QUOTE(Ex @ 2015 05 07, 06:37)
Jūs čia apie tokią laistymo sistemą kalbat?
http://www.laistymop...vitacinis-15-m/
Čia elektroninė parduotuvė. Paveiksliukai man nepatinka, nors ir gražiai papaišyta. Klausykit, pirkdama daiktą norėčiau bendrauti ne elektroniniu paštu ir ne telefonu.. Kur rasti paprastą pardę su durimis ir pardavėju, kad galėčiau tokią laistymo sistemą gyvai apžiūrėti, pačiupinėti, susikomplektuoti savaip?..
Ptaška, o kuo skiriasi ta tavo paprasta sistema nuo šitos?
Taip, apie tokio principo. Tokia yra pas mano uosvius, daug patogiau, negu paprasta slanga su skylutem. Juk ta vamzdeli nukreipei tiesiai prie augalo ir nebesuki sau galvos. Nors as jau kazkaip ir prie tos paprastos prisitaikiau.
Kur paziuret gyvai net nezinau. Mes irgi pirkom internetu, tik atsiimti gyvai vaziavom. Kad ten nera labai ka ciupineti zinok, slangutes ir tiek.
Pas mane dar stovi programuojamas valdiklis, bet jis realiai reikalingas, jei tu negyveni salia ir tikrai zinai, kad bus karsta. Tada gali uzprogramuoti laistyma. O kai man siltnamis po langais, tai lengviau iseiti ir pasukti rankena paleidus laistyma pagal poreiki, negu sukti galva, ar cia valandai uzstatyti, ar kas antra diena, ar karta i savaite. Neismani as
Ai, ir laistau as tiesiai is grezinio, jokiu backu neturiu.