mano braskytes, rudeni sodintos zydi. Dar niekuom netrestos. Sodintos skurdziame sunkiame priemolyje... Esu karviu meslo kibira vandeniu uzpylus. Rugsta. Gal galiu braskytes juo (zinoma, atskiedus) palaistyt? Ar geriau zusipirkt kokiu braskiu trasu ir patrest?
QUOTE(dresin @ 2015 05 12, 13:14)
La. Žiūrejau vakare į savo daigus ir apemė panika - o tikrai dar šiais metais paragausim braškių nuo jų?.... na kažkokie gumbai su lapelių užuomazgom ir šaknų gumulas... tai jam iki uogu dar augt augt ir augt
Jeigu frigo daigai, tai tikrai šiemet ragausit, aš pernai gegužės gale pasodinau ir tai braškių buvo, pilna burna nevalgėm, bet paskanauti tikrai užteko
Papildyta:
QUOTE(uogauogele @ 2015 05 12, 14:45)
mano braskytes, rudeni sodintos zydi. Dar niekuom netrestos. Sodintos skurdziame sunkiame priemolyje... Esu karviu meslo kibira vandeniu uzpylus. Rugsta. Gal galiu braskytes juo (zinoma, atskiedus) palaistyt? Ar geriau zusipirkt kokiu braskiu trasu ir patrest?
Kaip su laistymu dabar negaliu pasakyti, manau, kad galima būtų, bet dėl mėšlo, tai mano anyta iš rudens braškes patręšė mėšlu, tai kitais metais braškės tiesiog bujojo ir derlius buvo labai geras
QUOTE(madi @ 2015 05 12, 15:12)
...bet dėl mėšlo, tai mano anyta iš rudens braškes patręšė mėšlu, tai kitais metais braškės tiesiog bujojo ir derlius buvo labai geras
dažnesnis variantas kai lapai tiesiog bujoja, o uogų mažai.
QUOTE(saintlina @ 2015 05 11, 15:13)
ligita, pasakykit, ar reik tas pasodintas frigo saugot nuo šalnų?
Nuo salnu reik saugot pumpurus ir ziedus, visai nesvarbu frigo ar ne
Noriu pasidžiaugti...
Štai kaip šiuo metu atrodo braškių daigai, kuriuos buvau paruošus Motinos dienai, bet pražydo per anksti. Dabar jau laukiam pradedančių nokti uogyčių smile-Emoticon Rytoj dar keletą atsivešiu į Biržų turgų wink-Emoticon
O kaip jums sekasi auginti?
Štai kaip šiuo metu atrodo braškių daigai, kuriuos buvau paruošus Motinos dienai, bet pražydo per anksti. Dabar jau laukiam pradedančių nokti uogyčių smile-Emoticon Rytoj dar keletą atsivešiu į Biržų turgų wink-Emoticon
O kaip jums sekasi auginti?
QUOTE(ligita33 @ 2015 05 15, 13:41)
Vakare pateiksiu reportaza su atsakymu
Mano atsakymas Paprasti mano daigeliai, be pavadinimo, kaimo lenciuginiai
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 18:09)
kada cia sodinti?
man kaip is fantastikos atrodo, kai kelia foto su kabanciom braskem, pomidorais jau...
mano dar net iki zydejimo toli...
QUOTE(sttropez @ 2015 05 15, 19:47)
kada cia sodinti?
man kaip is fantastikos atrodo, kai kelia foto su kabanciom braskem, pomidorais jau...
Bijau sukalaidinti bet gal vasario vidury
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 19:09)
oj kaip skaniai atrodo Šaunuolė
vasario vidury sodintas lovelis mūsų irgi uogas duoda..tik jis darželyje ant palangės - vaikai augino ir prižiūrėjo, o dabar pasikeisdami ragauja po uogytę manau vasarą jos nebūna tokios skanios, kaip dabar
QUOTE(Linyt @ 2015 05 15, 21:43)
Labas
nyksta braškės, lapai nuo krašto džiūna, nesuprantu kas joms
pirktos iš prekybos centro pakelyje, remontantinės, išsodinau į vazonėlius stiklintame balkone, išleido lapus ir augo normaliai, o kas dabar atsitiko nežinau. Gal turite minčių?
nyksta braškės, lapai nuo krašto džiūna, nesuprantu kas joms
pirktos iš prekybos centro pakelyje, remontantinės, išsodinau į vazonėlius stiklintame balkone, išleido lapus ir augo normaliai, o kas dabar atsitiko nežinau. Gal turite minčių?
įdėkit foto