Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(anna86 @ 2015 05 09, 21:04)
user posted image
Lyginau su visokiais google image... lotuliukas.gif  ir man panašiausia į musių lervas (dzikus). Nes jie nei kojyčių, nei čiuptuvėlių, nei plaukelių neturi. g.gif

Čia tikrai grambuolių lervos, pas mane jų taip pat yra, renku perkasinėdama, kito būdo jas sumažinti nėra, o žalos pridaro tikrai daug blush2.gif
Atsakyti

Mano frigo jau rodo gyvybę. Ale dar liko tuščios plėvelės smile.gif Reiktų dar kokių nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2015 - 19:52
QUOTE(madi @ 2015 05 09, 22:32)
Čia tikrai grambuolių lervos, pas mane jų taip pat yra, renku perkasinėdama, kito būdo jas sumažinti nėra, o žalos pridaro tikrai daug blush2.gif

Tikrai ne grambuolių. Grambuolių kitokios.
Pas mane šiemet grambuolių daug. Ypač tose vietose, kur buvo žemė mulčiuojama. Na sako, kad jeigu rambuoliams puvinio pakankamai, tai šaknų neėda. Bet dabar žinok, ar jiems bus pakankamai, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 10, 20:08)
Tikrai ne grambuolių. Grambuolių kitokios.

O tai čia kieno, gal ne tokios kenksmingos bigsmile.gif, buvau 100 proc. įsitikinus, kad grambuolių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2015 05 11, 06:50)
O tai čia kieno, gal ne tokios kenksmingos bigsmile.gif, buvau 100 proc. įsitikinus, kad grambuolių unsure.gif

Man tai labai labai panašu į tuos dzikus, kur žvejams parduotuvėje net pardavinėja. Gal tie?
Nes internetines grambuolių lervų nuotraukas nužiūrėjau, kitokios jos.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2015 05 11, 07:32)
Man tai labai labai panašu į tuos dzikus, kur žvejams parduotuvėje net pardavinėja. Gal tie?

ne, dydis ne tas smile.gif Ar gal aš nemačiau, ką ten pardavinėja smile.gif
Šiaip ar taip nieko čia gero, reik išrinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 gegužės 2015 - 07:49
Sveikos 4u.gif Pas mane braskyne kazkas uzpuole,ziuriu laabai daug braskiu lapeliuose daug smulkiu skyluciu ir uztikau nemazai tokiu mazu rudu vabaliuku,matyt jie juos grazia,gal kam taip buvo,kokiu priemoniu imtis??? schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(liina:) @ 2015 05 11, 11:05)
Sveikos 4u.gif Pas mane braskyne kazkas uzpuole,ziuriu laabai daug braskiu lapeliuose daug smulkiu skyluciu ir uztikau nemazai tokiu mazu rudu vabaliuku,matyt jie juos grazia,gal kam taip buvo,kokiu priemoniu imtis??? schmoll.gif

Panasus gal i siuos http://www.manonamai...i.d?id=65080837
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 11, 07:46)
ne, dydis ne tas  smile.gif Ar gal aš nemačiau, ką ten pardavinėja  smile.gif
Šiaip ar taip nieko čia gero, reik išrinkt.

Tai kad ir aš nenusimanau....
Nu matysim ar užaugs kažkas ar ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2015 05 08, 18:42)

ligita, pasakykit, ar reik tas pasodintas frigo saugot nuo šalnų?
Atsakyti
Mano frigai pradėjo žydėti, tai dengsiu, kad žiedeliai nenušaltų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 05 11, 14:20)
Mano frigai pradėjo žydėti, tai dengsiu, kad žiedeliai nenušaltų blink.gif

praėjo jau žydėti? blink.gif Tada ir man reiks dengti. Dėl visa ko. Reiks agro dar nusipirkti. Man jau galėtų nuolaidą jai duot biggrin.gif
Betgi kaip anksti žydi pas tave blink.gif Prieš pora savaičių sodinai, ar ne? Daug žiedelių bus? Gal foto turi, kai jos pas tave dabar atrodo?
Šiaip auga jos tikrai sparčiai. Aš trečiadienį/ketvirtadienį sodinau, jau po lapuką turi.
Atsakyti
La. Žiūrejau vakare į savo daigus ir apemė panika - o tikrai dar šiais metais paragausim braškių nuo jų?.... na kažkokie gumbai su lapelių užuomazgom ir šaknų gumulas... g.gif tai jam iki uogu dar augt augt ir augt blink.gif
Atsakyti