Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(mikute000 @ 2015 07 15, 09:30)
O gal galite pasakyti, kokia juoa perkate? Nes vieni sako ka tos spec neperka, kaangi ji labai brangi, o perka kazkokia kur po stogu deda smile.gif jos metras sake gal apie 0,35 centus kainuoja.

nežinau, kokią po stogu deda.
Perku tokią http://www.e-senukai...ist_tab=actions

Neišsigąskit kainos, čia už ruloną tiek. Pirksit gi tiek metrų, kiek reikia. Būna jau supakuotos po 10 m.

Agrotekstilė brangesnė. Va tokia http://www.skelbimai...-braskems/13250
Atsakyti
O vat idomu man pasidare, gal po ta plevele kurkliai nelenda, juk jie negales islisti pakvepuot, man 2 Rumbas visiskai nugrauze, na cia ne beda , paleidau i ten usus, bet gaila derliaus, beveik visos sudege sudziuvo , o tokios kekes buvo
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2015 07 12, 18:04)
Sveikos,
Turiu klausimą-davė bendradarbė pernai anksti daigų kažkokių remontantinių braškių,sakė skanios , būna nemažai,,pasodinau,šįmet skinu dideles,skanias,tiesa ne marios kolkas, nes sodinau pabandymui  kokia 10  ar 15 daigų.Patiko ,net labai.Bet nežinau ,kaip man su jomis toliau elgtis.Daigus  tuos naujai leidžiamus pjaut kaip ir paprastų  braškių  ?Jos pas mane mulčiuotos ,tai apravėt beveik nereik,vieną kitą žolę tik išraut.O kai atiderės rudenį,jas  nupjaut negalima jau gal,nes per vėlu? Patarkit ką darot su remontantinėm.....

Laba,
turiu 3 daigelius šį pavasarį pasodintų remontantinių braškių, jos nežydėjo ir prileido ūsų. Ką daryti su ūsais, leisti joms augti kiek jos nori ar palikti 2-3 daigelius nuo motininio krūmo? Ar žydės rudenį tie daigeliai iš ūsų? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noreciau patarimo. Siemet turime labai grazias braskes, skonis irgi superinis, visi pamate giria ir aikcioja bei uzsiprase usu. Pernai neleidau jiems augti, o ka daryti siemet? Ar man laikyti tik po viena usa, pagrindini, o galus nukirpti? Ar aplamai palikti savo valiai tegu augina? Ir kada juos kirpti jau pazistamiems? Tikiuos aiskiai suformulavau klausimus... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal gali kas rekomenduoti ankstyvu ir vidutiniu veisliu braskiu daigu, kurios butu saldzios, derlingos ir pan. Bent veisliu pavadinimus ir kur isigyti, kad butu kokybiskos. Reiktu apie 100 daigu. Labai aciu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas_spinduliukas: 27 liepos 2015 - 13:37
Planuoju sodinti braskes ir neisivaizduoju kiek cia man ju reikia. Gal galit is patirties patarti, kiek mazdaug pirkti daigu, jei noriu uzsiauginti 3 kibirus braskiu?
Atsakyti
Sveikos, man neramoka, kas sitoms braskems? Net nemoku apsakyt, manau is foto matysis kas mane neramina g.gif

user posted image

Cia palyginimui normali braske ir nelabai normali, tu nenormaliu gana daug. Sodinti frigo daigai birzelio pradzioje.

user posted image

Gal kas susidure, kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 07 30, 19:07)
Sveikos, man neramoka, kas sitoms braskems? Net nemoku apsakyt, manau is foto matysis kas mane neramina g.gif

Cia palyginimui normali braske ir nelabai normali, tu nenormaliu gana daug. Sodinti frigo daigai birzelio pradzioje.

Gal kas susidure, kas tai galetu buti?

Sakyčiau, tiesiog suplyšo nuo drėgmės pertekliaus 4u.gif Ji tokia pastovėjusi, pernokusi, paviršius plyšta nuo drėgmės iš vidaus, nes gi lyja, lyja, lyja.. čia šiaip toks buitiškas pamąstymas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 30, 18:24)
Sakyčiau, tiesiog suplyšo nuo drėgmės pertekliaus  4u.gif Ji tokia pastovėjusi, pernokusi, paviršius plyšta nuo drėgmės iš vidaus, nes gi lyja, lyja, lyja.. čia šiaip toks buitiškas pamąstymas. 4u.gif

Atmesciau sita spejima, nes nepastovejusi ji, dauguma ju tokios siuo metu, perstovet negauna.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 07 30, 19:29)
Atmesciau sita spejima, nes nepastovejusi ji, dauguma ju tokios siuo metu, perstovet negauna.

mastau.gif Bet vis tiek vandens daugiau nei reikia.. Čia buvo du spėjimai viename pamąstyme mirksiukas.gif
Net jeigu nepernokę, tai vis tiek prisigėrę biggrin.gif
Pas mus irgi tokių yra, tai aš taip paprastai sau aiškinu. Jeigu kas pasakys kokią įtikinamesnę priežastį, gal ir aš sužinosiu kažką naujo apie savo braškes mirksiukas.gif

Čia kaip ridikėliai šiemet, gavę vandens, susproginėjo visi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 30 liepos 2015 - 19:05
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 30, 20:01)
mastau.gif Bet vis tiek vandens daugiau nei reikia.. Čia buvo du spėjimai viename pamąstyme  mirksiukas.gif 
Net jeigu nepernokę, tai vis tiek prisigėrę biggrin.gif
Pas mus irgi tokių yra, tai aš taip paprastai sau aiškinu. Jeigu kas pasakys kokią įtikinamesnę priežastį, gal ir aš sužinosiu kažką naujo apie savo braškes  mirksiukas.gif

Čia kaip ridikėliai šiemet, gavę vandens, susproginėjo visi. biggrin.gif

nesigincyju, laukiam dar pamastymu : 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 30 liepos 2015 - 21:10
Laba diena,

kur Vilniuje perkat braškių sodinukus?

Ačiū
Atsakyti