Sveikos, Turiu klausimą-davė bendradarbė pernai anksti daigų kažkokių remontantinių braškių,sakė skanios , būna nemažai,,pasodinau,šįmet skinu dideles,skanias,tiesa ne marios kolkas, nes sodinau pabandymui kokia 10 ar 15 daigų.Patiko ,net labai.Bet nežinau ,kaip man su jomis toliau elgtis.Daigus tuos naujai leidžiamus pjaut kaip ir paprastų braškių ?Jos pas mane mulčiuotos ,tai apravėt beveik nereik,vieną kitą žolę tik išraut.O kai atiderės rudenį,jas nupjaut negalima jau gal,nes per vėlu? Patarkit ką darot su remontantinėm.....
Sveikos,
Turiu klausimą-davė bendradarbė pernai anksti daigų kažkokių remontantinių braškių,sakė skanios , būna nemažai,,pasodinau,šįmet skinu dideles,skanias,tiesa ne marios kolkas, nes sodinau pabandymui kokia 10 ar 15 daigų.Patiko ,net labai.Bet nežinau ,kaip man su jomis toliau elgtis.Daigus tuos naujai leidžiamus pjaut kaip ir paprastų braškių ?Jos pas mane mulčiuotos ,tai apravėt beveik nereik,vieną kitą žolę tik išraut.O kai atiderės rudenį,jas nupjaut negalima jau gal,nes per vėlu? Patarkit ką darot su remontantinėm.....
Remontantines dera iki uzsala, o siaip pirmameciu braskiu lapu pjaut nerekomenduojama, tik velesniu metu ir jei jie sergantis. O kam pjaut sveikus lapus, to nezinau
na, ka... braskes kaip ir pabaigon. net dziaugiuosi kad galu gale matosi sviesa tunelio gale. dar niekad taip nebuvom persivalge braskem. saldiklyje cieli trys stalciai prisaldyti, uogieniu per 30 puslitriuku
Gal yra alytiskiu planuojanciu kitais metais pirkti frigo daigu? Noretusi pameginti keliu veisliu, bet parduodamos tik dezemis, todel man per daug. Pasidalintume Ir kur galima isigyti pleveles braskems, kur viena puse balta kita juoda, visur apziurejau, niekur neradau, yra tik juodos, bet su ja sako sudega saknys braskiu.
Ir kur galima isigyti pleveles braskems, kur viena puse balta kita juoda, visur apziurejau, niekur neradau, yra tik juodos, bet su ja sako sudega saknys braskiu.
netikusi ta plėvelė, plyšta labai greitai. Net varputis ją kiaurai perauga. Be to, ji plastikinė, vandens nei oro nepraleidžia.
O juoda agroplėvelė labai gerai. Nieks ten nenudega. Pas mane jau nežinau kiek metų tokioj auga.
Gal yra alytiskiu planuojanciu kitais metais pirkti frigo daigu? Noretusi pameginti keliu veisliu, bet parduodamos tik dezemis, todel man per daug. Pasidalintume Ir kur galima isigyti pleveles braskems, kur viena puse balta kita juoda, visur apziurejau, niekur neradau, yra tik juodos, bet su ja sako sudega saknys braskiu.
O gal galite pasakyti, kokia juoa perkate? Nes vieni sako ka tos spec neperka, kaangi ji labai brangi, o perka kazkokia kur po stogu deda jos metras sake gal apie 0,35 centus kainuoja.