QUOTE(166cm @ 2015 11 11, 16:01)
turbūt apsipažinai
mums patiems smagu dėl naujienų, bet kažin kokių replikų prisiklausysim... bent jau draugei su ketvirtu tai nebuvo saldu, nors vyras verslininkas, gyvena kuo puikiausiai.
nežinau, kada tėvams pasakyt. laukt kalėdų ar ne... čia bus mamai 50mečio dovana, nes terminas liepos 10, o balius liepos9, tikras gimtadienis liepos 8
anytai 60 liepos 12
per savo vyresnes seses vestuves busiu 11sav., o per jauneles vestuves rugpjuti, tai man jau ne balius bus....
o su magistro tyrimu empiriniu tai belekas.... kad kokia apklausa butu, tai dzin, bet dirbt reik nors 3 mėn po naujų.
Kaip graziai Tu cia viskas suskaiciavus
O Tu gi dirbi dabar? Negaila vel 2 m darba mesti?
As tai eilini karta nusivylus ir konkursais, ir savim
Pirma karta toj pacioj istaigoj buvau is triju trecia, siandien is devyniu devinta
(siandien tik pamacius viena dalyve is jos elgesio supratau, kad jai vieta jau pazadeta ir ji galiausiai laimejo, bet cia tarp kitko...) Kad laimi tik vienas, tai aisku, as ir nesitikiu staiga būti nugaletoja, bet man liudna ir baisu, nes universiteto laikais budavau apie viduriuka ir tas mane visai tenkino, o dabar dukart is eiles paskutine
Nesuprantu, kas nutiko
Gal tikrai nestumai smegenis suminkstina?
Zydinti, sakei, geriau po dekreto naujo darbo ieskotis nei i senaji grizti... Bet kur ji rast? Pirmas konkursas gal buvo ne visai pagal mano gabimybes, bet siandienines pareigas tikrai galeciau puikiausiai eiti ir sugebeciau, bet vel likau paskutine. Jei buciau arciau nugaletoju, tureciau vilties kazkada ir laimeti, bet kai paciam paciam gale, tai vilties nelabai yra