Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

kokių veislių braškės dar dera šiuo metu? Gal Malwina?
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2015 08 03, 14:22)
kokių veislių braškės dar dera šiuo metu? Gal Malwina?

''Sonata'' kas dvi dienas dar vis priskinu po 3 l kibiriuką.O turiu tik 20 krūmelių 4u.gif Dar ''Pandora'' dera irgi gausu uogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 08 03, 13:51)
''Sonata'' kas dvi dienas dar vis priskinu po 3 l kibiriuką.O turiu tik 20 krūmelių 4u.gif Dar ''Pandora'' dera irgi gausu uogų 4u.gif

dėkui, žinosiu 4u.gif
o gal kas Malwinas auginat, kaip jos?
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2015 08 03, 14:07)
dėkui, žinosiu  4u.gif
o gal kas Malwinas auginat, kaip jos?

Auginu Malwina braškes, bet jos pasodintos buvo pavasarį (10 vnt), tai dabar yra kelios uogos, bet šiemet, kadangi yra pirmi metai ir pasodintos pavasarį, nieko konkrečiai negaliu pasakyti, jau kitais metais matysiu, ko jos vertos mirksiukas.gif .
Dabar, pas mane, neblogai dera remontantinės braškės Albion ir Gumi Gento, joms pirmuosius žiedus išskabiau (kai žydėjo pavasarį braškės, tai neleidau joms žydėti, skabiau žiedus tam, kad sustiprėtų kelmeliai) tikrai pasiteisino, dabar ir dera ir dar pilna žiedų. Aš jomis patentinta mirksiukas.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina*: 05 rugpjūčio 2015 - 19:39
QUOTE(Linyt @ 2015 07 21, 20:30)
Laba,
turiu 3 daigelius šį pavasarį pasodintų remontantinių braškių, jos nežydėjo ir  prileido ūsų.  Ką daryti su ūsais, leisti joms augti kiek jos nori  ar  palikti 2-3 daigelius nuo motininio krūmo?  Ar žydės rudenį  tie  daigeliai  iš ūsų?  g.gif

Kaip jūs tvarkote, prižiūrite remontantines braškes? Šį pavasarį pasodintos išleido ūsų ir daigelis išaugęs iš ūso taip pat išleido ūsą. Nežydėjo ir nežydi nė viena, o tik ūsuojasi. Ar tikėtis uogų šiemet?
Ačiū unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 07 30, 17:07)
Sveikos, man neramoka, kas sitoms braskems? Net nemoku apsakyt, manau is foto matysis kas mane neramina g.gif

user posted image

Cia palyginimui normali braske ir nelabai normali, tu nenormaliu gana daug. Sodinti frigo daigai birzelio pradzioje.

user posted image
Gal kas susidure, kas tai galetu buti?

Čia yra braškių liga. Susidūriau šiemet ir aš su ja. Iš pradžių buvo ant vieno krūmelio, paskui bandė plisti, bet gerai, kad baigėsi derėjimas. Reiktų pasidomėti labiau. Nerandu ant greičio info, kur buvau skaičiusi.
Atsakyti
Kaip dabar iki rudens per karščius prižiūrėsite braškes? Laistysite, mulčiuosite... Pasodinau tik pavasarį. Bijau, kad krūmeliai neiškeptų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaja* @ 2015 08 06, 11:44)
Kaip dabar iki rudens per karščius prižiūrėsite braškes? Laistysite, mulčiuosite... Pasodinau tik pavasarį. Bijau, kad krūmeliai neiškeptų  unsure.gif

Liesiu, savaime aišku biggrin.gif Mulčio trūkumas pas man,bet ir mulčiuotas liečiau,kad neiškeptų.
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 08 06, 11:07)
Čia yra braškių liga. Susidūriau šiemet ir aš su ja. Iš pradžių buvo ant vieno krūmelio, paskui bandė plisti, bet gerai, kad baigėsi derėjimas. Reiktų pasidomėti labiau. Nerandu ant greičio info, kur buvau skaičiusi.

ogo g.gif nu bandau kapstyti info rimciau tada, kas cia per ligos. g.gif

nu gal dar atrasit kokia infa, buciau dekinga, nes man labai neramu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 06 rugpjūčio 2015 - 15:54
Vijoleta,
ar cia saldytu daigu tokios uogos ir kada jos sodintos? Man tai atrodo kaip pakepe nuo saules karscio. Mano Rumba is sald. daigu sodintos 6 geguzes beveik visos uogos panasios, tik nesutrukinejusios o susitraukusios ar sudziuvusios, nezinau kaip geriau issireikst, bet jos pradejo deret per pirmuosius didelius karscius ir nebeuzaugo iki normalaus dydzio, tai as supratau , kad iskepe-sudziuvo, nes liko ir nepalaistytos kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 08 07, 11:42)
Vijoleta,
ar cia saldytu daigu tokios uogos ir kada jos sodintos? Man tai atrodo kaip pakepe nuo saules karscio. Mano Rumba is sald. daigu sodintos 6 geguzes beveik visos uogos panasios, tik nesutrukinejusios o susitraukusios ar sudziuvusios, nezinau kaip geriau issireikst, bet jos pradejo deret per pirmuosius didelius karscius ir nebeuzaugo iki normalaus dydzio, tai as supratau , kad iskepe-sudziuvo, nes liko ir nepalaistytos kelias dienas.

Taip, cia saldytos sodintos, birzelio2 d, laistytos labai punktualiai, neperdziuvo, zlastis ima, sitiek metu auginu braskes, ir ne karto kazko panasaus g.gif g.gif g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2015 08 03, 14:09)
Laba diena,

kur Vilniuje perkat braškių sodinukus?

Ačiū

Nieks nenori pasidalinti informacija g.gif
Atsakyti