Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

pora vieteliu isirinkes ir varo biggrin.gif
Atsakyti
Pabandykit sios žolytės smile.gif
Paimti ir įtrinti draskykles stulpelius smile.gif
As esu pirkusi žaisliukus peliukai ( viduje buvo tos žolytės )
Tai nešiojo po namus įsikandę kaip šuniukai , labai patiko ...
http://www.kika.lt/k...ie-katzole.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *STEBUKLAS*: 27 liepos 2016 - 20:18
QUOTE(giedruze @ 2016 07 25, 18:35)
pritariu meile ir rupestis padaro grazuolius wub.gif  mergaites turiu bedele mano ponaitis pradejo galasti nagus i baldus verysad.gif draskykles visai nesinaudoja, galvoju gal suni taip erzina g.gif

draskyklė nebuvo pakeista? o gal šiaip nebepatinka, reiktų kitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2016 07 31, 08:59)
draskyklė nebuvo pakeista? o gal šiaip nebepatinka, reiktų kitos? g.gif

nebuvo, nuo atvaziavimo ta pati, naudojam tas zolytes , tai kai pabarstai padrasko lotuliukas.gif siaip bedos nera baldai seni, bet perspektyva yra nauji namai tai va bus baisoka unsure.gif man tik idomu pasidare kidel metus buvo draskykle gerai, o dabar ne lotuliukas.gif ir tikrai zino , kad blogai daro uztrnka varda pasakyt ir stovi kaip nieko nedares :lotuliukas. roletus irgi negalim uzleist iki galo, kol supratau kas cia darosi, ogi reikia palikti jo ugio tarpa tada ramu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 31 liepos 2016 - 08:46
QUOTE(giedruze @ 2016 07 31, 09:40)
nebuvo, nuo atvaziavimo ta pati, naudojam tas zolytes , tai kai pabarstai padrasko lotuliukas.gif siaip bedos nera baldai seni, bet perspektyva yra nauji namai tai va bus baisoka unsure.gif man tik idomu pasidare kidel metus buvo draskykle gerai, o dabar ne lotuliukas.gif ir tikrai zino , kad blogai daro uztrnka varda pasakyt ir stovi kaip nieko nedares :lotuliukas.  roletus irgi negalim uzleist iki galo, kol supratau kas cia darosi, ogi reikia palikti jo ugio tarpa tada ramu thumbup.gif

gal virvę pakeisti reikia ar keista? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau į savo namus ir širdį vėl įsieist spaustanosį/ę. Noriu raudonplaukio/ės (berods taisyklingai jie vadinami red tabby, man tiesiog ryžiukai wub.gif ). Ar yra šioje temoje veisėjų turinčių raudonplaukių mažiukų, o gal yra planuose jų turėt. Domina ir ūgtelėjęs katinas ar katė. 12 metų auginom ilgaplaukę spaustanosę, žinom ką reiškia šukuoti katiną, padidėjęs plaukų kiekis namuose irgi žinomas ir negąsdina. Vienodai mylėsim tiek ilgaplaukį, tiek trumpaplaukį. Jei jūsų negąsdina mintis, kad savo vaiką atiduosit į namus kuriuose auga du vaikai 9 m. ir 6 m., bei ši cu kalytė su keliom žuvytėm, tai mes būsim labai laimingi į savo šeimą priimdami raudonplaukį/ę spaustanosį/ę.
Atsakyti
Laba diena,

suaugusiai, egzotukei ieskau nauju namu, katyte su kilmes dokumentais, sterilizuota, skiepai ir cipas yra. Atiduodama uz simboline sterilizacijos kaina. Daugiau informacijos tel. Nr. +37062453913

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2016 08 01, 19:45)
Sveikos,
norėčiau į savo namus ir širdį vėl įsieist spaustanosį/ę. Noriu raudonplaukio/ės (berods taisyklingai jie vadinami red tabby, man tiesiog ryžiukai  wub.gif ). Ar yra šioje temoje veisėjų turinčių raudonplaukių mažiukų, o gal yra planuose jų turėt. Domina ir ūgtelėjęs katinas ar katė. 12 metų auginom ilgaplaukę spaustanosę, žinom ką reiškia šukuoti katiną, padidėjęs plaukų kiekis namuose irgi žinomas ir negąsdina. Vienodai mylėsim tiek ilgaplaukį, tiek trumpaplaukį. Jei jūsų negąsdina mintis, kad savo vaiką atiduosit į namus kuriuose auga du vaikai 9 m. ir 6 m., bei ši cu kalytė su keliom žuvytėm, tai mes būsim labai laimingi į savo šeimą priimdami raudonplaukį/ę spaustanosį/ę.

Taigis Murkita turi ryžą bernelioką wink.gif Tik nelabai jis mažiukas. Ale labai fainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2016 08 04, 23:14)
Taigis Murkita turi ryžą bernelioką wink.gif Tik nelabai jis mažiukas. Ale labai fainas biggrin.gif

Mažiukas mažiukas wub.gif Metų dar nėra, tai ir mažiukas biggrin.gif
Atsakyti
laba diena , atsiprasau , kad trukdau tiesiog turiu klausima -prasyma . Auginu 'egzoto kopija ' , labia seniai esu rodziusi foto , merginai labai pleiskanoja nugara link uodegos , grybelio ir kitokio gerio nerasta , bandymu metu atrinkta , kad netinka sausi maistai su vistiena . Kokiu patarimu turetumete jos prieziurai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuute: 05 rugpjūčio 2016 - 10:12
Na pirmiausia tai aišku maisto keitimas. Ir rezultatų nereiktų tikėtis greitai. Praeis maždaug pusmetis kol viskas susinormalizuos. Turėjau ir aš tokį atvejį, tai mūsų gydytoja dar patarė panaudot dermoscent lašiukus. Jie drėkina odą, mažiau pleiskanoja. Tik brangūs jie gyvatės. Vienos pipetės kaina apie 6 €. O jų reik bent 2 mėn. (8 vnt), lašinasi vieną kartą į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2016 08 05, 12:57)
Na pirmiausia tai aišku maisto keitimas. Ir rezultatų nereiktų tikėtis greitai. Praeis maždaug pusmetis kol viskas susinormalizuos. Turėjau ir aš tokį atvejį, tai mūsų gydytoja dar patarė panaudot dermoscent lašiukus. Jie drėkina odą, mažiau pleiskanoja. Tik brangūs jie gyvatės. Vienos pipetės kaina apie 6 €. O jų reik bent 2 mėn. (8 vnt), lašinasi vieną kartą į savaitę.

Labai geri sie lasiukai,tikrai veiksmingi,isbandyta. thumbup.gif
Atsakyti