Beja, dar nepasigyrėm 2015.09.01 po CP gimė mūsų sesė
QUOTE(...sara... @ 2015 10 01, 15:48)
Beja, dar nepasigyrėm 2015.09.01 po CP gimė mūsų sesė
NUo to ir reikejo pradet Sveikinam Kuo vardu?
QUOTE(ddovilux @ 2015 10 01, 17:58)
NUo to ir reikejo pradet Sveikinam Kuo vardu?
Milda
O sara!!!! Su mensiuku super - ar parašo nedėjai ar nebepastabi pasidariau
Sveikos...
Buvau darbe... Tikras pragaras ten manes laukia Daugiau kaip 4 men kompensacijos nesiulo, o as tikejausi sesiu... As jau zadu pasiduoti ir begti is ten kuo toliau, nes nervai kainuoja daugiau... MB siulo nepasiduoti ir kovoti iki galo, nes tie du atlyginimai musu seimai yra labai labai zenkli suma. Kaip Jus darytumet? Imtumet men kompensacija ar griztumet ir imtumet biuletenius, rasytumet pasiaiskinimus i tarnybinius pranesimus, kestumet ignoravima, terorizavima, gasdinima ir lauktumet, kol pasiulys tokia kompensacija, kokios reikalauju?
Buvau darbe... Tikras pragaras ten manes laukia Daugiau kaip 4 men kompensacijos nesiulo, o as tikejausi sesiu... As jau zadu pasiduoti ir begti is ten kuo toliau, nes nervai kainuoja daugiau... MB siulo nepasiduoti ir kovoti iki galo, nes tie du atlyginimai musu seimai yra labai labai zenkli suma. Kaip Jus darytumet? Imtumet men kompensacija ar griztumet ir imtumet biuletenius, rasytumet pasiaiskinimus i tarnybinius pranesimus, kestumet ignoravima, terorizavima, gasdinima ir lauktumet, kol pasiulys tokia kompensacija, kokios reikalauju?
Gal zinot gera darbo teises advokata vilniuje ar kaune? Nutariau begti pasikonsultuoti.
jei turi vidinių jegų - pasiginčyk - jei ne - eik lauk su keturiais ir atostoginiais - taigi nėra mažai..... Kai tavo požiūris į darba vis tik buvo kad ne tavo vieta iki maksimumo gal nespausčiau - jei pati jautiesi teisi šešių prašydama - gali prašyti - bet jei jauti kad tai būtų jau neteisinga iš tavo pusės - neeikvočiau vidinės energijos - pajausk kur teisingas atlygis tau pačiai - ir neperspausk... jei jautiesi nuskriausta - tada eik iki galo. Niekas kitas tau geriau nepatars kaip tavo vidus - o apie kokius grįžimus tokiom siūlomom sąlygom net negalvočiau
Sveikos
nugalejau ir be advokato Paskambino tetis, padrasino labai mane, pripasakojo panasiu istoriju su laiminga pabaiga, o tada kaip tik direktorius skambina su savo pasiulymu... Sakau, nedomina maziau nei 6 men Vel pradejo gasdint, kad nuo sausio naujas kodeksas ir tada daug lengviau bus mane atleisti... Sakau, kalbejau telefonu su savo advokatu ir jis man patare be 6 men i kalbas nesileisti, geriau jau tada grizti.... Sakau, 1dieni susitinku su savo advokatu ir issiaiskinsiu, kokios ten tiksliai tos mano teises Numete rageli daugiau nieko nepasakes, ne puses zodzio Uz 15 min skambina, kad skubiai nori sutvarkyt sita reikala, jei tik galiu, iki darbo galo manes laukia su 6 men iseitine kompensacija Tai ir sutikau, nenoredama nei advokato ieskotis, nei nervu gadintis... Nesu gobsa, man ir 6 men gana 1dieni turi paskaiciuoti, kiek tiksliai man priklauso uz tuos 6men, ir pervesti
nugalejau ir be advokato Paskambino tetis, padrasino labai mane, pripasakojo panasiu istoriju su laiminga pabaiga, o tada kaip tik direktorius skambina su savo pasiulymu... Sakau, nedomina maziau nei 6 men Vel pradejo gasdint, kad nuo sausio naujas kodeksas ir tada daug lengviau bus mane atleisti... Sakau, kalbejau telefonu su savo advokatu ir jis man patare be 6 men i kalbas nesileisti, geriau jau tada grizti.... Sakau, 1dieni susitinku su savo advokatu ir issiaiskinsiu, kokios ten tiksliai tos mano teises Numete rageli daugiau nieko nepasakes, ne puses zodzio Uz 15 min skambina, kad skubiai nori sutvarkyt sita reikala, jei tik galiu, iki darbo galo manes laukia su 6 men iseitine kompensacija Tai ir sutikau, nenoredama nei advokato ieskotis, nei nervu gadintis... Nesu gobsa, man ir 6 men gana 1dieni turi paskaiciuoti, kiek tiksliai man priklauso uz tuos 6men, ir pervesti
QUOTE(ddovilux @ 2015 10 04, 17:31)
Sveikos
...smagu, kad viskas taip greitai išsisprendė ir nereikės nervų dar papildomai gadintis
...sara.... sveikinu su dukrytės gimimu, slapuke niekas net nesuuode
Doviliux labai dziaugiuos kad taip viskas issisprende...
MV pakeite darba, o buve darbdaviai neatsiskaite jau visa menesi, nervas ima vis kita savaite kita savaite, kazi kur galima butu pasiskust kad tokius dalykus daro, juk bankas tai nelauks kitos savaites ir mokescius reikia moket, uzkniso jie mane.
MV pakeite darba, o buve darbdaviai neatsiskaite jau visa menesi, nervas ima vis kita savaite kita savaite, kazi kur galima butu pasiskust kad tokius dalykus daro, juk bankas tai nelauks kitos savaites ir mokescius reikia moket, uzkniso jie mane.
Zydinti, ar Tu jau ratuota? Gerai rieda? Parodyk foto
QUOTE(pursliukas @ 2015 10 05, 10:45)
...sara.... sveikinu su dukrytės gimimu, slapuke niekas net nesuuode
Bandyk i valstybine darbo inspekcija skambint, nors ten sunku prisiskambint daznai Darbo gincu komisijai galit rasyt skunda ir delspinigiu reikalauti, kad sumoketu. Arba pagrasinkit, kad jei siandien pinigu nebus, reikalausit ir delspinigiu, gal paskubes