Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunosios planuotojos bendrauja toliau!

ar man atrodo, kad moterims natūralu prarast drauges su amžium? va tik vyrų interesai nesikeičia - maniškiui tinka visi iš smėlio dėžės, bet jei pridėsi kokį naują, vis tiek nebrokys - mašinos, auto, foto, statybos dar kokios... ir aišku alutis į ranką doh.gif o va moterys greit bučiuojasi ir greit išsidrasko. šeima svarbiau už drauges kiekvienai, tai ir pasuka savais kampais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

vakar atėjau skųstis su tokia mintim: pasiskųsių SM, tai gyvenimas ims ir pagerės kitą dieną. Šiandien ir atrodo geriau wub.gif
MB nupirko bilietus i vandens parką su nuolaida, vieną tėvadienį eisim vieni du, kitą tėvadienį ir vaikus nusivesim (jau labai seniai jie nori, tai sąžinė graužtų, jei patys eitume, o jų nesivestume).
Vakar internete radau instrukciją, kaip susirast draugų, pasinaudojau patarimais ir šiandien visą valandą labai smagiai praplepėjau su kolega iš darbo, kuris turi tris vaikus, tokio amžiaus, kaip mūsiškiai bigsmile.gif Pakvietė į renginį, kurį pats ves ax.gif Sakė, jis šeimų vakarėlius namie dažnai organizuoja, žaidimų ir filmų vakarus, pakvies kada sudalyvaut rolleyes.gif

QUOTE(Žydintii @ 2016 02 24, 09:50)
burk kaimynų bendruomenę

Aš va  nuo rugsėjo pradėjau su iniciatyviais kaimynais kovas dėl sodininkų bedrijos pirmininko pakeitimo - turėjom senuką tokį tarybinį palikimą kaip ir daug kur  - oj kiek visokių intrigėlių buvo...- bet susiorganizavom susirinkimą, išsirinkom veiklią valdybą, susitvarkėm visus dokumentus, tvarkytis pradėjom - esu dabar mūsų bendrijos valdybos pirmininkė...tai iš tos va įsisukusios veiklos, tiek atsirado naujų pažinčių - soduose normalių šeimų tiek susiradom, bendraujam ir gyvai ir per fb savo grupėj - mini renginius va darėm jau per Haloweeną ir Užgavienes...
Tai tinkamės mes kada ax.gif kokia bėda

Čia man per sudėtinga užduotis biggrin.gif Bet Tu šaunuolė bigsmile.gif thumbup.gif
Ar galim šitą pasiūlymą atidėti kuriam laikui? Šį savaitgalį išvažiuojam, paskui tas renginys, o paskui nežinau... Jei neturėsiu planų (ta prasme, jei nebūsiu pakviesta į tą šeimų vakarą blush2.gif ), aš mielai nueičiau kur nors, jei atsiras norinčių bigsmile.gif

QUOTE(pursliukas @ 2016 02 24, 14:49)
As ir galvojau kad esu tokia viena nesveika kuri neturi tokiu paciu geriausiu
O pati paciausia mano drauge tai kogero yra mano sese ir mama su jomis galima apie viska ir visada pasneket 

Mano geriausia draugė buvo sesė, daug su ja kalbėdavom telefonu, gyvai susitikdavom, bet dabar jos leliukas paaugo, ji grįžo į darbą, todėl dažnai dirba vakare, naktį (medikė), todėl mūsų grafikai prasilenkia, mažai pabendraujam, savaitgalį nesimatom...
O draugai turi keistis pagal aplinkybes, visi tą pripažįsta. Tik aš iki vakar nežinojau, kad norint susirasti draugų reikia pačiam dėti pastangas, man atrodė, kad tai turi susiklostyt natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2016 02 24, 18:53)
ar man atrodo, kad moterims natūralu prarast drauges su amžium? va tik vyrų interesai nesikeičia - maniškiui tinka visi iš smėlio dėžės, bet jei pridėsi kokį naują, vis tiek nebrokys - mašinos, auto, foto, statybos dar kokios... ir aišku alutis į ranką doh.gif  o va moterys greit bučiuojasi ir greit išsidrasko. šeima svarbiau už drauges kiekvienai, tai ir pasuka savais kampais  biggrin.gif

priklauso nuo vyro - kas dėl alc.gif - taip tada visi draugai tinka - gi "atsipalaiduoti" svarbiausia... ir įvaizdis yra gi, kad vyras privalo turėti savo interesų.... Kai mano vyras alkoholio nevartoja, tai ir tie smėlio dėžių draugai likę tik du - ir tie vienas dinges, nes vaikai maži - kitas va kokius 3-4 kartus į metus susiskambina, dabar į vaiko gimtadienį važiuosim - ir tiek.

