Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Paladė @ 2015 05 06, 12:48)
ne viena rašė, kad palieka dienai kol išvarva, ir viskuo patenkintos

tai liuks tada thumbup.gif
prisipazystu, neperskaitau absoliuciai visko blush2.gif
Atsakyti
aš irgi žiemą neskaičiau visai nieko, tai dabar nežinau ką praleidus doh.gif nu reiktų kada prisiverst pasklaidyt temas, o tai tikrai kažkas vyko- liūdnų žiemų niekad nebuvo šioj palatoj. A vdrug naujų pavadinimų kalnas buvo paminėtas, o gal kas naujo išragauta, atradimai koki nauji- o aš tai net nežinau doh.gif

tiesa, tobolsk daigai gražučiai wub.gif blindą jau gyriau- puikūs, maknoti ( depiliuot žiauriai ar nelabai?) Lietuvybės gražios visos, skariai patinka irgi, paskui german strawberriai gražučiai, robensonai- puikiausi daigai- nu neturiu ką papeikt ( vilmukas, ir tas gražutis, nors ir mažutis, betaluxai geruliai, sokolad stripes gražus netgi- neturiu ką peikt ( o jei turiu tai nepamenu katras)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 06, 14:38)
aš irgi žiemą neskaičiau visai nieko, tai dabar nežinau ką praleidus doh.gif  nu reiktų kada prisiverst pasklaidyt temas, o tai tikrai kažkas vyko- liūdnų žiemų niekad nebuvo šioj palatoj. A vdrug naujų pavadinimų kalnas buvo paminėtas, o gal kas naujo išragauta, atradimai koki nauji- o aš tai net nežinau doh.gif

tiesa, tobolsk daigai gražučiai wub.gif  blindą jau gyriau- puikūs, maknoti ( depiliuot žiauriai ar nelabai?) Lietuvybės gražios visos, skariai patinka irgi, paskui german strawberriai gražučiai, robensonai- puikiausi daigai- nu neturiu ką papeikt ( vilmukas, ir tas gražutis, nors ir mažutis, betaluxai geruliai, sokolad stripes  gražus netgi- neturiu ką peikt ( o jei turiu tai nepamenu katras)

Koks čiat tau gerumo protrūkis. Davai mane pagirk, nors ir nemačius, dar mano gimines.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 05 06, 13:51)
Koks čiat tau gerumo protrūkis.
Davai mane pagirk

ai, aš šiandien jautri- prieš 9 metus tapau mama blush2.gif bet ir šiaip aš kobra tik pagal gimimo metus, varinukė greičiau, kartais cool.gif

nu giriu giriu- labai maloni motera esate biggrin.gif 4u.gif ir daigai jūsų gražūs 4u.gif ir vaikai mandagūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 06, 15:17)
ai, aš šiandien jautri- prieš 9 metus tapau mama  blush2.gif  bet ir šiaip aš kobra tik pagal gimimo metus, varinukė greičiau, kartais  cool.gif

a tai jau sveikinu sveikinu tokia proga, tau ir tavo lialiui user posted image beje,kaip reikalai?
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 05 06, 14:51)
Koks čiat tau gerumo protrūkis. Davai mane pagirk, nors ir nemačius, dar mano gimines.... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu čia daba? blink.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 gegužės 2015 - 14:23
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 06, 14:24)

nu tai jau baisiausiai ačiū, būtų labai skanu tokią puokštę suvartot biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif ( nu ką- bakterinis tonzilitas kojas kaišioja, dabar reik nutart ar pjaut ar lėtai bandyt žudyt, jaučiu pjaut bus geriau)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 06, 15:17)
ai, aš šiandien jautri- prieš 9 metus tapau mama  blush2.gif  bet ir šiaip aš kobra tik pagal gimimo metus, varinukė greičiau, kartais  cool.gif

nu giriu giriu- labai maloni motera esate  biggrin.gif  4u.gif ir daigai jūsų gražūs 4u.gif  ir vaikai mandagūs 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O giminės, giminės ar geri????????????
Su gimtadieniu. Iš tiesų, tai gimtadieniai mamoms priklauso. Šypsokis, todėl, kad gera, todėl, kad turi tą žmogutį, todėl, kad nieko brangesnio už jį neturi ir neturėsi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 06, 15:24)
nu  čia daba? blink.gif  doh.gif  bigsmile.gif

Gozikai, čia praliksminimui, jei įžeidžiau, tai iš durnumo. Atsiprašau Marmelado blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 05 06, 14:51)
Koks čiat tau gerumo protrūkis. Davai mane pagirk, nors ir nemačius, dar mano gimines.... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Mano irgi daigai geri. Tik šalnos negeros, kurios dar bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 05 06, 16:09)

Gozikai, čia praliksminimui, jei įžeidžiau, tai iš durnumo. Atsiprašau Marmelado blush2.gif

nemanau.,kad įsižeidė mirksiukas.gif pasidžiaugė kartu su mumis wub.gif nėr gi ji tokia nagla,kad tėkštų ,:sveikinkit mane biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, per kur keliate nuotraukas? Mano Giulietos daigams kažkas nutiko, lapai sukasi ir tokiais kaip spuogeliais šviesiais išmėtė. Viską susodinus, tik šie likę. Galvoju, gal išmesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 05 06, 15:54)
Merginos, per kur keliate nuotraukas? Mano Giulietos daigams kažkas nutiko, lapai sukasi ir tokiais kaip spuogeliais šviesiais išmėtė. Viską susodinus, tik šie likę. Galvoju, gal išmesti  g.gif

Kaip tik šiandien buvo įdėta pora nuorodų nuotraukų kėlimui, žvilgtelkit 1-2 psl. atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 05 06, 15:54)
Merginos, per kur keliate nuotraukas?

per tinypic.com, antra nuoroda kopijuojama ir viskas

šiaip aš neįžeidi, jei kam aktualu, ir baikas, ir kalyzavones suprantu, pasijuokti ir pasišaipyti iš savęs ( ir kitų mirksiukas.gif ) irgi galiu biggrin.gif

ate, nu geri tie tavo giminės, geri, kas kad pusė jų uždaryti kur nors galbūt ( na pvz tūlike, šiltnamyje ar skladuke bausmę atlieka), ale geri
Atsakyti