Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikonius****

QUOTE(Ingusia31 @ 2015 06 16, 08:59)
uzsisakiau serveteli bandos jausmo pagaut air tik paskui pamaciau kad skirta "geleziniam" saldytuvui smile.gif Jiegu tokio neturiu tai ka dar bus galima su jom veikti?  g.gif

Puikiai nuvalo orkaitės išorę, kavos virimo aparatą, tiks ir gartraukio išorei valyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deima15 @ 2015 06 16, 08:40)
Smagu girdeti, kad viskas tiko  thumbup.gif .
Servetelem ir as dar negaliu atsidziaugti smile.gif

bigsmile.gif mes tai viskuo neatsidžiaugiam-tikriausiai, iš šiandienos mano užsakymukų krūvos kitų Weiman priemonių tai jau supratote, deima15 lotuliukas.gif - tikiuos, visos bus tokios pat geros cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 birželio 2015 - 11:22
GYMBOREE -20%, FREE SHIPAS;

OLD NAVY -35%, free shipas, nuolaida netaikoma: Everyday Steals, Hot Deals, Today Only Deals & Clearance .

CARTERS -20% clearance prekems, nuolaida matosi isidejus preke i krepseli, -20% pritaikysime su koduku kitoms prekems, isskyrus doorbusters, FREE SHIPAS VISKAM;

BUYNAIL- renkame free shipa;

DRUGSTORE - renkame free shipa;

IDEELI - free shipas;

6PM - free shipas;

UZSAKYSIME IS VISU JUSU NORIMU PARDUOTUVIU
4u.gif
Atsakyti
http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com -20%, uzsakysime su free shipu.
Atsakyti
Klaipėdos orinukas ir jūrinukas gauti, laiškai surašyti 4u.gif

rašau tik dabar, bo įsijaučiau į stebuklingų servetėlių bandymą biggrin.gif va ką daro masovkė, bet gartraukis senai toks švarus nebuvo biggrin.gif

gavau striukę , kur masiškai papigiai pirkom iš wilsons leather, tai superinė, vyrui kaip nulieta, o dar kaip pirkta už juokingą kainą, tai iš vis thumbup.gif

ačiū komandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 06 16, 21:39)
rašau tik dabar, bo įsijaučiau į stebuklingų servetėlių bandymą  biggrin.gif va ką daro masovkė, bet gartraukis senai toks švarus nebuvo  biggrin.gif

Gerulės tos servetėlės drinks_cheers.gif - vyras kiekvieną vakarą dabar virtuvę šveičia su tom Weiman priemonėmis smile.gif Aš tai vakar pasiėmiau dar krūvą visokiausių tų priemonių-vyras juokias, kad Weiman prekyba išaugs dvigubai, jei tokiais kiekiais pirksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 06 17, 07:01)
Gerulės tos servetėlės drinks_cheers.gif - vyras kiekvieną vakarą dabar virtuvę šveičia su tom Weiman priemonėmis smile.gif Aš tai vakar pasiėmiau dar krūvą visokiausių tų priemonių-vyras juokias, kad Weiman prekyba išaugs dvigubai, jei tokiais kiekiais pirksiu tongue.gif

Parodykit apie ka kalba eina,nes nebesusitvarkau su saldytuvu doh.gif

deima15 iki kada GA galima siusti?nuolaida vienkartine? noriu nuvaziuot dar kelis dalykus realiai isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 06 17, 08:51)
Parodykit apie ka kalba eina,nes nebesusitvarkau su saldytuvu doh.gif

Apie šitas servetėles mirksiukas.gif Man tai dar labai patiko po nuvalymo jomis pablizginimui šitas mikrofibros skuduriukas - tiek šaldytuvas, tiek orkaitė po nuvalymo tomis servetėlėmis ir pablizginimo šiuo skudurėliu blizga, kaip ledas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 06 17, 10:09)
Apie šitas servetėles mirksiukas.gif Man tai dar labai patiko po nuvalymo jomis pablizginimui šitas mikrofibros skuduriukas - tiek šaldytuvas, tiek orkaitė po nuvalymo tomis servetėlėmis ir pablizginimo šiuo skudurėliu blizga, kaip ledas  thumbup.gif

Čia išorei valyt, ar galima ir vidų?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 06 17, 09:25)
Čia išorei valyt, ar galima ir vidų?

Išorei prietaisams iš nerūdijančio plieno mirksiukas.gif
Atsakyti
H&M - nuostabios medvilnines suknytes mergytems, kaina tik $4.95, free shipas nuo $50:

http://www.hm.com/us...article=34190-P
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 06 17, 09:09)
Apie šitas servetėles mirksiukas.gif Man tai dar labai patiko po nuvalymo jomis pablizginimui šitas mikrofibros skuduriukas - tiek šaldytuvas, tiek orkaitė po nuvalymo tomis servetėlėmis ir pablizginimo šiuo skudurėliu blizga, kaip ledas  thumbup.gif

...nu man ispudzio nepadare blush2.gif nuvalyt nuvalo,bet taip pat gali ir su kitom priemonem pasiekt...ir nepasakyciau,kad pigu-siunciant oru man 8 eurai gavos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2015 06 17, 13:41)
H&M - nuostabios medvilnines suknytes mergytems, kaina tik $4.95, free shipas nuo $50:

http://www.hm.com/us...article=34190-P

laba,
yra taxai? jei taip, kiek? aciu. 4u.gif
Atsakyti