Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2015 05 18, 11:33)
čia mano kasmetinis užsiėmimas  lotuliukas.gif  Šitos dar nesiruošia žydėt, tai nedengiu. O kitas dabar laikau po triguba agro. Buvau šeštadienį atidengus, bet vakare vėl uždengiau ir taip ir palikau.

o jau žydinčių braškių bitutėm ir pan. nereikia atidenginėti? Pas mane dar stiklintam balkone viena braškė žydi, susigundžiau turgely , tiek pumpurų ji turi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 18, 12:59)
o jau žydinčių braškių bitutėm ir pan. nereikia atidenginėti?

nuo rytdienos neberodo šalnų, nuo rytdienos ir bus atidengtos smile.gif Pas mane kitaip negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 18, 11:40)
nu , cioles, ineskit vaizdzeliu biggrin.gif Zalumos  biggrin.gif

Mano sodas už 10 km. Tai kasdien neaplankau. Buvau prieš savaitę. Bijau ir pagalvot ką ten rasiu dabar. Iš mano pražydusių braškių jau nebesitikiu nieko... verysad.gif Nedengtos. O dar kada čia ir ledukais kapojo... doh.gif
Orui šiek tiek pastaisius, važiuosim žolę pjaut, tai apžiūrėsiu. Bandysiu kokią fotosesiją padaryt iš to kas liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 18, 11:40)
nu , cioles, ineskit vaizdzeliu biggrin.gif Zalumos  biggrin.gif

Kai lietus nustojo lyti potograpuojamės:
user posted image

Jei šianakt nenušals žiedai, tai turėtų būt nemažai ankstyvųjų uogyčių:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 05 18, 16:00)
Kai lietus nustojo lyti potograpuojamės:

Nus, labai fotogeniškos thumbup.gif

Pasisodinau ir aš šiemet naujoj vietoj braškių. Veislės neklauskit tongue.gif , žinau tik, kad remontantinės. Kas antras krūmelis jau su žiedeliais thumbup.gif. Po šios šaltos nakties jau sodinsiu ir savo augintas iš sėklyčių. Dar sėjau ir auginu žemuoges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 05 18, 18:17)
... Kas antras krūmelis jau su žiedeliais  thumbup.gif. Po šios šaltos nakties jau sodinsiu ir savo augintas iš sėklyčių. Dar sėjau ir auginu žemuoges  ax.gif

o kokias braškes auginai iš sėklyčių?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 18, 19:43)
o kokias braškes auginai iš sėklyčių?

TRESKA. Šios dar nežydi, dar per jaunos.
Atsakyti
sveiki,sakykit kada po šalnos matosi kad braškes tikrai nušalo,po kiek laiko žiedukai pajuoduoja,jaučiu kad ši naktis pridare bedos doh.gif ,nors dar dabar žiedeliai nepajuode.
Atsakyti
Kokie cia zydintys groziai pas jus thumbup.gif

As tik balkone auginu bet jau siemet tai braskes turbut jokiu salnu nebijo. Sia ziema taip gavosi kad liko balkone visos loveliuose ir vazonuose net nepridengtos. Galvojau kad ismire, bet is viso kiekio pora vazoneliu ir lovelis vienas nusalo galutinai. I kuriu vieta aciu Ligita33 gavau nauju daigu smile.gif Visos kitos is pasiutimo auga. Ir Evie2 senosios kaip isproteje zydi ir dabar antru metu is seklu sodintos roziniais ziedais Gasana ir zemuogiu matau jau normaliai teks paragaut, nes pirmais metais menkai ju buvo.

Va mano nedidelis braskiu ukis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ui, Montera, kokio dydžio balkoną turit? blink.gif Faktas, kad pas mumis kaime savo sodybose kai kurie tiek neužsiaugina, kiek tamsta balkone thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kalbinta @ 2015 05 19, 13:45)
sveiki,sakykit kada po šalnos matosi kad braškes tikrai nušalo,po kiek laiko žiedukai pajuoduoja,jaučiu kad ši naktis pridare bedos doh.gif ,nors dar dabar žiedeliai nepajuode.

gal jau ir nepajuos, jei dabar viskas gerai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 19, 16:23)
Ui, Montera, kokio dydžio balkoną turit?  blink.gif  Faktas, kad pas mumis kaime savo sodybose kai kurie tiek neužsiaugina, kiek tamsta balkone  thumbup.gif
Papildyta:
gal jau ir nepajuos, jei dabar viskas gerai atrodo?

Nu sitas tikrai nemazas, o antras kaip standartinis bet su jais beda kad grotinis ir dar namo kampas tai vejai kartais taip bedos pridaro. Mazesniji balkona teko plastiku aptaisyt, kad bent siek tiek vejo butu maziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2015 05 18, 13:30)
Mano sodas už 10 km. Tai kasdien neaplankau. Buvau prieš savaitę. Bijau ir pagalvot ką ten rasiu dabar. Iš mano pražydusių braškių jau nebesitikiu nieko... verysad.gif  Nedengtos. O dar kada čia ir ledukais kapojo...  doh.gif
Orui šiek tiek pastaisius, važiuosim žolę pjaut, tai apžiūrėsiu.     Bandysiu kokią fotosesiją padaryt iš to kas liko biggrin.gif

"Šikau", kad tik būtų nenušąlę nedengtos braškės. Nu lyg nenušalo, ką?
user posted image
user posted image

Irrrr... jau įprasta, kad kokį gyvį vis iš sodo parodau. Šįkart su žoliapjove kliudžiau:
user posted image
Va kokiu juodu pilveliu
user posted image

Aš nepažįstu jų. Bet paguoskit, kad čia nenuodinga, o tik koks žalčiukas. Bo tai vaiko ir per karščius be guminių nepaleisiu sode blink.gif

Va "kailiukas" iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 19 gegužės 2015 - 17:38