jau vemiu retai. tik nepailsėjus. šeštadienį buvo toks stresinis paskutinis egzas sesijoj, tai iš ryto vėmiau, alpau, sienas ramsčiau. Galvojau nugriūsiu berašydama, o vis tiek 9 ištempiau o šiaip jau nevemiu. svarbu, nepervargti
pilvukas seniai matosi. mane "išrišo" jau 9-10sav. Ir jaučiu judesius jau kuris laikas. Kaip ir su Ona anksti. matyt dėl to, kad pilvo preso raumenys pas mane neegzistuoja
QUOTE(vaidosius @ 2016 01 18, 19:47)
DOVILIUK su pirma darbo diena kaip sekesi?
166 KAIP ? pilvukas auga? jau matosi gal kazkiek? kaip savijauta?
166 KAIP ? pilvukas auga? jau matosi gal kazkiek? kaip savijauta?
Sveikos
aciu Darbo nedaug, kolegos visi labai labai draugiski Tik vakarais namie kosmaras Keliames ziauriai anksti, vedam i preailginta grupe, tai patys nedamiegoje, pavarge, vsuirze, vaikai zviegia, suo myza kur papuola po milijona kartu Darbbe viskas kaip ir ok, bet siaip nuovargis didziulis Namie baisi betvarke Tikiuosi, isivaziuosim I kazkoki ritma ir bus lengviau siek tiek
QUOTE(ddovilux @ 2016 01 23, 23:19)
Sveikos
aciu Darbo nedaug, kolegos visi labai labai draugiski Tik vakarais namie kosmaras Keliames ziauriai anksti, vedam i preailginta grupe, tai patys nedamiegoje, pavarge, vsuirze, vaikai zviegia, suo myza kur papuola po milijona kartu Darbbe viskas kaip ir ok, bet siaip nuovargis didziulis Namie baisi betvarke Tikiuosi, isivaziuosim I kazkoki ritma ir bus lengviau siek tiek
Viskas susitvarkis
QUOTE(ddovilux @ 2016 01 23, 22:19)
Sveikos
sunkus tas ritmas... na bet susitaikyt reikia, kad jau kitaip viskas ir tiek. Aišku tas šuniukas tai dadeda irzulio irgi - bet - matyt toks etapas dabar viskas praeina susitvarko galvok apie du mamadienius, kurie priklauso - būsi namie viena (bent kartą patariu taip padaryt - man kaip kosmosas koks buvo, kai viena be vaikų namie buvau pirmus mamadinius )
o į darbą pati vairuoji?
kada myža šuniukas? kiek jam dabar? turi išaugti tą laiką. šiaip kambarinius narvus tam ir naudoja - kad kentėtų, nes bent jau augesni šunys nesysioja sau po kojomis, todėl išvykstant juos palieka toj mažoj erdvėj - ugdo valią.
QUOTE(Žydintii @ 2016 01 25, 10:09)
sunkus tas ritmas... na bet susitaikyt reikia, kad jau kitaip viskas ir tiek. Aišku tas šuniukas tai dadeda irzulio irgi - bet - matyt toks etapas dabar viskas praeina susitvarko galvok apie du mamadienius, kurie priklauso - būsi namie viena (bent kartą patariu taip padaryt - man kaip kosmosas koks buvo, kai viena be vaikų namie buvau pirmus mamadinius )
o į darbą pati vairuoji?
o į darbą pati vairuoji?
MB nuveza, paskui pats vaziuoja i darba, netoli musu darbovietes, tai neverta dviem masinom vazinet.
QUOTE(166cm @ 2016 01 26, 16:05)
kada myža šuniukas? kiek jam dabar? turi išaugti tą laiką. šiaip kambarinius narvus tam ir naudoja - kad kentėtų, nes bent jau augesni šunys nesysioja sau po kojomis, todėl išvykstant juos palieka toj mažoj erdvėj - ugdo valią.
Rodos, truputi susitvarke reikalai Pasigooglinau, kaip teisingai mokinti, gal tas turejo itakos
Sveikos
kaip gyvenat? mes jau visai neblogai i ritma isivaziavom
166 cm, kaip Tavo pilvukas? Gal jau zinot, ko laukiat?
kaip gyvenat? mes jau visai neblogai i ritma isivaziavom
QUOTE(ddovilux @ 2016 02 12, 21:33)
ir man baisiai idomu kada echo?
siandien echo buvo. akivaizdu, bet neitiketina
ot naujiena savaitgaliui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar pataikiau pasitikrint prieš išeidama iš darbo.
Nu džiugu , aišku ir taip džiugų būtų - bet na vis tiek tas toks kirminukas yra kad labiau mėlyyynų žinių norėjosi
SVEIKINUUU!!! Tai jau matosi tikrai
dar pataikiau pasitikrint prieš išeidama iš darbo.
Nu džiugu , aišku ir taip džiugų būtų - bet na vis tiek tas toks kirminukas yra kad labiau mėlyyynų žinių norėjosi
SVEIKINUUU!!! Tai jau matosi tikrai
QUOTE(166cm @ 2016 02 19, 15:07)
Uhuu!!! Sveikinu! Ir ypac sveikinu tetuka! Kad ir kaip myletu teveliai mergaites savo "reikalais" ir hobiu uzsiimt kartu vedasi berniukus
QUOTE(Egipta @ 2016 02 19, 19:53)
Uhuu!!! Sveikinu! Ir ypac sveikinu tetuka! Kad ir kaip myletu teveliai mergaites savo "reikalais" ir hobiu uzsiimt kartu vedasi berniukus
pas mus tai pasitvirtino tiesa, kad vyrams reikia berniuku, bet mergaites po to jie labiau myli