Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

Laba diena, as cia pas jus su klausimu, gal kas nors pakomentuos smile.gif .Labai noreciau sitos veisles katytes, bet esme ta,kad pabuvus salia katinu kurie turi kaili, pradedu ciaudet ir ima perstet akis. Gal but cia alergija , nes ir siaip as ja turiu dulkems, vaismedziams.. Gal kas nors turit tokia beda, ar yra nuo to vaistu? Ar man jau sia svajone anuliuoti verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2015 11 07, 14:12)
Laba diena, as cia pas jus su klausimu, gal kas nors pakomentuos smile.gif .Labai noreciau sitos veisles katytes, bet esme ta,kad pabuvus salia katinu kurie turi kaili, pradedu ciaudet ir ima perstet akis. Gal but cia alergija , nes ir siaip as ja turiu dulkems, vaismedziams.. Gal kas nors turit tokia beda, ar yra nuo to vaistu? Ar man jau sia svajone anuliuoti verysad.gif ?

Gali buti kad alergija,greiciausiai. Patariu padaryti testus pas alergologa.Na ir pasiprasyti i veislyna kur ira daugiau kaciu. Dar karta pastebet. Kol neisitirsit katuko nepirkit.Vaistu tai yra nuo alergijos,bet juk visa gyvenima kol gyvens kaciukas pas jus negersit ju. g.gif
Atsakyti
stebukle matet jusu mazute pardavinejo uz 50 verysad.gif mano vyras surado skelbima saki ziurek sita man bus doh.gif tau ryzas , o man melyna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 07 lapkričio 2015 - 21:08
[quote=MamaI,2015 11 07, 17:46]
Gali buti kad alergija,greiciausiai.
Aciu MamaI, man tinka sfinksai, bet as isimylejus sia veisle labai.
Atsakyti
Ieškau kad kas padovanotų ar už simbolinę kainą pasiūlytų meilų egzotuką. Ieškau ne sau, o vienišai moteriškei...todėl mokestis norėtusi kad būtų nedidelis. Gal žinot, girdėjot, galit nurodyt kas atiduoda/parduoda. Ačiū
Atsakyti
man cia toks klausimas pasistojo, a daugintojai dovanoja kaciukus?
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2015 12 07, 19:02)

As bent jau nemaciau tokio dalyko g.gif Va skelbimu temoj kaip tik yra PARDUODAMI, o Piotras netgi labai brangiai parduoda, atsizvelgiant i tai, kad kaciukai net nepaskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2015 12 07, 19:02)

Kas cia tau pasake ? g.gif Dovanoja tik kieminukus prieglaudos. O daugintojai PARDUODA ir dar kokios kainos,kuo toliau vis kyla kyla kyla.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaI: 07 gruodžio 2015 - 19:31
mergaites su praejusiom sv. Kaledom ir ateinaciais naujais linkiu , kad dar ilgus metus dziugintu musu spaustanosiai wub.gif newyear.gif megalol.gif wink_3.gif santa2.gif
Atsakyti
Su Naujais metais ,bukit sveikos ir laimingos ! Geros metų pradžios, naujų įkvėpimų, drąsių idėjų, tikrų atradimų, svarbių laimėjimų . Sėkmingų 2016-ųjų !!! 000059.gif 000054.gif newyear.gif
Atsakyti
hi.gif
trupučiuką spalvų šią niūrią dieną smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2016 01 28, 16:34)
hi.gif
trupučiuką spalvų šią niūrią dieną  smile.gif

user posted image

Sauletas vaikis wub.gif
Atsakyti