Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(MamaI @ 2016 02 02, 19:59)
Ir uz vardus.Jam tokio svelnesnio vardo  reikia. blush2.gif

Tai Tankas ir Trolis jau nebesiūlysiu bigsmile.gif Gerai, švelnesni variantai- (Nok)Tiurnas, (Nykš)Tukas, Tofu, Triufelis, Turinas, Tigras (juodasis biggrin.gif ), Tiguanas, Tuaregas, Tortas, Tiramisu, Tango, Tetris. Čia mano bernai pasiūlė, kai paklausiau vardo kačiukui iš raidės T. bigsmile.gif Jaunėlis klausė, kodėl iš T. Aiškinau, kad kiekviena kačiukų VADA turi savo raidę. Tai sūnus ir klausia manęs:" O tai koks vardas to vado?". doh.gif biggrin.gif
Mano vaikų variantai sesei- Tulpė, Troja, Tojota, Taxi. biggrin.gif Aha, sesė irgi gražuolė. wub.gif
Bet aš jamčiau juoduką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 02 vasario 2016 - 20:29
Dar du švelnūs vardai gražuoliui juodukui - Tamis, Tilis smile.gif ir padykusiai sesytei - Tera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 21:23)
Tai Tankas ir Trolis jau nebesiūlysiu  bigsmile.gif Gerai, švelnesni variantai- (Nok)Tiurnas, (Nykš)Tukas, Tofu, Triufelis, Turinas, Tigras (juodasis  biggrin.gif ), Tiguanas, Tuaregas, Tortas, Tiramisu, Tango, Tetris. Čia mano bernai pasiūlė, kai paklausiau vardo kačiukui iš raidės T.  bigsmile.gif Jaunėlis klausė, kodėl iš T. Aiškinau, kad kiekviena kačiukų VADA turi savo raidę. Tai sūnus ir klausia manęs:" O tai koks vardas to vado?".  doh.gif  biggrin.gif
Mano vaikų variantai sesei- Tulpė, Troja, Tojota, Taxi.  biggrin.gif Aha, sesė irgi gražuolė.  wub.gif
Bet aš jamčiau juoduką  wub.gif

lotuliukas.gif Oj,vos nenumiriau is juoko - vado vardas. thumbup.gif Ir sugalvok tu cia taip. g.gif
Vardai superiniai.As irgi apie Triufeli galvojau.Na dabar kekviena diena galesiu nauju vardu vadint ir ziuret kuris tinka labiau. rolleyes.gif
O sesei tai Tojota. thumbup.gif Idomu ar buna koks sportinis variantas. g.gif Jai tiktu. Be to praktiskai kekvienoje vadoje turiu po 1 auto-kaciuko varda. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 02, 21:29)
Dar du švelnūs vardai gražuoliui juodukui - Tamis, Tilis  smile.gif  ir padykusiai sesytei - Tera  smile.gif

Aciu Magnuna. smile.gif Na variantu dabar i valias turiu. thumbup.gif Belieka isrinkti.
Atsakyti
Tai jei auto, tai šiuolaikinis modernus elektromobilis yra Tesla. mirksiukas.gif
Aukit gražūs ir sveiki! Sėkmės ieškant šeimininkų! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 21:40)
Tai jei auto, tai šiuolaikinis modernus elektromobilis yra Tesla.  mirksiukas.gif
Aukit gražūs ir sveiki! Sėkmės ieškant šeimininkų!  4u.gif

Labai grazi masina. Aciu uz palinkejimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2016 02 02, 21:37)
lotuliukas.gif Oj,vos nenumiriau is juoko - vado vardas.  thumbup.gif

Vado vardas-MamaI lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už Tango balsuočiau blush2.gif
O mergeliotei už Tera, bo nemėgstu ilgų vardų.
Atsakyti
Laba diena

Mano juodulis irgi su auto vardu- Hameris smile.gif , bet man patinka vardas, nors yra kas bando pasiept. Tipo kas per Hameris - reik vadint lietuvikskai- Plaktukas. doh.gif

Man katytes vardas butu grazus - TAIGA, TAIRA
Kaciuko - TUTIS, TAPIS

MamaI labai grazus katuliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2016 02 02, 22:48)
Vado vardas-MamaI  lotuliukas.gif

O as iskart pagalvojau apie Liolika. g.gif smile.gif Jis gi pas mus vados vadas.
Papildyta:
QUOTE(Tajka @ 2016 02 03, 10:01)
Aš už Tango balsuočiau  blush2.gif
O mergeliotei už Tera, bo nemėgstu ilgų vardų.

Ir man patinka labiau trumpi vardai. Tik visada ziuriu kad ir priliptu vardas kaciukui.Ne visada tinka trumpi vardai.
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2016 02 03, 17:03)
Laba diena

Mano juodulis irgi su auto vardu- Hameris  smile.gif , bet man patinka vardas, nors yra kas bando pasiept. Tipo kas per Hameris - reik vadint lietuvikskai- Plaktukas. doh.gif

Kaciuko - TUTIS, TAPIS

Be Hamerio turiu dar Lexusa. smile.gif Man patinka masinu pavadinimai. Dazniausiai zmones ir palieka tokius vardus.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2016 02 03, 17:03)
Laba diena

Mano juodulis irgi su auto vardu- Hameris  smile.gif , bet man patinka vardas, nors yra kas bando pasiept. Tipo kas per Hameris - reik vadint lietuvikskai- Plaktukas. doh.gif

Kaciuko - TUTIS, TAPIS

as ir norejau rasyt tutis wub.gif jetus kokie groziai
Atsakyti
sveikos benosiuku myletojos 4u.gif

gal kartais teko girdeti o gal ir pacios, turite, zinote..kur galima issigyti egzotuka ?

pries daug metu, butent per si psl. isigijau savo mylimiausia katuka..bet deja po ilgu gydymo menesiu ziema teko atsisveikinti... verysad.gif verysad.gif
sakiau, kad jau nebus daugiau katuku namie, uzteks turimo suneko..bet... po truputi nejuciom vis pasiziuriu...

gal pagelbesite? Buvau parodoje (Vilnius , pc Panorama") bet joje tik viena persiuke...jokiu egzotu sad.gif o ir internetas neluzta nuo egzotuku skelbimu sad.gif

Atsakyti
QUOTE(liepuzelex @ 2016 04 24, 12:24)
sveikos benosiuku myletojos  4u.gif

gal kartais teko girdeti o gal ir pacios, turite, zinote..kur galima issigyti egzotuka ?

pries daug metu, butent per si psl. isigijau  savo mylimiausia katuka..bet deja po ilgu gydymo menesiu ziema teko atsisveikinti... verysad.gif  verysad.gif
sakiau, kad jau nebus daugiau katuku namie, uzteks turimo suneko..bet... po truputi nejuciom vis pasiziuriu...

gal pagelbesite? Buvau parodoje (Vilnius , pc Panorama") bet joje tik viena persiuke...jokiu egzotu sad.gif o ir internetas neluzta nuo egzotuku skelbimu sad.gif

Stebekit skelbimus,tikrai veislynai skelbia karts nuo karto ,turekit kantrybes ir sulauksit savo grozi. smile.gif Ir cia kartais veislynai ideda nuotraukeliu .smile.gif
Arba parasykit i veislynus,apsispreskit kokios spalvos norit kaciuka ir uzsirasykit i eile. Taip net gi greiciau sulauksit savo katinelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaI: 24 balandžio 2016 - 18:39