Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 06 01, 09:17)
O pas mane dalis braškių žiedų nuruduoja ir nudžiūna  verysad.gif
Gal kas galėtų pasakyt, kas ten joms yra - sukrauna žiedukus ir dalis nepražydusių nudžiūna?

Panašu į kokią nors ligą, jei tik žiedeliai nuruduoja. PABANDYKIT paieškot internete braškių ligų paveiksliukų, gal ką panašaus rasit.
Atsakyti
Ar tręšiat braškes kuo nors kai dabar šitaip žydi? Šiemet dar niekuo netręšiau, kažin ar verta?
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2015 06 01, 14:50)
Ar tręšiat braškes kuo nors kai dabar šitaip žydi? Šiemet dar niekuo netręšiau, kažin ar verta?

aš ilgalaikio poveikio trąšų pabėrus dar prieš žydėjimą. Manau, kad kai šitaip žydi, reikia kažkuo primaitint, nes iš ko tiek uogų išaugins?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 01, 17:36)
aš ilgalaikio poveikio trąšų pabėrus dar prieš žydėjimą. Manau, kad kai šitaip žydi, reikia kažkuo primaitint, nes iš ko tiek uogų išaugins?..

Vat aš irgi galvoju kad reik kažkuo pamaitint, nes sunku bus uogas užaugint.
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2015 06 01, 18:22)
Vat aš irgi galvoju kad reik kažkuo pamaitint, nes sunku bus uogas užaugint.

Uogoms reikia kalio ir fosforo
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2015 06 01, 19:40)
Uogoms reikia kalio ir fosforo

Kokiu pavidalu geriau duot juos? Superfosfato turbut jau nepasisavins?
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2015 06 01, 20:34)
Kokiu pavidalu geriau duot juos? Superfosfato turbut jau nepasisavins?

drįstu manyti, kad šiuo metu greičiausiai pasisavintų kokias nors tirpias, kuriomis laistyti reikia. Arba purkšti.
Atsakyti
sveiko,s norejau paklausti ar reikia dabar skabyti uglius, kad neiseikvotu energijos kol nokina ir mezga braskes ar palikti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele22 @ 2015 06 02, 10:51)
sveiko,s norejau paklausti ar reikia dabar skabyti uglius,  kad neiseikvotu energijos kol nokina ir mezga braskes ar palikti?

Jau ūsuojasi ? Jei taip, tai skabyt. Nebent yra noras plėsti plotus. Pas mane dar nesimato.
Atsakyti
ūsuojasi ir pas mane. Skabau. Tik darbas čia toks, kaip su hidra galynėtis - vieną nukerpi, po kelių dienų tris ar penkis randi..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 02, 14:31)
ūsuojasi ir pas mane. Skabau. Tik darbas čia toks, kaip su hidra galynėtis - vieną nukerpi, po kelių dienų tris ar penkis randi..

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 01, 21:47)
drįstu manyti, kad šiuo metu greičiausiai pasisavintų kokias nors tirpias, kuriomis laistyti reikia. Arba purkšti.

Kažkuriamtais žurnale visai nesenai ar Rasose ar Sodo spalvos, tiksliai nepamenu,buvo straipsnis apie braškių auginimą, tai ten užmačiau Kristalon braškėms ir uoginiams augalams tirpios trašos, tik ar geros nežinau negaliu pasakyti nesu bandžiusi, gal bus kurios jau mėginusios jas.
Atsakyti