Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(diuni @ 2015 06 10, 11:39)
ax.gif o seniai turit , kaip patinka...

tai jei frigo, tai tik nuo šiemet turi smile.gif

Pas mane iš frigo Rumba, Sonata ir Lambada.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 10, 11:44)
ax.gif o tavo kokios veislės
Papildyta:

ax.gif o seniai turit , kaip patinka...

Rumba frigo daigelius tik pavasarį sodinau. Kolkas stebina žiedų gausa ir žalių braškyčių jau daug.
Apie pliusus ir minusus galėsiu po derliaus parašyti. smile.gif

Dar noriu įsigyti vėlyvesnių veislių, tik iš kito pardavėjo( vargau su "elitiniais daigais" verysad.gif Saintlinos vargai irgi buvo aprašyti.
Kaip sakoma, antrą kartą ant grėblio jau nelipsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas71: 10 birželio 2015 - 11:49
QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 11:32)
Nenervuok  doh.gif Reiks tada ir man atidžiau pažiūrėt,abo kol kas aš tik raudonos spalvos ieškau tarp žalių lapų  biggrin.gif

pas mane ant juodos plėvelės labai gerai ūsai matosi smile.gif Nei ieškot nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 10, 12:45)
tai jei frigo, tai tik nuo šiemet turi  smile.gif

Pas mane iš frigo Rumba, Sonata ir Lambada.

Sonatą turiu seniai ,ne frigo buvo ..bet tai neturėtų skirtis šiaip jau dėl to pagal skonį. Skani , derlinga , uogos didelės.Tinka šviežiam vartojimui. Uogienėms tai ne...
Papildyta:
QUOTE(mamukas71 @ 2015 06 10, 12:46)
Rumba frigo daigelius tik pavasarį sodinau. Kolkas stebina žiedų gausa ir žalių braškyčių jau daug.

šiemet gal braškių metai , visos labai gausiai žydi ...kad tik lietus paskui nesupūdytų... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamukas71 @ 2015 06 10, 12:46)

Dar noriu įsigyti vėlyvesnių veislių, tik iš kito  pardavėjo( vargau su "elitiniais daigais" verysad.gif Saintlinos vargai irgi buvo aprašyti.
Kaip sakoma, antrą kartą ant grėblio jau nelipsiu smile.gif

rolleyes.gif tai jau tikrai...aš iš Lingienės galvoju pirkti. Jei pati nenuvažiuosiu gal iki ten , tai lygtais skaičiau kažkada , kad Kalvarijų turguj būna jos daigų. Arba paskambinsiu jai ir pasitikslinsiu , kur dar galima įsigyti , jei ne tiesiai Kavarske , ar kur ji...
Papildyta:
ax.gif smile.gif o gal kas galit kokią gerą veislę paminėti , pagal tokius kriterijus- ne ankstyva , didelės uogos , tamsiai raudonos , vidus raudonas , ne šviesus , saldžios , derlingos , tvirtos uogos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 10, 11:56)
Sonatą turiu seniai ,ne frigo buvo ..bet tai neturėtų skirtis šiaip jau dėl to pagal skonį. Skani , derlinga , uogos didelės.Tinka šviežiam vartojimui. Uogienėms tai ne...
Papildyta:

šiemet gal braškių metai , visos labai gausiai žydi ...kad tik lietus paskui nesupūdytų... doh.gif

baika, uogienių aš neverdu smile.gif Į šaldiklį perteklių sudėsiu, kad tik jo būtų.

kas toks? blink.gif Aš jau baigiu pamiršt kaip tas lietus išvis atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 10, 13:22)
baika, uogienių aš neverdu  smile.gif Į šaldiklį perteklių sudėsiu, kad tik jo būtų.

kas toks?  blink.gif  Aš jau baigiu pamiršt kaip tas lietus išvis atrodo  blink.gif

unsure.gif taigi...Lt taip jau yra kraštutinumai su orais... unsure.gif
Atsakyti
Labas. Gal kils kuriai minčių kas gali būti braškėms?
user posted image
Prisiskaičiau apie marą, tai kerelį paaukojau mokslo vardan. Šaknies pjūvis
user posted image

Patys kerai išgriuvę
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 birželio 2015 - 19:01
[quote=Kulkė,2015 06 10, 20:00]
Labas. Gal kils kuriai minčių kas gali būti braškėms?

Prisiskaičiau apie marą, tai kerelį paaukojau mokslo vardan. Šaknies pjūvis

Patys kerai išgriuvę

Bent as cia nematau nieko blogo. Isdziuve krumeliai, mazai dregmes doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 10 birželio 2015 - 19:24
QUOTE(anna86 @ 2015 06 09, 17:54)
Susigundžiau ir aš pabandyt pasisodinti frigo keletą daigų.
Ragaišio ūkis labai opertyviai atsiuntė. Ėmiau Sonatą. O jau šaknų gausuma... thumbup.gif

Smagu girdėt wink.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 06 10, 12:15)
Ligita rašė, kad frigo ūsuojasi taip pat kaip ir visos  smile.gif  Taip kad tikrai pasidauginim, jei tik noro bus  smile.gif

Teisingai wink.gif Tai normalios braškės, kaip ir visos. Tik džiaukitės, jei dar nėra ūsų wink.gif Priaugs dar jų - nežnosit kur dėt wink.gif Šiaip jei trūksta drėgmės, gali lėčiau ūsuotis ...

