labai ilga - tris kartus i priemima vaziavau
tik trecias buvo tikras gimdymas. nes man niekuo paruosiamieji nesiskyre nuo gimdymo pradzios, tik kraujas isdave, kad jau tikrai. siaip sedejau pakaunej kelias dienas, paleista is kliniku nesciuju skyriaus. zadejau ten nebekelti ne kojos, koks nemalonus personalas. laimei, nezinojau, kad akuseres, padirbe priemime eina i gimdyklas (maniau, kad tos kelios pensininkes gimdymu nebepriima del savo kalisko charakterio ir senatves
), o tai isvis buciau ten ju kieme verciau gimdzius
nuvariau pirmiausia i kkgn, nes kelios jaunesnes kartos gydytojos sake, kad man rizikos nera vien del venu, galiu gimdyti bet kur, vaistai nera pavojingi, kuriuos naudoju. be to, vedeja isvis sake per praktika komplikaciju nemacius del tokiu kaip mano problemos, buvo tik teorine galimybe plyšti venoms. deja, kkgn atsisake, nes nebuvau atvykusi dienos metu, kai galejo gimdymo klausimą nuspręsti vedėja. Patikino, kad jau tikrai gimdau. Tai su trim cm ir siokiais tokiais reguliariais sąrėmiais nuvažiavau į klinikas.
klinikose sutikau jau matytą veterinarę, kuri mane tikino, kad jokios veiklos nefiksuoja aparatas, kad mane siųs namo Biržietis. Jo, tiesa, nemačiau, nes atvažiavus nesusitarus ten gali matyti tik rezidentes, Atėjo rezidentė, patikrino. jai jau nepilni du cm rodėsi, bet pagal tonus nusiuntė į gimdyklą. Pusvalanduką gimdžiau koridoriuj (jau normaliai), nes gimdyklos užimtos visos, laukiau, kol išvalys.
tada jau nuėjom, palatėlė labai jauki, viskas nauja, pasiprašiau kamuolio, atnešė. Baisingai puikus daiktas. Uždaryčiau visus gimdymo namus, kuriuose nenaudojami gimnastikos kamuoliai. ėmė kraują, įstatė kateterį oksitocinui, kuriuo vėliau ir naudojosi, nepaisant mano pageidavimų. ai paskui baigsiu pasakot. pabaiga buvo kamuojanti