Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Skoni tik nujausti galiu, ir manau ilgokai dar tik nujausiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 06, 17:23)
Skoni tik nujausti galiu, ir manau ilgokai dar tik nujausiu  biggrin.gif

Mm.koks grožis 4u.gif
Kada jūs ją į vazonėlį patupdėte? Kitiems metams reiktų pabandyti vaikui pasodinti.

*jau radau, kad vasario mėnesį.

QUOTE(Paladė @ 2015 05 06, 12:25)
pasakiškas grožis   thumbup.gif

Dėkui blush2.gif Gražu. Naudinga. Tvarkinga.
Vis netsidžiaugiu, kad radau šią temą. Tai ir semiuosi iš jūsų žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 06 gegužės 2015 - 17:51
QUOTE(anna86 @ 2015 05 06, 18:48)
Mm.koks grožis 4u.gif
Kada jūs ją į vazonėlį patupdėte? Kitiems metams reiktų pabandyti vaikui pasodinti.

*jau radau, kad vasario mėnesį.

O aš sodinau prieš 2 savaites. Tiesiog rudenį buvau pasodinus į šiltnamį, o paskui persodinau į vazonėlų wink.gif Pas mane dar ne raudonos, bet neužilgo irgi turėsiu (gerokai anksčiau nei lauke) ir mamytės dovanomis labai apsidžiaugė
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti kovo 11 d. į šiltnamį sodintomis FRIGO A+ Clery veislės braškėmis. Aišku, dėl šalto pavasario uogos truputį vėluos, bet vaizdas jau neblogas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 06 gegužės 2015 - 19:30
O tai jo čia šiltnamyje toliau augs ar išsodinsit po uogų į lauką.
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2015 05 06, 19:29)
Noriu pasidžiaugti kovo 11 d. į šiltnamį sodintomis FRIGO A+ Clery veislės braškėmis.

o dievulėliau, koks grožis bigsmile.gif Parodykit tą šiltnamį kai jau uogos bus bigsmile.gif Čia tiek uogyčių iš A+? blink.gif
Susodinau ir aš šiandien savasias. Kadangi mano braškynas vėl apšalo doh.gif , tikiuosi tada nors iš šitų šaldytų kokio nors derliaus. Nesuprantu, per šalnas, atrodo, nebuvo dar normalių pumpurų. Dabar kiek žiedelių skleidžiasi - visi juodais viduriukais doh.gif Kaip pernai. Kiek čia tos šalnos realiai pas mus sekmadienį buvo? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2015 05 06, 19:29)
Noriu pasidžiaugti kovo 11 d. į šiltnamį sodintomis FRIGO A+ Clery veislės braškėmis. Aišku, dėl šalto pavasario uogos truputį vėluos, bet vaizdas jau neblogas

pasaka! thumbup.gif
Man lb įdomu susodinimas. Jei gerai įžiūriu, tai žemių maišuose pasodintos? šaknim vietos pakanka? Koks tokesnis jų likimas po derliaus nuėmimo? Keliaus į lauką?
Papildyta:
QUOTE(ligita33 @ 2015 05 06, 18:12)
O aš sodinau prieš 2 savaites. Tiesiog rudenį buvau pasodinus į šiltnamį, o paskui persodinau į vazonėlų wink.gif Pas mane dar ne raudonos, bet neužilgo irgi turėsiu (gerokai anksčiau nei lauke) ir mamytės dovanomis labai apsidžiaugė

Tikrai gyvendinsiu tą idėją: užsiauginti kelias uogas vazonėliuose. Tai bus vaikui džiaugsmo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 05 06, 20:40)
O tai jo čia šiltnamyje toliau augs ar išsodinsit po uogų į lauką.

