QUOTE(mikute000 @ 2015 06 27, 10:00)
O kurios rusys skaniausios? Sia savaite turguje pirkau, nu jau pasaka skonis uogu, saldzios, siandien uzklausiau kokia rusis, sako keliu rusiu auginame ir nezinau kokia ten buvo, bet paminejo Sonata. Kaip ta Sonata kurios auginate? Kokias rekomenduotumete auginti, noriu kitais metais frigo daigu nusipirkti. Ar tikrai tie frigo daigai tokie geri kaip reklamuojami? Pasidalinkite patirtimi
Braškių augintojas visada žino, kokias braškes augina
Mes jas skiriame iš išvaizdos, skonio, kvapo... Perpardavinėtojas dažniausiai nesusigaudo kuo prekiauja ir jei sąžiningesnis pasitaiko, tuomet nesako bet kokio, nes žino, kad gali klausiantysis žinoti
Man pačios geriausios Honeoye -saldžiarūgštės, kvapnios, atsparios oro negandoms . Daugelis jų nebeaugina, bet man jos super.
Skonio atžvilgiu mano gomuriui pirmauja Salsa, tada eina Sonata...
O Rumba skonio gero, kai lauke saulėta, tačiau visiems visada pabrėžiu, kad Rumba neturi kvapo (na... nebent chemikalų
)
Tačiau... šiemet naujai užveista ansktyva Ines nurungė visas veisles
Apie veisles aprašymus galite rasti mūsų tinklapyje www.ragaisioukis.com
Dar turime Florence - neprasta, bet buvom jau atsisakę, šiemet įsiveisėme sertifikuotų daigų, kad pažiūrėt, kiek skiriasi nuo tų, kurias visada auginom
Kiekiui auginame Elsanta-šviesiai rausva saldi braškė, kurios būna daug ir didelių. Bet jai reikia saulės, tad šiemet, kai pvz.praėjusią naktį buvo tik 6 laipsniai, tai pūva "ant akių"
Taigi, rudeniop turėsime šių veislių daigų: Ines, Honeoye, Clery, Sonata, Rumba, Florence, Pandora, Salsa, Elsanta.. .gal dar ką nors