Sveiki
Rugsėjo 4 d. braškių daigais prekiausime "Bendruomenių mugėje" Kaune Laisvės alėjoje. (ties paštu)
Kviečiame įsigyti mūsų daigelių kam reikia
QUOTE(ligita33 @ 2015 09 01, 07:53)
Rugsėjo 4 d. braškių daigais prekiausime "Bendruomenių mugėje" Kaune Laisvės alėjoje. (ties paštu)
Sveiki,kokiu velyvu veisliu turesit?
QUOTE(sambuka** @ 2015 09 01, 07:41)
Sveiki,kokiu velyvu veisliu turesit?
Šiai mugei dar neturėsim. Tik vėliau (rugsėjo antroje pusėje) turėsim Pandoros, Salsos, Florence. Reikalui esant siunčiame per LPexpress paštomatą.
Sveiki.
Turi prisidaiginus daugiau negu man reikia braškių ūsų. Veislės nežinau.
Vėliau bus šių metų derliaus nuotraukos ir atlikusių daigų nuotraukos. Sodinsiu savaitgalį
Vilnius, Nemenčinės plentas, Tapelių ežeras.
Kaina sutartinė
Turi prisidaiginus daugiau negu man reikia braškių ūsų. Veislės nežinau.
Vėliau bus šių metų derliaus nuotraukos ir atlikusių daigų nuotraukos. Sodinsiu savaitgalį
Kaina sutartinė
Buvau mugeje L. al., kaip tik pakeliui buvo ir susiradau Ragaisio prekystali, turejo ir Pandoros daigu, bet abejojo ar rytoj bus.
Kaip manote, ar ne vėlu sodinti braške?
Knygoje rašo, kad "rugpjūčio pradžioje pasodinti daigai pirmaisiais metais duoda 100 % derlių, o rugsėjo viduryje pasodinti - tik 30%".
Kai kurie mano daigai dar vos nedidelę šaknytę turi, kaip geriau sodinti, šį mėnesį, ar palikti pavasariui?
O daigyklose pirktus daigus gal galima sodinti, derliui gal neturės didelės reikšmės???
Knygoje rašo, kad "rugpjūčio pradžioje pasodinti daigai pirmaisiais metais duoda 100 % derlių, o rugsėjo viduryje pasodinti - tik 30%".
Kai kurie mano daigai dar vos nedidelę šaknytę turi, kaip geriau sodinti, šį mėnesį, ar palikti pavasariui?
O daigyklose pirktus daigus gal galima sodinti, derliui gal neturės didelės reikšmės???
QUOTE(nonsi @ 2015 08 19, 17:44)
Ne ne Pagaliau radau kur buvau užsirašiusi - ALBION.
https://www.youtube....h?v=4dDdfk90QR4
Pirmi metai šioms braškėms pas mane ir ūsų nemažai, gal ką domintų?
https://www.youtube....h?v=4dDdfk90QR4
Pirmi metai šioms braškėms pas mane ir ūsų nemažai, gal ką domintų?
domintų. o iš kur jūs esate ir po kiek?
QUOTE(ligita33 @ 2015 09 01, 20:11)
Šiai mugei dar neturėsim. Tik vėliau (rugsėjo antroje pusėje) turėsim Pandoros, Salsos, Florence. Reikalui esant siunčiame per LPexpress paštomatą.
o aš nerandu ką jūs atstovaujat? yra internetinis psl?
Na šiandien neblogai pasidarbavau - paruošiau dirvą sodinimui ir pasisodinau naują Albion braškių lysvę
Ir dar laukia Yamaskos sodinimo darbai... bet šiandien pabaigti jau neturėjau jėgų
Ir dar laukia Yamaskos sodinimo darbai... bet šiandien pabaigti jau neturėjau jėgų
Gal jums reikejo pirmiau jas nupurksti nuo ligu, nes matosi, kad jos sergancios.
Pasodinau braškytes. Liko 80 vnt. daigų.
Vidutinio ankstyvumo.
Galiu atvežti iki Vilniaus.
Pirmosios š.m. uogos.
Daiginti vazonėliuose, todėl šaknys nepažeistos ir lengvai prigyja naujoje vietoje.
Atlikę daigiukai - 80 vnt.
Vidutinio ankstyvumo.
Galiu atvežti iki Vilniaus.
Pirmosios š.m. uogos.
Daiginti vazonėliuose, todėl šaknys nepažeistos ir lengvai prigyja naujoje vietoje.
Atlikę daigiukai - 80 vnt.
QUOTE(Venta9 @ 2015 09 07, 12:41)
Gal jums reikejo pirmiau jas nupurksti nuo ligu, nes matosi, kad jos sergancios.
Čia jas sausra, manau, truputį paveikus yra... nenaudoju visiškai jokių nei chemijų, nei trąšų, nes ir taip prisivalgom visokių nesamonių pakankamai pirkdami maistą iš parduotuvių ir turgų