[quote=Linyt,2015 05 15, 22:43]Labas
nyksta braškės, lapai nuo krašto džiūna, nesuprantu kas joms
pirktos iš prekybos centro pakelyje, remontantinės, išsodinau į vazonėlius stiklintame balkone, išleido lapus ir augo normaliai, o kas dabar atsitiko nežinau. Gal turite minčių?
braskes
Merginos, ar kas pirkot is Elitiniu frigo Donna braskiu? Pasidalinkite vaizdais, isveskite mane is panikos
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 18, 10:07)
isveskite mane is paniekos
o ko tu jas taip niekini?
Nepirkau šitų, pirkau Rumba, Sonata ir Lambada. Prigijo šimtu procentų, auga gražiai.
QUOTE(saintlina @ 2015 05 18, 11:16)
o ko tu jas taip niekini?
Nepirkau šitų, pirkau Rumba, Sonata ir Lambada. Prigijo šimtu procentų, auga gražiai.
nu Sonce ir mano tvarkoj- 100proc,nu o tos Donnos nupiepe,,nususe ir ne visi rodantys dar savo dantis,nors balandzio 25sodinti visi, dar geros 4sav ir prognozuojamas derlius jau turetu gi pasirodyt boza boza, prazils boba be laiko
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 18, 10:24)
o tos Donnos nupiepe,,nususe ir ne visi rodantys dar savo dantis
bijau, kad dantų gali ir nesulaukti Dar neteko braškės su iltim matyt
QUOTE(saintlina @ 2015 05 18, 11:38)
bijau, kad dantų gali ir nesulaukti Dar neteko braškės su iltim matyt
nu gal pasibaigs kada ta pavasarine depresija,parodys be dantu,iskart uogom aplips drambliones svajuko
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 18, 11:04)
nu gal pasibaigs kada ta pavasarine depresija..
a tai jos išvis nerodo gyvybės? Ar tiesiog labai lėtai auga?
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 18, 12:04)
nu gal pasibaigs kada ta pavasarine depresija,parodys be dantu,iskart uogom aplips drambliones svajuko
Betgi pas tave viskas liuksiskai auga ir dera, kaip cia dabar, gal vieta nepatiko ar kas uzpavydejo
QUOTE(mamukas71 @ 2015 05 18, 11:29)
Dabar prasidėjo panika dėl šalnų 25 metrus uždenkt-nudenkt, šals-nešals...poto uogas saugot nuo sparnuotųjų...
čia mano kasmetinis užsiėmimas Šitos dar nesiruošia žydėt, tai nedengiu. O kitas dabar laikau po triguba agro. Buvau šeštadienį atidengus, bet vakare vėl uždengiau ir taip ir palikau.
nu , cioles, ineskit vaizdzeliu Zalumos
neturiu jokių vaizdelių. Jokios žalumos, viskas po balta agro pakavota