Mes abu grupiškai draugus praradę. biggrin.gif Kažkaip rusiška kažkokia patarlė yra - kad jei šeima gera, tai draugai nereikalingi, ar kažkaip.... Mums abiems pasiteisino. smile.gif Mums noriti kokybiško bendravimom šeimomis - kai vaikai užsiima sau - mes kalbamės - atskiro laisvalaikio labai mažai turim. smile.gif

Ddoviliux - va būtent - reikia ieškoti ko nori - įsivardini ko gyvenime trūksta - ir pats susikuri. thumbup.gif Niekas iš oro nekrenta biggrin.gif Liux.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydintii: 25 vasario 2016 - 09:01
visai nevartoja alk?
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2016 02 25, 13:25)
visai nevartoja alk?

taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydintii @ 2016 02 25, 17:29)

O Tau vyna nedraudzia gert? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2016 02 25, 20:50)
O Tau vyna nedraudzia gert?  biggrin.gif

tai kad ir iš manęs tokia gerikė irnesakyk.gif , pora taurių į pora mėnesių gal g.gif smile.gif ...bet ne, nedraudžia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydintii: 26 vasario 2016 - 08:32
Sveikos ax.gif

aš su klausimu ax.gif Radvilę žadėjau maitint, kol pati atsisakys, bet 04,30 išvažiuoju dešimčiai dienų, Radvilė lieka su vyru. Vyras sako, kad reikia atpratinti nuo pieno. Bet kartą jau bandžiau, pasidaviau po pusdienio, nes labai žviegia, ypač naktį, o aš miego noriu blush2.gif Aš būčiau linkus tiesiog išvažiuot ir viskas, nevargti ir neatpratinti, nes man atrodo, kad jai to pieno nelabai reikia, ne pienas čia esmė, o mama. Grįžus tiesiog nebeduoti ir viskas.
Dar ir dėl savęs galvoju, ar gerai tiesiog išvažiuot, nes ne į kurortą važiuoju, nebus kada pieną nutraukinėt.
Atsakyti
laba
nematau prasmes dukart klykint Radvile. Išvažiuok ir užbaik žindymą ta proga. Kam laužt namie, o paskui vis tiek kelti stresą išvykimu? bent jau man jokių problemų su pertekliumi nebuvo po nujunkymų, gi toks didelis vaikas tiek ir žindomas...

man atrodo, vaikui geriau nusijunkyt kai ir mama su visu komplektu dingsta iš akių, o ne užsispiria biggrin.gif
Papildyta:
gal kuri esat naudojus DETRALEX per nėštumą? vargstu su venom, o tik viena gydytoja sakė, kad galima, kitos nežino arba sako "ne" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2016 04 17, 19:39)
laba
nematau prasmes dukart klykint Radvile. Išvažiuok ir užbaik žindymą ta proga. Kam laužt namie, o paskui vis tiek kelti stresą išvykimu? bent jau man jokių problemų su pertekliumi nebuvo po nujunkymų, gi toks didelis vaikas tiek ir žindomas...

man atrodo, vaikui geriau nusijunkyt kai ir mama su visu komplektu dingsta iš akių, o ne  užsispiria biggrin.gif
Papildyta:
gal kuri esat naudojus DETRALEX per nėštumą? vargstu su venom, o tik viena gydytoja sakė, kad galima, kitos nežino arba sako "ne" doh.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif Man jis labai parankus biggrin.gif Gal taip ir padarysiu, jei gražiuoju nepasivyks susitart, nes kol kai tai derybos gražiuoju nevyksta visai schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi salyčiau jau baikit... 10 dienų ilgas laikas, nėr ko tampytis pirmyn atgal... O ir didelė jau pana, mama, pradėk išsimiegoti. smile.gif wink.gif

Ir geros kelionės - kur lėksi?? Darbas?

Aš va trečiadienį į Paryžių lekiu su krikšto dukra ax.gif - 16 m gimtadienio proga lekiam į senai suplanuotą kelionę... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydintii: 18 balandžio 2016 - 08:53
aš kaip supratau, Dovilė nė neketino žindyt grįžus, bet vyras nori, kad ji pati atjunkytų prieš kelionę
Atsakyti