Sveikos. idomu kaip 166cm laikosi brolio dar nesupuoja? kada jai terminas?
ne ne. man egzai kita penktadieni, tai nezadu iki to. o paskui jau kad tik greiciau, kol nenumiriau nuo karscio
o terminas negreit - pagal kalendoriu liepos 12, echo - 9. bet gal pasiseks išsirident kaip su trečia - vos suėjus 38sav. Nu nes nebegaaaliuuu
o terminas negreit - pagal kalendoriu liepos 12, echo - 9. bet gal pasiseks išsirident kaip su trečia - vos suėjus 38sav. Nu nes nebegaaaliuuu
166 per karščius vis apie tave pagalvodavau - kaip tu laikais?? O gal jau? - parašą pažiūrėjau tai tavo terminas 38 sav. jau kaip tik rytoj.
beje kokį vardą sūnui išrinkot galiausiai?
beje kokį vardą sūnui išrinkot galiausiai?
ne jau
jei jau, tai skambinciau varpais. per echo sakė, kad placenta sensta, tai ilgiau termino nelauktų. reiškias, dienos suskaičiuotos. man jau visko per akis. tokia nėščia, stora, ištinus ir nutirpus dar nesu buvus.
vardo neisrinkom, kai gims žiuresim
jei jau, tai skambinciau varpais. per echo sakė, kad placenta sensta, tai ilgiau termino nelauktų. reiškias, dienos suskaičiuotos. man jau visko per akis. tokia nėščia, stora, ištinus ir nutirpus dar nesu buvus.
QUOTE(166cm @ 2016 06 27, 19:28)
ne jau
tikiu..... Na laukiam kartu su tavim - o sesės jaučiu irgi laukia nesulaukia
Sėkimngai - ir duok mums žinot kai jau - skambink visais varpais!
Sveikos
kaip smagu, kad 166 jau byrėt žada
Aš norėjau konkrečias pareigas užimt, o be tų mokymų tos pareigos nepasiekiamos Bet grįžau labai sužavėta Ir naujosios pareigos labai
kaip smagu, kad 166 jau byrėt žada
QUOTE(vaidosius @ 2016 05 22, 07:28)
jooo tu cia pavarei as tai stazuoteje buvau. tikrai ne tenpat. nesautu man i galva tokiais dalykais uzsiimt kaip tu pati cia taip sugalvojai? trikrai nustebinai
as darbe su uniforma bunu. pas mus privaloma tai ir klausimu nekyla tiesa i darba su paprastais drabuziais ateinu ir ten persirengiu
as darbe su uniforma bunu. pas mus privaloma tai ir klausimu nekyla tiesa i darba su paprastais drabuziais ateinu ir ten persirengiu
Aš norėjau konkrečias pareigas užimt, o be tų mokymų tos pareigos nepasiekiamos Bet grįžau labai sužavėta Ir naujosios pareigos labai
aš tai jau senokai susiruošus byrėt, bet manęs nieks neklausia
ai, pala pala - gi berniukai linkę užsisėdėt statistiškai.... čia merginos iki termino lindo lauk. nius - laukiam ir laikom kumščius...
su tais kumščiais prisiminiau - vyras egzaminus laikosi dabar, tai kai vieno važiavo laikyt sakau - "na, vaikai, laikom kumščius".
Kai kito išvažiavo - ateina pas mane Vytukas ir sako po kiek laiko - o tai mamyte - jau galima kumščių nebelaikyt... (visą laiką nuo išvažiavimo ir laikė pasirodo suspaudęs...)
Geros dienos visoms
su tais kumščiais prisiminiau - vyras egzaminus laikosi dabar, tai kai vieno važiavo laikyt sakau - "na, vaikai, laikom kumščius".
Kai kito išvažiavo - ateina pas mane Vytukas ir sako po kiek laiko - o tai mamyte - jau galima kumščių nebelaikyt... (visą laiką nuo išvažiavimo ir laikė pasirodo suspaudęs...)
Geros dienos visoms
bet kaip klauso!
o as atvirksciai girdejus - uzsisedi mergaites. vyro puske jau kokia desimt dienu po termino dukrytes laukia.
mano pirmoji gime desimt dienu po termino, antra - trys iki termino, trecia keturiolika dienu iki terminimo, tai nemaniau, kad ilgai trauksiu vidury vasaros. taip sunkiai karscius pernesiau. ir ligoninej pagulejau isvargus, ir gimdyt sekmadieni buvau susiruosius, bet patikrino ir pasake, kad paruosiamieji. galvojau, nusisneka, bet rimtai praejo skausmai.
o as atvirksciai girdejus - uzsisedi mergaites. vyro puske jau kokia desimt dienu po termino dukrytes laukia.
mano pirmoji gime desimt dienu po termino, antra - trys iki termino, trecia keturiolika dienu iki terminimo, tai nemaniau, kad ilgai trauksiu vidury vasaros. taip sunkiai karscius pernesiau. ir ligoninej pagulejau isvargus, ir gimdyt sekmadieni buvau susiruosius, bet patikrino ir pasake, kad paruosiamieji. galvojau, nusisneka, bet rimtai praejo skausmai.
ilindau paskaityt, jau galvojau bus naujienu
QUOTE(166cm @ 2016 05 22, 14:02)
ziurineju, ka pirkt, tai parodyk kokia ir kiek noretum.
jau turbut nusipirkai kurnors parasiau ir nebeatrasiau jei dar reikia pas mane kazkokia tokia
http://nesiokles.lt/...ageen-45-m.html
seniai pirkau, nebeatsimenu kas ten per parametrai buvo. man rodos vidutinio ilgio ji skaitesi. austine o ne trikotazinė kiek as suprantu.
tikrai tvirta, kokybiska vaikjuoste. mokejau apie 150 lt. tamsiai melyna.
kadangi vaiku turet nebezadu tai laikas apsivalyt namus nuo kudikisku daiktu. atiduociau uz simboline kaina
QUOTE(vaidosius @ 2016 07 10, 09:46)
jau turbut nusipirkai kurnors parasiau ir nebeatrasiau jei dar reikia pas mane kazkokia tokia
seniai pirkau, nebeatsimenu kas ten per parametrai buvo. man rodos vidutinio ilgio ji skaitesi. austine o ne trikotazinė kiek as suprantu.
kadangi vaiku turet nebezadu tai laikas apsivalyt namus nuo kudikisku daiktu. atiduociau uz simboline kaina
Deja, jau turiu...dvi. bet sitas variantas buvo puikus ir grazus. Nu, kam kitam pasiseks.
As neissikrapstau. Jau dukart buvonetikras alermas. Vakar jau visai sus0igedau, nes buvau visiskai tikra, kad jau gimdau. Bet reikalam pasistumejus iki triju cm, vel sedzuu namie.