Kadangi čia mūsų pirmas bandymas, tai tolimesnė eiga labai priklausys nuo aplinkybių. Šiaip tikimės ir kitais metais skinti derlių
QUOTE(saintlina @ 2015 05 06, 22:41)
o dievulėliau, koks grožis  bigsmile.gif  Parodykit tą šiltnamį kai jau uogos bus  bigsmile.gif  Čia tiek uogyčių iš A+?  blink.gif
Susodinau ir aš šiandien savasias. Kadangi mano braškynas vėl apšalo  doh.gif , tikiuosi tada nors iš šitų šaldytų kokio nors derliaus. Nesuprantu, per šalnas, atrodo, nebuvo dar normalių pumpurų. Dabar kiek žiedelių skleidžiasi - visi juodais viduriukais  doh.gif  Kaip pernai. Kiek čia tos šalnos realiai pas mus sekmadienį buvo?  blink.gif  doh.gif

į FB paskyrą dedu foto nuo pat pasodinimo wink.gif dėsiu ir toliau.
užjaučiu dėl apšalimo. Pernai mums lauke irgi gerokai apšalo. Patarčiau apdengti plona agroplėvele kai praneša šalnas, o jų dar tikrai šiemet bus wink.gif Įdomu kokios čia jums skleidžiasi?

QUOTE(anna86 @ 2015 05 06, 23:14)
pasaka! thumbup.gif
Man lb įdomu susodinimas. Jei gerai įžiūriu, tai žemių maišuose pasodintos? šaknim vietos pakanka? Koks tokesnis jų likimas po derliaus nuėmimo? Keliaus į lauką?
Papildyta:

Tikrai gyvendinsiu tą idėją: užsiauginti kelias uogas vazonėliuose. Tai bus vaikui džiaugsmo. thumbup.gif

Taip, maišuose. Pigiausias variantas auginant šiltnamyje. Tik gal turėtų būt pakeltos nuo žemės. Radom internete straipsnį kaip augint Elsantą šiltnamyje durpių maišuose, tai nusprendėm išbandyt.
Šaknim vietos pakanka, čia 6 daigai į vieną maišą. Dėl likimo spręsim wink.gif
Atsakyti
Sakykit, o jeigu apdengciau balta agroplevele savo sodinukus ir palikciau savaite, kazin nieko nenutiktu? nes neturiu galimybes kiekviena diena ju globoti, tik savaitgaliais...o kad nusaltu labai nesinori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2015 05 07, 09:07)
Sakykit, o jeigu apdengciau balta agroplevele savo sodinukus ir palikciau savaite, kazin nieko nenutiktu? nes neturiu galimybes kiekviena diena ju globoti, tik savaitgaliais...o kad nusaltu labai nesinori  blink.gif

kam juos kasdien globot biggrin.gif
pavasarį nuraviu ir uždengiu, nu dar kokias senesnes patręšiu, paskui ateinu uogų rinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2015 05 07, 05:57)
į FB paskyrą dedu foto nuo pat pasodinimo wink.gif dėsiu ir toliau.
užjaučiu dėl apšalimo. Pernai mums lauke irgi gerokai apšalo. Patarčiau apdengti plona agroplėvele kai praneša šalnas, o jų dar tikrai šiemet bus wink.gif Įdomu kokios čia jums skleidžiasi?

nedraugauju su FB, tai jei ne viešos foto, nematysiu..
Pas mus plona agro grybo vietoj, nušąla ir po ja, ir po dviguba. Reik gal trijų sluoksnių g.gif Arba geriausia - kaldrų, anot Adijos doh.gif
Pas mane šiuo metu dvi veislės - Skanios ir Pandora biggrin.gif Nušąlo Skanios biggrin.gif
Pasodinau vakar tas frigo. Mirkiau Seasolyje pora valandų prieš tai. Tikiuosi, augs.
Atsakyti
Pagaliau mano frigo bunda 4u.gif

Sonata jau nubudusi, Donna snaudzia, tikiuos neilgai :
As mirkiau tik vandenukyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 07 gegužės 2015 - 17:22