Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 19, 15:32)
romantika, gaivus oras, pomidorų kvapas  wub.gif  aš sekmadienį kai parsivežinėjau savo  plencus- prikroviau pilną bagažinę, tai mano bmw kad užkvepėjo- net vaikai sakė- vasara kvepia- kada valgysim? biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tik nuo to stovejimo Vilmukai kazko biski ziedu pamete. O venusai vel nuo saules atprate tragiskai, nors visai neryski siandien tik ciut per debesis bet stovi visi kaip skudureliai lapais nukarusiais. Visi kiti normaliai nu tie tai siaubas kad bijo saules.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 19, 07:23)
Sianakt 0 buvo, prie dirvos gal dar maziau
O as praziopsojau - sildymo neijungiau .
Siunciu mb ziureti kas ten siltnami

Musiskiai irgi sekmingai atlaike nakti. Matyt ta salna neilgai truko. Baklazanai su paprikom sestadieni pasodinti isvis lauke nakvojo pi vienu sluoksniu agro. Pomidorai siltnami , bet be jokio dangstymo.

Valio !

Kas zino kada dabar budriem buti ? Ar jau nebesals ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 19, 15:08)
Matyt ta salna neilgai truko.
Kas zino kada dabar budriem buti ? Ar jau nebesals ?

pas jus gal ir neilgai. Pas mus tai jau 2 val minusas buvo. Ir iki penkių.

Galim kol kas atsipūst biggrin.gif Lyg ir nebus artimiausią savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 19, 15:37)
pas jus gal ir neilgai. Pas mus tai jau 2 val minusas buvo. Ir iki penkių.

Galim kol kas atsipūst  biggrin.gif  Lyg ir nebus artimiausią savaitę  smile.gif

ACiprasau! Kokia dar SAVAITE?! as tai tikiuosi , kad jau iki artimiausio rudens salnu nebus unsure.gif
Atsakyti
MERGAI,NAUJOS TROBOS ADRESAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 19, 17:14)

ui, tie konkolai žalieji taip gražiai blizga wub.gif gal jau rausta? a, volieta tarp tulpių?
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 19, 16:12)
ACiprasau! Kokia dar SAVAITE?! as tai tikiuosi , kad jau iki artimiausio rudens  salnu nebus unsure.gif

aš tai norėčiau, kad taip būtų. Bet manau, kad per daug gerai būtų, kad būtų teisybė lotuliukas.gif
Atsakyti
o pas mane dundulis baladojasi!!!!!žaibuko nematyt, tik garsas
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 19, 18:52)
o pas mane dundulis baladojasi!!!!!žaibuko nematyt, tik garsas

PAS MUMI TAS PATS g.gif visą dieną,debesio jokio ,o garsas-neduod DIEVE unsure.gif galvojau ,kad sprogdina kažką unsure.gif
Atsakyti
Pas mus šalnų nebūta, šį vakarą pusvalandį davė daug lietaus, kaip reikiant, su dundėjimais. Dabar vėl saulė plieskia, einu toliau paskutinių gėlių sodinti.
Atsakyti
mergucos,jei temą baigsit,kurkitės pačios ,nes be vakaro negrįšiu ax.gif naują triobą moderatorė uždarė blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 20, 08:03)
mergucos,jei temą baigsit,kurkitės pačios  ,nes be vakaro negrįšiu  ax.gif naują triobą moderatorė uždarė blink.gif  g.gif

nebaigsim, geras oras visas laukan išvarė biggrin.gif
Atsakyti