Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 21:37)

o robensonus keliais leist augt?

ROBESON biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryteli smile.gif kaip pernakvojot? pas mus lyg nebuvo salnos g.gif
papasakokit kaip auga jusiskiai augintiniai is Gusevo biggrin.gif pas mane Nektarinas labai jau sviesus ,nereik net ziuret kas parasyta matosi is tolo ,ar pas jus irgi toks ar cia jam ko truksta pas mane? Arbuzik tai grazus ,auga kaip nulietas biggrin.gif
Atsakyti
Valio!!! perziemavojom! bus galima nuskabyt ir paristi galu gale.
--------------
salna pas mus buvo privaloma tvarka. nezinau kiek bet apie 7.30 kai jau saule plieske kaip reikalas, seseliuose visur buvo serksnas. gal kokie -2 g.gif
vakare taip graziai viso kaimo siltnamiai sviete biggrin.gif
as zvakiu nestaciau- man jos kaip numireliui kompresas, tik apklosciau n sluoksniu agro...
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 05 18, 13:29)
Nukerpama pažastėlė arba šakninė atžala ir kišama į vandenį. Aš dar apdengiu plastikiniu maišeliu ir laikau namuose.  Po savaitės arba dviejų  jau būna pilna šaknų.  smile.gif

Na reiks pamėgint ir man smile.gif o dar turiu tokį klausimėlį toms, kurios mulčiuoja pomidorus šiltnamyje žole - kai laistot pomidorus, laistot tik juos ar ir ant mulčo? Ar reikia saugoti patį mulčią nuo dregmės?
Atsakyti
negaliu erzinti dzukiu, pas mus nebuvo salnu, siltnamiai naturaliai nakvojo :smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2015 05 19, 09:03)
Na reiks pamėgint ir man  smile.gif  o dar turiu tokį klausimėlį toms, kurios mulčiuoja pomidorus šiltnamyje žole - kai laistot pomidorus, laistot tik juos ar ir ant mulčo? Ar reikia saugoti patį mulčią nuo dregmės?

mulčą būtina drėkinti, laistyti reikia ant jo
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 19, 09:09)
mulčą būtina drėkinti, laistyti reikia ant jo

Tai kai laistai, laistyt per visą šiltnamį? O nepradeda paskui jis pūti? Aš pirmą kartą palaisčiau per visą mulčą, tai jau savaitę, kai drėgnas, tai galvoju ar nereikia pakeisti nauju, sausu smile.gif kad man ten viskas nesupūtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2015 05 19, 09:03)
Na reiks pamėgint ir man  smile.gif  o dar turiu tokį klausimėlį toms, kurios mulčiuoja pomidorus šiltnamyje žole - kai laistot pomidorus, laistot tik juos ar ir ant mulčo? Ar reikia saugoti patį mulčią nuo dregmės?

As tai sodinu tiesiai i indelius,geriausiai i durpini substrata,svarbu kad saules negautu kelias dienas ir neperkarsta butu,isisaknyja 100 procentu.
Atsakyti
Vilniaus rajone apie 5 val. buvo -1,8 C , visur šerkšnas, šiltnamiai sėkmingai išgyveno, netgi moliūgai apklostyti agro ir 4 pomidorai neuždengti gyvi liko, tiesa prašiau mamą uždegti žvakes...6 val. jau buvo +2,5C smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2015 05 19, 09:27)
Tai kai laistai, laistyt per visą šiltnamį? O nepradeda paskui jis pūti? Aš pirmą kartą palaisčiau per visą mulčą, tai jau savaitę, kai drėgnas, tai galvoju ar nereikia pakeisti nauju, sausu smile.gif kad man ten viskas nesupūtu  ax.gif

jo esmė - irti ir maitinti žemę, o ne sausu gulėti. Sausas jis nedirba savo darbo. Pus (blogąja prasme) jei uždėsit 0,5 m storio sluoksnį ir neleis žemei kvėpuoti. Kai pradės džiūti tas, kuris dabar yra, dėkit naują sluoksnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 19 gegužės 2015 - 08:40
mes vilniaus raj. sekmingai pernakvojom be jokiu dengimu ir zvakiu- net peciuko nejungiau. bet itariu kad nebuvo silta naktele- nes langai is ryto is lauko kaip apsale buvo unsure.gif tai neisivaizduoju kiek ten to minuso ar pliuso buvo, svarbu visi sveiki gyvi- net ir baklazanai jau susodinti sestadieni smile.gif galvoju gal jau reiks moliugus su cukinijom I lauka nest g.gif
Atsakyti
be abejo, buvo šalna. Medžių lapai suledėję buvo. Šiltnamiuose minus vienas, bet pomidorai uždengti buvo, tai viskas tvarkoj.
Atsakyti