienos ,pirkau kita katuka vien del to kad jis laaabai liudejo.Iprate padukti vakarais. Ir dabar gyvena kaip broliai. Paduksta , valgo vienas is kito bliudo smile.gif ir palikt keliom dienom ramiau. Jiems neliudna. Vyrsnis labai rupinasi mazesniu.nerimauja kai ji viena pvz i paroda ar pas vet vezam. Nu seima jie smile.gif
Bet cia matyt kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2015 05 27, 15:17)
O kazin teisybe, kuria skaiciau, kad katinams geriau namie gyvent vieniems, o ne dviese ar ten dar daugiau. Kad jiems nereik kitu gentainiu draugijos ir jie nenori dalintis savo tuoletu, maistu ir savo seimininku.  g.gif

Jei katinas namie ilgai nebūna vienas, tai jam ko gero ir taip gerai. Bet jei ilgos darbo valandos, tai draugo jam reik. Pvz. pernai pas mane atvažiavo žmonės ir pirko katytę kaip draugę savo persui (taip pat buvęs mūsiškis). Nes tiek vyras, tiek žmona labai užsiėmę darbe ir pastebėjo, kad katinui vienam liūdna, galų gale jis net protestuot ėmė dėl tokio jų nebuvimo namie. Aišku, protestavo kaip jam ir priklauso - kai tik jie rytais ruošdavosi į darbą, tai katinas atvarydavo ir demonstratyviai privarydavo prie durų. Dabar mūsų Pūkenas turi draugę, turi užsiėmimą ir yra laimingas.
Pvz. pas mane antra katė namie atsirado tada kai po 2 mėn mums dašuto ko tas katinas ištisai rėkia. Jis augo su šuniu. Ir kai šunį atidavėm, tai kašarui liūdna pasidarė. O kai atsirado Taja, nutilo mūsų rėksnys kapitaliai.
Atsakyti