QUOTE(ddovilux @ 2015 08 11, 16:39)
Sveikos
vasarojat visos? Pursliuk, lyg Tu zadejai braskes sodinti i ta plevele juoda? Gal ir painioju, bet buvo kazkokia tokia kalba? Ar pasiteisina sodinimas i plevele, nereikia vargti ravint? Ar ant tos pleveles galima apdeti mulciu, nupjauta zole ar kazka kita? As noreciau, kad nereiktu ravet, bet kad uogos gultu tiesiai ant tos pleves, nesinori Mama sako, kad ant pleves jau nebegalima nieko kraut Bet man kazkaip nesmagu atrodo namie braskes nuo kazkokios murzinos pleves rinkti
vasarojat visos? Pursliuk, lyg Tu zadejai braskes sodinti i ta plevele juoda? Gal ir painioju, bet buvo kazkokia tokia kalba? Ar pasiteisina sodinimas i plevele, nereikia vargti ravint? Ar ant tos pleveles galima apdeti mulciu, nupjauta zole ar kazka kita? As noreciau, kad nereiktu ravet, bet kad uogos gultu tiesiai ant tos pleves, nesinori Mama sako, kad ant pleves jau nebegalima nieko kraut Bet man kazkaip nesmagu atrodo namie braskes nuo kazkokios murzinos pleves rinkti
AS tai tik galvoju kad reiktu taip sodint del to ravejimo, bet ir esu girdejus kad jei saule buna kad "iskepa" uogos, dabar tai galvoju ir jau kaupiuos kad darza persitvarkusiu i pakeltas lysves ir tarpus tarp ju klosiu plevele, uzkniso tarplysviuose zoles juodai, paskui visas darzas uzsiseja
Darbe dar moterys juokias kad geriausiai braskes dera "pievoj" cia ta pieva kai nespeji/nenusivarvi
QUOTE(Žydintii @ 2015 08 12, 08:17)
nežinau ar pursliukas sodino - bet aš sodinau ir man nepatiko.... nepasiteisina dėl vienos priežasties - nėra kaip apkaupti braškės krūmo pavasarį tad šaknys iškyla į paviršių ir iššala dalis po to arba greičiau perdžiūna... gal galims giliau įsodinti pvz. - bet man nepatiko. Geriau normalaiai susodinti o po to užmulčiuoti tiesiog šiaudais pvz... jei jau taip ravėjimo nesinori... bet - hektarų nesodinsi - o paravėt kartais tą savo mini daržą irgi sportas
...beje - darom savaitgalį Salomėjos krikštynas - nieko tokio ypatingo - maža 9 žmonių šventė - bet vis tiek laukiu jau
...beje - darom savaitgalį Salomėjos krikštynas - nieko tokio ypatingo - maža 9 žmonių šventė - bet vis tiek laukiu jau
Smagu sventes, o jei dar oras pasitaikys geras. Mazojo Vytuko nekrikstysit?
Man ir reikia Viliu pakrikstyt, bet nesutariam del krikstotevu su vyru realiai nera ten ko nesutart, bet kiekvienas issikibes savo. Jis nori kad butu jo brolis krikstotetis, bet jis nekrikstytas (o susitvarkyt neina), kaip iseiti siulau Viltes krikstotevus imt ir Viliui (mano sese su vyru) bet MV nenori Kol vaikas sugalvos zenytis gal susitarsim.