Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 06 01, 08:17)
O pas mane dalis braškių žiedų nuruduoja ir nudžiūna  verysad.gif
Gal kas galėtų pasakyt, kas ten joms yra - sukrauna žiedukus ir dalis nepražydusių nudžiūna?

man pernai taip buvo viename plotelyje, tiesiog su koteliais nudziudavo. Gal koks kekerinis puvinys ar kas. Lapai buvo grazus. Bet uogu, deja, tam plotelyje beveik ir nebebuvo. Siemet ten atrodo viskas normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 07 birželio 2015 - 21:16
laba 4u.gif ,
Noriu paklausti- ar galima pasidaryti sulčiavirėje braškių sulčių žiemai. Ar gerai išeina iš braškių , ar reikia dėti cukraus į jas.
Dėkui , 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 09, 12:39)
Noriu paklausti- ar galima pasidaryti sulčiavirėje braškių sulčių žiemai. Ar gerai išeina iš braškių , ar reikia dėti cukraus į jas.

Nori pasakyt,kad jau tiek atsirijai braškių,kad sultis verdi blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 09, 12:53)
Nori pasakyt,kad jau tiek atsirijai braškių,kad sultis verdi  blink.gif ?

biggrin.gif nėra dabar , bet tikiuosi , kad bus...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 09, 13:11)

Trint, maišyt su medumi , ir šaldyt ...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 09, 13:11)

Aš jau matau,kad bus,ale apie jokius šaldymus ,spaudimus ir koncervavimus net negalvoju schmoll.gif .Valgysiu,valgysiu ir vėl valgysiu.Nebent jau tiek atsivalgysiu,kad net į braškes pažiūrėt negalėsiu ,tada palauksiu... ir vėl valgysiu biggrin.gif Gal nors vienais metais aš jų atsivalgysiu.Pas mane jos skirtingų vėlyvumų,tai ilgai valgysiu,nes kai kurios veislės dar tik žydėt ruošiasi,a kitos jau jau tuoj ...user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 09, 13:36)
Aš jau matau,kad bus,ale apie jokius šaldymus ,spaudimus ir koncervavimus net negalvoju  schmoll.gif .Valgysiu,valgysiu ir vėl valgysiu.Nebent jau tiek atsivalgysiu,kad net į braškes pažiūrėt negalėsiu ,tada palauksiu... ir vėl valgysiu  biggrin.gif  Gal nors vienais metais aš jų atsivalgysiu.Pas mane jos skirtingų vėlyvumų,tai ilgai valgysiu,nes kai kurios veislės dar tik žydėt ruošiasi,a kitos jau jau tuoj ...user posted image

bigsmile.gif tai valgysim...bet gi gal kibiro per dieną tarkim nesuvalgysi... g.gif

trintų kažkiek darau , bet noriu sulčių irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 09, 12:36)
  Gal nors vienais metais aš jų atsivalgysiu.Pas mane jos skirtingų vėlyvumų,tai ilgai valgysiu,nes kai kurios veislės dar tik žydėt ruošiasi,a kitos jau jau tuoj ...user posted image

drinks_cheers.gif ir aš tikiuosi šiemet atsivalgyti wub.gif Jei strazdai nenules blink.gif Žydi mano frigo, ir Pandora pradėjo žydėt, tai irgi tikiuosi ilgoko braškių sezono wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2015 06 09, 13:29)
Trint, maišyt su medumi , ir šaldyt ...

man rodos, pernai iš tavęs nugirdau, tai tikrai labai patiko. šiemet būtinai vėl su medum darysiu
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 06 09, 14:37)
man rodos, pernai iš tavęs nugirdau, tai tikrai labai patiko. šiemet būtinai vėl su medum darysiu

4u.gif sakot su medumi geriau...tuomet ir aš dėsiu medaus, ne cukraus, į trintas 4u.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 09, 16:30)
4u.gif sakot su medumi geriau...tuomet ir aš dėsiu medaus, ne cukraus, į trintas 4u.gif dėkui 4u.gif

Cukrus yra cukrus - kokioje formoj jis bebūtų - medaus , vaisių ar sintetinis , išgautas chemijos pagalba iš cukrinių runkelių .... Man su medumi skaniau , geresnis uogų kvapas ir skonis. Pabandymui pasidarykit valgymui ne šaldymui žiemai ... Gal nepatiks.
Atsakyti
4u.gif kokia situacija su du kartu derinciom braskem? verta tokiu ieskot? ar ne? Aciu atsakiusioms
Atsakyti