QUOTE(diuni @ 2015 06 10, 12:44)
Peržiūrėjau to ūkininko asortimentą iš Vokietijos frigo braškių... g.gif nežinau...norėčiau naujovės dar kokios įsigyti , bet nė viena nepatraukė labai. Rumbos , atrodo , ne nepaminėta pas jį...
Pandora keistai aprašyta , kad sterili , mano tai leidžia ūsus , pernai sodinau , tiesa , ne frigo. Frigo visai niekad nesu sodinusi... g.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
nežinau , gal pirksiu iš Lingienės , ką nors iš vėlyvų Salsa

Hmmm g.gif Mano Pandora irgi leidžia ūsus ir sėkmingai auga ir duoda derlių smile.gif Net įdomu pasidarė, ką vokiečiai turėjo omeny su tuo sterilumu smile.gif Mes tik vertimą pasidarėm ir tiek smile.gif Dar net nebuvo laiko gerai į kiekvieną aprašymą įsiskaityt smile.gif Bet gerai, akd žmonės skaito ir šviečiasi thumbup.gif
Salsa gera, turime wink.gif Pernai pasodinta labai gausiai žydi, uogos buvo pernai labai skanios. Bene geriausiai iš visų peržiemojo thumbup.gif
Rumba yra pas mus, jei jau mus turėjote omenyje wink.gif Planuokit kitam pavasariui atnaujinimą, arba šiam rudeniui... Mes pasisodinom naujai Deluxe iš naujovių... parašysiu, kai bus uogos, kokio skonio ir pan.
Atsakyti
Diuni,
jei pirksi is Lingienes daigus, turek omenyk kad jie ligoti, ji matyt nepurskia nuo ligu o apskabo lapus ir gerai. Labai smarkiai sergantis Marmaolada raudonaja demetlige. Reikia purksti o as nepurskiau, tai siemet 3 kartus ravejau o dabar ir vel pilna raudonu lapu. Po derliaus tek s nupurksti, nes uzsikres ir naujos veisles.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 11, 12:10)
Diuni,
jei pirksi is Lingienes daigus, turek omenyk kad jie ligoti, ji matyt nepurskia nuo ligu o apskabo lapus ir gerai. Labai smarkiai sergantis Marmaolada raudonaja demetlige. Reikia purksti o as nepurskiau, tai siemet  3 kartus ravejau o dabar ir vel pilna raudonu lapu. Po derliaus tek s nupurksti, nes uzsikres ir naujos veisles.

unsure.gif tuomet ir nepirksiu...dėkui. Nes turimos mano braškės , jau kai kurioms penkti metai ( o dar puikiai dera) nėra niekada sirgusios...tai ligonių nenoriu tikrai jokių unsure.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ligita33 @ 2015 06 10, 21:00)
Smagu girdėt wink.gif
Teisingai wink.gif Tai normalios braškės, kaip ir visos. Tik džiaukitės, jei dar nėra ūsų wink.gif Priaugs dar jų - nežnosit kur dėt wink.gif Šiaip jei trūksta drėgmės, gali lėčiau ūsuotis ...
Hmmm  g.gif  Mano Pandora irgi leidžia ūsus ir sėkmingai auga ir duoda derlių smile.gif Net įdomu pasidarė, ką vokiečiai turėjo omeny su tuo sterilumu smile.gif Mes tik vertimą pasidarėm ir tiek smile.gif Dar net nebuvo laiko gerai į kiekvieną aprašymą įsiskaityt smile.gif Bet gerai, akd žmonės skaito ir šviečiasi  thumbup.gif
Salsa gera, turime wink.gif Pernai pasodinta labai gausiai žydi, uogos buvo pernai labai skanios. Bene geriausiai iš visų peržiemojo  thumbup.gif
Rumba yra pas mus, jei jau mus turėjote omenyje wink.gif Planuokit kitam pavasariui atnaujinimą, arba šiam rudeniui... Mes pasisodinom naujai Deluxe iš naujovių... parašysiu, kai bus uogos, kokio skonio ir pan.

4u.gif Dėkui už komentarą...Nu tai planuoju planuoju...žemės tik reik tam paskirti , galvojau , kad senąsias , kur penkti metai iškasiu , ...nu bet dar geros jos ir šiemet g.gif
Atsakyti
Sakykit, Venta9, kuom reikėtų purkšti? Turiu tą pačią bėdą. Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti