Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Sveiki 4u.gif

Rugsėjo 4 d. braškių daigais prekiausime "Bendruomenių mugėje" Kaune Laisvės alėjoje. (ties paštu)
Kviečiame įsigyti mūsų daigelių kam reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2015 09 01, 07:53)
Rugsėjo 4 d. braškių daigais prekiausime "Bendruomenių mugėje" Kaune Laisvės alėjoje.  (ties paštu)
Kviečiame įsigyti mūsų daigelių kam reikia wink.gif

Sveiki,kokiu velyvu veisliu turesit?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2015 09 01, 07:41)
Sveiki,kokiu velyvu veisliu turesit?

Šiai mugei dar neturėsim. Tik vėliau (rugsėjo antroje pusėje) turėsim Pandoros, Salsos, Florence. Reikalui esant siunčiame per LPexpress paštomatą.
Atsakyti
Sveiki.
Turi prisidaiginus daugiau negu man reikia braškių ūsų. Veislės nežinau.
Vėliau bus šių metų derliaus nuotraukos ir atlikusių daigų nuotraukos. Sodinsiu savaitgalį smile.gif
Vilnius, Nemenčinės plentas, Tapelių ežeras.
Kaina sutartinė wink.gif
Atsakyti
Buvau mugeje L. al., kaip tik pakeliui buvo ir susiradau Ragaisio prekystali, turejo ir Pandoros daigu, bet abejojo ar rytoj bus.
Atsakyti
Kaip manote, ar ne vėlu sodinti braške?
Knygoje rašo, kad "rugpjūčio pradžioje pasodinti daigai pirmaisiais metais duoda 100 % derlių, o rugsėjo viduryje pasodinti - tik 30%".
Kai kurie mano daigai dar vos nedidelę šaknytę turi, kaip geriau sodinti, šį mėnesį, ar palikti pavasariui?
O daigyklose pirktus daigus gal galima sodinti, derliui gal neturės didelės reikšmės???
g.gif
Atsakyti
Labas ryras,
visa muge praejau,jokiu braskiu daigu nemaciau schmoll.gif
Kurioj vuetoj vakar radote?
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2015 08 19, 17:44)
Ne ne smile.gif Pagaliau radau kur buvau užsirašiusi - ALBION.

https://www.youtube....h?v=4dDdfk90QR4

Pirmi metai šioms braškėms pas mane ir ūsų nemažai, gal ką domintų?

domintų. o iš kur jūs esate ir po kiek? smile.gif
QUOTE(ligita33 @ 2015 09 01, 20:11)
Šiai mugei dar neturėsim. Tik vėliau (rugsėjo antroje pusėje) turėsim Pandoros, Salsos, Florence. Reikalui esant siunčiame per LPexpress paštomatą.

o aš nerandu ką jūs atstovaujat? yra internetinis psl?
Atsakyti
Na šiandien neblogai pasidarbavau - paruošiau dirvą sodinimui ir pasisodinau naują Albion braškių lysvę smile.gif

user posted image

Ir dar laukia Yamaskos sodinimo darbai... bet šiandien pabaigti jau neturėjau jėgų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gal jums reikejo pirmiau jas nupurksti nuo ligu, nes matosi, kad jos sergancios.
Atsakyti
Pasodinau braškytes. Liko 80 vnt. daigų.
Vidutinio ankstyvumo.

Vilnius, Nemenčinės plentas, Tapelių ežeras.
Galiu atvežti iki Vilniaus.

Pirmosios š.m. uogos.
user posted image
user posted image

Daiginti vazonėliuose, todėl šaknys nepažeistos ir lengvai prigyja naujoje vietoje.
user posted image

Atlikę daigiukai - 80 vnt.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanytta: 08 rugsėjo 2015 - 12:13
QUOTE(Venta9 @ 2015 09 07, 12:41)
Gal jums reikejo pirmiau jas nupurksti nuo ligu, nes matosi, kad jos sergancios.

Čia jas sausra, manau, truputį paveikus yra... nenaudoju visiškai jokių nei chemijų, nei trąšų, nes ir taip prisivalgom visokių nesamonių pakankamai pirkdami maistą iš parduotuvių ir turgų
Atsakyti