Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Pas mane Zefir pradeda žydėt ax.gif
Atsakyti
o kokias auginate remontantines braskes? 4u.gif labai sudomavo mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 07, 19:12)
Pagaliau mano frigo bunda  4u.gif

Sonata jau nubudusi, Donna snaudzia, tikiuos neilgai  :
As mirkiau tik vandenukyje  lotuliukas.gif

O reikejo mirkyti?????? ohmy.gif
Vakar pasodinau daroyal. Uzklojau ta juoda agroplevele, kuri suzymeta zaliais kvadratukais. Nu ir uzsiknisau skyles darydama!
Bet palijo sianakt ir visas vanduo ant virsaus stovi- kazin ji dregme praleidzia???????? Ar reikia nuimti ir dar laistymui koki kapiliarini vamzdi patiesti?

Na ir dar klausimas- ant keliu daigu radau pelesio ar kazko panasaus zidinuku- mest lauk?
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2015 05 08, 06:52)
O reikejo mirkyti?????? ohmy.gif
Vakar pasodinau daroyal. Uzklojau ta juoda agroplevele, kuri suzymeta zaliais kvadratukais. Nu ir uzsiknisau skyles darydama!
Bet palijo sianakt ir visas vanduo ant virsaus stovi- kazin ji dregme praleidzia???????? Ar reikia nuimti ir dar laistymui koki kapiliarini vamzdi patiesti?

Na ir dar klausimas- ant keliu daigu radau pelesio ar kazko panasaus zidinuku- mest lauk?

Pas mane praleidzia ta languotoji
Atsakyti
Pasidariau sau atmintuke, gal kam idomu irgi. Saldytos Senga Sengana, Darselect, Donna, Sonata ir mano be kilmes dokumentu. Saldytu sodinimo laikas skiriasi viena diena:

Senga Sengana
user posted image

Darselect
user posted image

Donna
user posted image

Sonata
user posted image

Ir siaip maniske, nei saldyta, nei kilmingoji, nei pirmamete smile.gif
user posted image
Atsakyti
siankt bus salnos ar vel uzdenginesite braskes ????
mano dar nezydi , bet pumpuru jau daug yra .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 08, 12:52)
siankt bus salnos  ar vel uzdenginesite braskes ????

as nedangstau ju kasdien, tai zydincios mano ir gyvena po agro senokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 08, 11:52)
siankt bus salnos  ar vel uzdenginesite braskes ????

kokiais trim sluoksniais, ne maziau smile.gif Prie tokiu salnu pumpurai tikrai nusala.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 08, 11:11)
Pasidariau sau atmintuke, gal kam idomu irgi. Saldytos Senga Sengana, Darselect, Donna, Sonata ir mano be kilmes dokumentu. Saldytu sodinimo laikas skiriasi viena diena:

Ir siaip maniske, nei saldyta, nei kilmingoji, nei pirmamete smile.gif
user posted image

Kaip gražu.. manau ir kitos tikrai dar pasivys ir gal net aplenks wink.gif Atsigavimas po šaldymo dar ir nuo ūšies priklauso wink.gif
Atsakyti
Sveikos iš pat ryto 4u.gif
Paskutinė galimybė įsigyti braškių daigų! Šiandien galiu atvežti į Pasvalys, Žeimelis, Joniškis, Žagarė, Naujoji Akmenė, Palanga (ir visur, kas pakeliui). Rytoj (arba gal dar ir šiandien) galima būtų atvežti Radviliškis, Šiauliai, Raseiniai, Telšiai. Turime Rumba, Honeoye, Salsa, Pandora (ne FRIGO!)
Atsakyti
Laba!

Pamenat, rodžiau anąsyk lervą gigantę. rolleyes.gif Ir dar dejavau, kad pilnas daržas baltų kirminų...
Nugis šiandien ėmiau ir įamžinau juos. Nes vis dar, kur pakrutinsi žemę, ten jų didžiulė gausa.
user posted image
Lyginau su visokiais google image... lotuliukas.gif ir man panašiausia į musių lervas (dzikus). Nes jie nei kojyčių, nei čiuptuvėlių, nei plaukelių neturi. g.gif

O čia, kad būtų labiau į temą:
user posted image
Ima žydėti honeoye (kažkaip pan.vadinasi lotuliukas.gif ).
Pamačiau, tai nudžiugau, kaip mažas vaikas, gavęs saldainį.
Pernai pavasarį, susodintos. Įkišau 10 daigiukų. Pamenu užmezgė tik 1 uogą, kuriai nespėjus nusirpt, kažkas nufyrino... blink.gif Įtariau sraiges arba paukščius.
Tai va šiemet jau matau daugiau žiedelių užuomazgu, tikiuosi šiek tiek ir mūsų šeimyna paragaus uogų biggrin.gif Dar ir daigų prisidauginau iš ūsų.. tai kaip nors pasidalinsim gal su daržo gyventojais. Jei ne, dar pasidauginsiu.
Nei per žiemą, nei dabar niekuo nedengiau, tai... tfu tfu tfu... kad tik žiedeliai nenušąltų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 09 gegužės 2015 - 21:08
Sveiki,

Gavau ir aš šiandien savo frigo daigus thumbup.gif
Visi 600 jau sukišti, dabar belieka laukti derliaus smile.gif . Dar buvau užsisakiusi iš Ligitos 33 jų braškių daigų, tai kokio grožio daigai wub.gif tikit netikit pirmą kartą tokius matau. Nelabai įsivaizduoju kaip tokius gražius, stiprius ir gausia šaknų sistema daigus užauginti g.gif Likau apsipatenkinus iki negalėjimo...
Atsakyti