Kad matuojamos nebuvo. O sita su akcija pasitaike. Tai ir susigundziau dabar imciau kuo platesne.... kad uzlaidu kuo maziau butu.
QUOTE(saintlina @ 2016 02 26, 10:09)
Užtat ir perku iškart plačią, patogiau klot Man labai gerai - žolė niekur neauga.
Žolė tai neauga, bet pasodinus braškes ir užmynus ant plėvelės, ji įdumba į įminimo vietą, išraudama jau pasodintas braškes Tai jau paskui geriau papildoma plėvele tarpvagius išklojau, nei lakstydama kaip priedurnė nuo vieno krašto braškyno iki kito
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 26, 10:22)
Žolė tai neauga, bet pasodinus braškes ir užmynus ant plėvelės, ji įdumba į įminimo vietą, išraudama jau pasodintas braškes
dar nėkart braškės taip nesu išrovusi, o auginu plėvelėj jau kokius dešimt metų. Šviežiai paruošta žemė įdumba užmynus, bet braškei kiek didesnį x kerpu, ji net nesujuda ten tupėdama. Paskui plėvelės kraštus palyginu, ir tiek. O vėliau susilygina ta žemė po plėvele ir gali vaikščiot kiek nori.
Žinoma, kiekvienas daro taip, kaip jam patogiau
QUOTE(Freke @ 2016 02 25, 23:35)
As turiu pleveles nusipirkus. Man patiko taip augint. Tik padariau klaida. Ne eilutem sodinau o sachmatais. Tai dabar galvoju tiest naujai plevele ir ten sodint naujas braskes.
Norėjau pasiklausti, o kodėl negerai šachmatais sodinti? Man kaip tik atrodo, kad tada daugiau vietos krūmeliui. Ketinau taip sodinti. Tai dabar pasimečiau. Paaiškinkit plačiau, jei galit.
QUOTE(ddd @ 2016 02 28, 18:39)
Norėjau pasiklausti, o kodėl negerai šachmatais sodinti? Man kaip tik atrodo, kad tada daugiau vietos krūmeliui. Ketinau taip sodinti. Tai dabar pasimečiau. Paaiškinkit plačiau, jei galit.
Man nepatiko. Nes kai suaugo sunku vaiksciot buvo, kaip gandras koks surinkt viska ir problematiskiau nei is lysviu ( viena pirmyn kita atgal). Nors visur rodo sachmatus....
Pas mane šachmatiškai susodintos, jokių nepatogumų neturiu, man viskas tinka Jei lašelinę laistymo sistemą vesti, patogiau būtų eilute sodinti. Pas man savadarbė purškiama, tai tinka ir taip pasodintoms
O frigo daigų būna pirkti mugėse, ar tik užsakomi? Šiemet ir man prireikė
QUOTE(saintlina @ 2016 02 28, 20:48)
Pas mane šachmatiškai susodintos, jokių nepatogumų neturiu, man viskas tinka Jei lašelinę laistymo sistemą vesti, patogiau būtų eilute sodinti. Pas man savadarbė purškiama, tai tinka ir taip pasodintoms
Kadangi mano lysvės nedidelės, tai šachmatais nebuvo jokios problemos
QUOTE(ingiote @ 2016 02 28, 21:32)
O frigo daigų būna pirkti mugėse, ar tik užsakomi? Šiemet ir man prireikė
Būna ir mugėse Vienais metais, pamenu, nusipirkau pundelį kažkokių braškių šaknų Sukišau pavasarį. Ir kaip nustebau, kai vasarą jau skyniau uogas nuo jų Ir didelės tokios uogos, saldžios... Tuo metu nebuvau nieko girdėjusi apie frigo daigus, dabar tik atgaminu, kai skaitau daug
Matyt kad nuo lysves... as i ta gabala viena 2x5 sodinau. Eiles buvo kas 30 cm o sachmatais gal ir maziau ten gavos..... reiks ryt pamatuot.
Ačiū už atsakymą, aš rgi noriu uogų jau šiemet, ieškosiu ir aš braškių šaknų
Sveikos, gal kas pirkot iš Ragaišio ūkio internetu? Įdomu kokie atsiliepimai. Čia aš apie frigo daigus. Radau, kad jau priima užsakymus. O kokią plėvelę klojat? Juodą? Norėčiau pabandyt baltą, bet nežinau kokia tai plėvelė ir kur jos pirkti. Gal ką girdėjote?
QUOTE(saintlina @ 2016 02 28, 19:48)
Aš pakeltose lysvėse tik šachmatais ir sodinu- man labai patogu
Gal kas Kaune žinote kur remontantinių braškių frigo daigus pardavinėja?