Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Laba diena, pas mus irgi vagisius isisuko. Padarem isvada,kad be paukstuku varliu ir skruzdziu apsilanko ir pelytes pas mus pasmaguriaut sad.gif tikiuosi visiems uzteks smile.gif Nes tos tai per visas apsaugas - sieteli ant virsaus,tinkla aplink lysves apeina. Baisiausia del lygu, nes jos jas platina
Atsakyti
Lbas,
pasiskaiciau apie braskiu vagis g.gif Pas mane taippat ju nemazai, net zvirbliai ko tikrai nesitikejau kol nepamaciau savo akimis. Labiausiai tai kurkliai, jei tik braske guli nesvarbu kad paklote yra prasiskyna kelia ir is apacios eda. Labiausiai gaila mano frigo, nes jos visos guli, jei kitais metais budami didesni kereliai, nepasitasys, teks ju atsisakyt ir ieskot kitu, kuriu standus ziedynai ir nelinksta o tai didziaja dali sugadina kurkliai.
Dar viena beda jaunasias braskes uzpuole juodieji amarai (kaip ir burokelius,tokie patys) tokie mazi kaip aguonos grudeliai, ant jaunu lapeliu ir net ant ziedynu, nuplaunu su vanens srove ir pirstais po poros dienu ir vel tas pats. Ar pas ka yra taip ir ka daryt, su kokakola purkst?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 23, 12:16)
Lbas,
pasiskaiciau apie braskiu vagis g.gif  Pas mane taippat ju nemazai, net zvirbliai  ko tikrai nesitikejau kol nepamaciau savo akimis. Labiausiai tai kurkliai, jei tik braske guli nesvarbu kad paklote yra prasiskyna kelia ir is apacios eda. Labiausiai gaila mano frigo, nes jos visos guli, jei kitais metais budami didesni kereliai, nepasitasys, teks ju atsisakyt ir ieskot kitu, kuriu standus ziedynai ir nelinksta o tai didziaja dali sugadina kurkliai.
Dar viena beda jaunasias braskes uzpuole juodieji amarai (kaip ir burokelius,tokie patys) tokie mazi kaip aguonos grudeliai, ant jaunu lapeliu ir net ant ziedynu, nuplaunu su vanens srove ir pirstais po poros dienu ir vel tas pats. Ar pas ka yra taip ir ka daryt, su kokakola purkst?

Pas mus irgi šitų vabalai viską užpuolė, mes chemija purskem, nesveika, bet be chemijos nieko neužauginsi.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2015 06 23, 15:47)
Pas mus irgi šitų vabalai viską užpuolė, mes chemija purskem, nesveika, bet be chemijos nieko neužauginsi.

Negaliu chemija purkst jau uogos sirpsta.
Atsakyti
o kola padeda nuo situ vabalu?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 23, 11:16)
uzpuole juodieji amarai (kaip ir burokelius,tokie patys) tokie mazi kaip aguonos grudeliai, ant jaunu lapeliu ir net ant ziedynu, nuplaunu su vanens srove ir pirstais po poros dienu ir vel tas pats. Ar pas ka yra taip ir ka daryt, su kokakola purkst?

Oi, užmiršus buvau koką ir kolą. Kaip laiku priminėt. Neatsimenu nuo kokios spalvos amarų, bet buvo padėję.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 06 23, 20:26)
Oi, užmiršus buvau koką ir kolą. Kaip laiku priminėt. Neatsimenu nuo kokios spalvos amarų, bet buvo padėję.

Bet tada skruzdės gal apipuls g.gif Saldu ta kola.Ir suris braškes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 23, 21:08)
Bet tada skruzdės gal apipuls  g.gif Saldu ta kola.Ir suris braškes  ax.gif

KOka nesaldi. Saldi kola. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 06 23, 22:55)
KOka nesaldi. Saldi kola.  lotuliukas.gif

Nu jo....Vaikai liks be braškių šiemet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos braskiautojos 4u.gif du klausimai neduoda man ramiai gyvent smile.gif

1. Kas auginat rumba, ar ji jums skani? Nesuprantu sitaip isgirta veisle, o skonis s... bent pas mane, sakau gal pas kitas jos skanesnes ?smile.gif Dideles, grazios, derlingos, nu bet skonis g.gif ar as jau visai ispaikusi:)

2. Kas auginate donna? Galite paciu braskiu-uogu foto, ir paciu braskiu-kereliu foto. Aciu, nesiuskit googlint smile.gif Noriu natural produkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 25, 15:30)
1. Kas auginat rumba, ar ji jums skani? Nesuprantu sitaip isgirta veisle, o skonis s... bent pas mane, sakau gal pas kitas jos skanesnes ?smile.gif

analogiškai biggrin.gif Bet aš dar tik vieną suvalgiau, nebaisiai prinokusią. Daba kitas nokinu, mažu įnokusios skanesnės bus. Jei paukščiai anksčiau už mane nenuragaus.
Gal dar saulės mažokai buvo.. ale kitos tai vistiek skanios g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 25, 16:48)
analogiškai  biggrin.gif Bet aš dar tik vieną suvalgiau, nebaisiai prinokusią. Daba kitas nokinu, mažu įnokusios skanesnės bus. Jei paukščiai anksčiau už mane nenuragaus.
Gal dar saulės mažokai buvo.. ale kitos tai vistiek skanios  g.gif

g.gif nu, vat salia auga ivairiu rusiu, nu bet rumbos skonis schmoll.gif idomu kaip kitoms biggrin.gif
Atsakyti