Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 05 25, 11:53)
merginos, kaip kovojat su skruzdelem braskyne?

aš kažkada sorų kruopų tose vietose papyliau. Kaip nekeista, skruzdėlės tikrai ten dingo blink.gif
Atsakyti
Skruzdeles bijo boro. Galima nusipirkti boro miltelius ir palaistyti braskes.
Mano mama, sutraiskydavo cesnakus, juos uzpildavo vandeniu, palaikydavo para, veliau su juo purksdavo augalus kuriuos buvo apnykusios skruzdes ir amalai. Skruzdes pernesa amalus.
Anyta barstydavo medzio pelenais.
Atsakyti
QUOTE(agade @ 2016 05 24, 23:32)
pirkau pries savaite honey, matesi vos vos lapukas. O dabar visi 3 ar 4 zaliuoja.

Aš irgi pirkau Honeoye , prigijo, lapukai lenda smile.gif
Atsakyti
as vakar irgi situ pasiemiau ... kol nuvesiu poryt i soda, kazi kas bus is ju blush2.gif
Atsakyti
Mano braškės iš frigo daigų šiandien:
user posted image
Sodintos kovo mėnesį.
Daigų frigo vėl parsisiunčiau, kam reikia-rašykit. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 25, 17:11)

Paaiškinkit man neišmanančiai. Frigo daigai, tai šaldyti daigai ir atšildomi tik kažkiek laiko prieš sodinimą. Gal ne taip suvokiu , nes praėjusias išeigines mačiau Maxsėje parduodami nedideliais kiekiais įpakuoti Nojaus frigo daigai, Taip užrašyta amt įpakavimo. Tai ką, jie irgi frigo bus, kabodami nežinai kiek laiko ten, kur šilta?. Na ten kur visos sėklos parduodamos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 25, 18:11)

man gal reiktų, bet mane jau iš namų išvarys, jei dar daigų parsinešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 05 25, 19:03)
Paaiškinkit man neišmanančiai. Frigo daigai, tai šaldyti daigai ir atšildomi tik kažkiek laiko prieš sodinimą. Gal ne taip suvokiu , nes praėjusias išeigines mačiau Maxsėje parduodami nedideliais kiekiais įpakuoti Nojaus frigo daigai,  Taip užrašyta amt įpakavimo. Tai ką, jie irgi frigo bus, kabodami nežinai kiek laiko ten, kur šilta?. Na ten kur visos sėklos parduodamos.

Aš irgi mačiau: šaknelės sudžiūvę, vargu, ar kas gero iš jų bus doh.gif Nuo atšildymo, pasodinti reikia per savaitę-10 dienų, kitaip numiršta pagrindinė šerdelė.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 05 24, 13:11)
Turbūt paprastoji seiliūgė. Nuplaukite stipria vandens srove.
http://www.pajuriona...ct=exp&sid=6781

Dėkui už atsakymą 4u.gif
O jos neužlipa atgal nuplovus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linyt: 25 gegužės 2016 - 21:50
Nesekiau, bet neturėtų užlipti. Lervos dar be sparnų. Jei naujų lizdų priputos, vėl nuplaukite.

Man Nojaus frigo daigai visai geri pasitaikė. Perkant atrodė sausoki, bet prakirpus maišelius jautėsi gyvų šaknų drėgmė. Iškart negalėjau pasodinti, tai sudrėkinau. Dalį pasodinau, labai greit pradėjo augti. Kai kurių šaknys galingos, keistai atrodo palyginus su viršūnėlėm.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 25, 09:02)
nesimato foto  ax.gif

O jai vienodai piešia, kad nesimato. Ką berodytų, visada tokias fotkes įdeda.

QUOTE(sena pažįstama @ 2016 05 25, 18:11)
Mano braškės iš frigo daigų šiandien:

Baigia visus nervus ištampyt.. biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2016 05 25, 20:39)
man gal reiktų, bet mane jau iš namų išvarys, jei dar daigų parsinešiu  lotuliukas.gif

Sodink kai nieko namie nebus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 gegužės 2016 - 07:10
QUOTE(Ex @ 2016 05 26, 08:09)
Sodink kai nieko namie nebus wink.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti