pora vieteliu isirinkes ir varo
Pabandykit sios žolytės
Paimti ir įtrinti draskykles stulpelius
As esu pirkusi žaisliukus peliukai ( viduje buvo tos žolytės )
Tai nešiojo po namus įsikandę kaip šuniukai , labai patiko ...
http://www.kika.lt/k...ie-katzole.html
Paimti ir įtrinti draskykles stulpelius
As esu pirkusi žaisliukus peliukai ( viduje buvo tos žolytės )
Tai nešiojo po namus įsikandę kaip šuniukai , labai patiko ...
http://www.kika.lt/k...ie-katzole.html
QUOTE(giedruze @ 2016 07 25, 18:35)
pritariu meile ir rupestis padaro grazuolius mergaites turiu bedele mano ponaitis pradejo galasti nagus i baldus draskykles visai nesinaudoja, galvoju gal suni taip erzina
draskyklė nebuvo pakeista? o gal šiaip nebepatinka, reiktų kitos?
QUOTE(-Ieva- @ 2016 07 31, 08:59)
draskyklė nebuvo pakeista? o gal šiaip nebepatinka, reiktų kitos?
nebuvo, nuo atvaziavimo ta pati, naudojam tas zolytes , tai kai pabarstai padrasko siaip bedos nera baldai seni, bet perspektyva yra nauji namai tai va bus baisoka man tik idomu pasidare kidel metus buvo draskykle gerai, o dabar ne ir tikrai zino , kad blogai daro uztrnka varda pasakyt ir stovi kaip nieko nedares :lotuliukas. roletus irgi negalim uzleist iki galo, kol supratau kas cia darosi, ogi reikia palikti jo ugio tarpa tada ramu
QUOTE(giedruze @ 2016 07 31, 09:40)
nebuvo, nuo atvaziavimo ta pati, naudojam tas zolytes , tai kai pabarstai padrasko siaip bedos nera baldai seni, bet perspektyva yra nauji namai tai va bus baisoka man tik idomu pasidare kidel metus buvo draskykle gerai, o dabar ne ir tikrai zino , kad blogai daro uztrnka varda pasakyt ir stovi kaip nieko nedares :lotuliukas. roletus irgi negalim uzleist iki galo, kol supratau kas cia darosi, ogi reikia palikti jo ugio tarpa tada ramu
gal virvę pakeisti reikia ar keista?
Sveikos,
norėčiau į savo namus ir širdį vėl įsieist spaustanosį/ę. Noriu raudonplaukio/ės (berods taisyklingai jie vadinami red tabby, man tiesiog ryžiukai ). Ar yra šioje temoje veisėjų turinčių raudonplaukių mažiukų, o gal yra planuose jų turėt. Domina ir ūgtelėjęs katinas ar katė. 12 metų auginom ilgaplaukę spaustanosę, žinom ką reiškia šukuoti katiną, padidėjęs plaukų kiekis namuose irgi žinomas ir negąsdina. Vienodai mylėsim tiek ilgaplaukį, tiek trumpaplaukį. Jei jūsų negąsdina mintis, kad savo vaiką atiduosit į namus kuriuose auga du vaikai 9 m. ir 6 m., bei ši cu kalytė su keliom žuvytėm, tai mes būsim labai laimingi į savo šeimą priimdami raudonplaukį/ę spaustanosį/ę.
norėčiau į savo namus ir širdį vėl įsieist spaustanosį/ę. Noriu raudonplaukio/ės (berods taisyklingai jie vadinami red tabby, man tiesiog ryžiukai ). Ar yra šioje temoje veisėjų turinčių raudonplaukių mažiukų, o gal yra planuose jų turėt. Domina ir ūgtelėjęs katinas ar katė. 12 metų auginom ilgaplaukę spaustanosę, žinom ką reiškia šukuoti katiną, padidėjęs plaukų kiekis namuose irgi žinomas ir negąsdina. Vienodai mylėsim tiek ilgaplaukį, tiek trumpaplaukį. Jei jūsų negąsdina mintis, kad savo vaiką atiduosit į namus kuriuose auga du vaikai 9 m. ir 6 m., bei ši cu kalytė su keliom žuvytėm, tai mes būsim labai laimingi į savo šeimą priimdami raudonplaukį/ę spaustanosį/ę.
QUOTE(Baffie @ 2016 08 01, 19:45)
Sveikos,
Taigis Murkita turi ryžą bernelioką Tik nelabai jis mažiukas. Ale labai fainas
QUOTE(Tajka @ 2016 08 04, 23:14)
Taigis Murkita turi ryžą bernelioką Tik nelabai jis mažiukas. Ale labai fainas
Mažiukas mažiukas Metų dar nėra, tai ir mažiukas
laba diena , atsiprasau , kad trukdau tiesiog turiu klausima -prasyma . Auginu 'egzoto kopija ' , labia seniai esu rodziusi foto , merginai labai pleiskanoja nugara link uodegos , grybelio ir kitokio gerio nerasta , bandymu metu atrinkta , kad netinka sausi maistai su vistiena . Kokiu patarimu turetumete jos prieziurai
Na pirmiausia tai aišku maisto keitimas. Ir rezultatų nereiktų tikėtis greitai. Praeis maždaug pusmetis kol viskas susinormalizuos. Turėjau ir aš tokį atvejį, tai mūsų gydytoja dar patarė panaudot dermoscent lašiukus. Jie drėkina odą, mažiau pleiskanoja. Tik brangūs jie gyvatės. Vienos pipetės kaina apie 6 . O jų reik bent 2 mėn. (8 vnt), lašinasi vieną kartą į savaitę.
QUOTE(Tajka @ 2016 08 05, 12:57)
Na pirmiausia tai aišku maisto keitimas. Ir rezultatų nereiktų tikėtis greitai. Praeis maždaug pusmetis kol viskas susinormalizuos. Turėjau ir aš tokį atvejį, tai mūsų gydytoja dar patarė panaudot dermoscent lašiukus. Jie drėkina odą, mažiau pleiskanoja. Tik brangūs jie gyvatės. Vienos pipetės kaina apie 6 . O jų reik bent 2 mėn. (8 vnt), lašinasi vieną kartą į savaitę.
Labai geri sie lasiukai,tikrai veiksmingi,isbandyta.