Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Paladė @ 2015 05 19, 06:41)

user posted image ačiū už pataisymus ( pastoovius blush2.gif )
pas mumis šalnos nebuvo, biski buvau apklojus, ale ne viską, bet neišsigando nieks.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 19, 09:07)
negaliu erzinti dzukiu, pas mus nebuvo salnu, siltnamiai naturaliai nakvojo :smile.gif

Geriau sakyk,kad negali nepaerzinus tongue.gif Nu,erzinkis erzinkis...jau daba ir pas mus natūraliai nakvos.Tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 19, 13:13)
Geriau sakyk,kad negali nepaerzinus  tongue.gif Nu,erzinkis erzinkis...jau daba ir pas mus natūraliai nakvos.Tikiuosi  ax.gif

clap_1.gif clap_1.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 19, 12:13)
Geriau sakyk,kad negali nepaerzinus  tongue.gif Nu,erzinkis erzinkis...

ateis laikas, kai mes ją irgi paerzinsim.. kaip nors.. Sugalvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 19, 12:02)
ačiū už pataisymus ( pastoovius  blush2.gif )

pati prašei lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai teip- kaip kitaip išmoksiu teisingai 4u.gif

oi bus su tais erzinimaisis- kaip dės kuri pilną bliūdą randonų ant akų, ir parašys dar- "nu vat- vieną jau suvalgėm, antra partija nuskinta", tai mes jau tada ne šalnų nebuvimo pavydėsim baisiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 19, 13:21)
nu tai teip- kaip kitaip išmoksiu teisingai  4u.gif

oi bus su tais erzinimaisis- kaip dės kuri pilną bliūdą randonų ant akų, ir parašys dar- "nu vat- vieną jau suvalgėm, antra partija nuskinta", tai mes jau tada ne šalnų nebuvimo pavydėsim baisiausiai ax.gif

Pomidoru dar ner ir bulgarijoj , bet galiu nueit ir teksts bliuda braskiu temoj , bliudo dydzio roziu ziedus roziu temoj . Beje apsiziurejau kad ir mano pomidorai kai kurie turi tokiu pazastu kur tik ziedynas . Fukushima ?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 19, 14:21)
nu tai teip- kaip kitaip išmoksiu teisingai  4u.gif

blogiau bus, jei "nauja" veislė pasklis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 19, 10:57)
be abejo, buvo šalna. Medžių lapai suledėję buvo. Šiltnamiuose minus vienas, bet pomidorai uždengti buvo, tai viskas tvarkoj.

manau, kad pas mane siltnamiuos minuso nebuvo. nes moloiuginiai ten nakvojo indukuose. pridengti zinoma agro, bet jei but isisukes minusas- vargu bar ar ta agro padetu.
as kas ryta eidavau su baime siltnamio uostyti doh.gif nes pirma, kas isduoda, kad yra auku- tai specifinis susalusio pomiko kvapas. per kelis nesekmingus sezonus isireze tas kvapas visam gyvenimui...

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 19, 13:25)
Pomidoru dar ner ir bulgarijoj , bet galiu nueit ir teksts bliuda

pasitaškyk, negi gaila ax.gif O kaip tavo lauko stebuklai dabar atrodo? gal foto blush2.gif galima ir su gyvatėm, ir be cool.gif
Atsakyti
Aleliuja pirma diena be vejo.... jum tai siltnamyje tik nuo salnu reik saugoti, o man atviruose balkonuose dar ir vejas linksmina.... tai vos ne visa savaite prastovejo salione 20 vazonu pomidoru, is kuriu 5 kibiruose.... miegame koks 10 vazonu dideliu su paprikom ir 2 kibirai su cukinijom... tai patys gyvenom kaip siltnamyje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 05 19, 14:29)
tai patys gyvenom kaip siltnamyje doh.gif  biggrin.gif

romantika, gaivus oras, pomidorų kvapas wub.gif aš sekmadienį kai parsivežinėjau savo plencus- prikroviau pilną bagažinę, tai mano bmw kad užkvepėjo- net vaikai sakė- vasara kvepia- kada valgysim? biggrin.gif
Atsakyti