Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 19:53)
žiedų niekas niekam niekad už jokius pinigus ir dykai NESKABO

džiaukitės žiedais, o ne stresuokite- kam jum lapai? valgysit juos? aš tai mieliau žiedų jūrą matyčiau nei lapų mišką ax.gif

a va, prisiminiau- mačiau mamos tą miniuką kur su segtuku skalbiniams buvau įkėlus- susigėdo ir dabar bent trigubai didesnis, su žiedais- nu gražuoooolis tikras  wub.gif

drinks_cheers.gif
įmesi fotkę ,sekančioj temoj progresą parodytum wub.gif
Atsakyti
reiks eit ,,kavos" ir nutraukt grožį drinks_cheers.gif bet žinokit nerealiai pasikeitęs- dydelis toks, jau segtukus tris kokius praaugęs, jei ne daugiau
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 20:03)
reiks eit ,,kavos" ir nutraukt grožį  drinks_cheers.gif bet žinokit nerealiai pasikeitęs- dydelis toks, jau segtukus tris kokius praaugęs, jei ne daugiau

tik paskubėk,bo nespėsi viršelin papult-ryt jau naują temą gali tekt kurt mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tai suvadovavau kad foto mikliai padarytų- taikas gausis - tas, bet bus, šiandien biggrin.gif bet naujai temai tai geresnių gi buvo jau- su konkoliukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 18 gegužės 2015 - 19:23
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 19:53)
žiedų niekas niekam niekad už jokius pinigus ir dykai NESKABO

džiaukitės žiedais, o ne stresuokite- kam jum lapai? valgysit juos? aš tai mieliau žiedų jūrą matyčiau nei lapų mišką ax.gif

Įkeliu nuotraukyte, nes tikriausiai neteisingai dalykus vadinu
pomidoras

Ten centre žiedinė kekė, tai tokios aišku neskinti.
Kairėje ūglis iš pirmos pažasties po žiedine keke. Aukštaūgiuose tai būtų paliekama auginant dviem stiebais.
O žemiau dešinėje matosi ūglis iš po žemesnio lapo ir iš karto su pumpurėliais. Ir tokie auga iš po kievieno lapo ir dar iš po žemių lenda, kur lapai buvo nuskinti sodinant giliau doh.gif Tai jei visus tuos ūglius paliksiu su tais pumpurais, tai kas iš to pomidoro bus? Krūmas kažkos g.gif Bet jei visus nuskinsiu, tai kur augs pomidorai? Nes kiek nagrinėju viršūnę, tai ji tokia žiedų keke pasibaigia ir panšu, kad daugiau augti neketina g.gif
Nu kaip tokius sudėtngus augalus auginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 05 18, 19:32)
Įkeliu nuotraukyte, nes tikriausiai neteisingai dalykus vadinu
pomidoras

nu aš čia kažko baisaus neįžvelgiu g.gif o čia kokia veislė? gal būt lengviau patart žinant kas tas yr? jei žemaūgis- tai miegokit ramiai dar kurį laiką- taip pas juos jau būna- auga krūmu, išskabom tik tankiausias vietas- lapus, kartais vieną kitą pažastį, aišku, galima ir daugiau padepiliuot kaip kuriuos- žiūrint kas do veislė...a va radau- betalux minėjot doh.gif galima biski paformuot, bet esu auginus ir kaip jam susirodė- nu nebuvo labai didelis šabakštynas, beaugant biski pakoregavau gabaritus- šakelę galima patrumpint virš kekės, jei trukdo, bet jau užsimezgus vaisiams ( jei gerai menu)- tada ir šabakštyno nebus, ir konkolai sveiki

va, gražolis mamos ( palyginimui pirmam temos puslapis tas pats tik truputuką mažesnis- jaunesnis keliom savaitėlėm- gal pora, nepamenu netgi, bet nedaug)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 18 gegužės 2015 - 19:59
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 19:21)
naujai temai tai geresnių gi buvo jau- su konkoliukais  wub.gif

galiu parodyt zirniuku -konkoliuku-dvynuku lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 20:50)

Taip, šitas betalux.
Dėkoju aciuks.gif Paliksiu bujoti, bus pačiai įdomu pažiūrėti, kas iš jų išaugs.
Atsakyti
šiemet ir aš betalux vėl turiu, tai sakiau vieną paleisiu belenkaip, vieną- kokiais trim stiebais, kitą gal vienu paauginsiu- žiūrėsim kas geriau. Eglutes augins kaip joms pasirodys- jauč neskabysiu.
o robensonus keliais leist augt? ir kosmonautus? Lietuvybes tai skabysiu iki vieno stiebo- turiu po kelis visų- Viltis, skariai, svara ir rutuliai, dar german orange strawberry yra, yra orliny kliuv, yra shocolate striped, blinda, percevidny rozovy, pyramid, black krym, gonziko dryžikas, damskije palčiki, tobolsk, na gal dar kokį vieną kitą praleidau, bet šiemet meniu skurdus pas mane- prie katro rankų patariat nekišt?

o dvynukai - ne iš balvoninio žiedo kartais? šiemet kažkaip jų nemažai mezgasi pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 20:37)

o dvynukai - ne iš balvoninio žiedo kartais? šiemet kažkaip jų nemažai mezgasi pas mane  g.gif

tai tikriausiai kad is balvoninio,is kitu skyniau ,bet sito neuzmaciau tai va ka isstenejo biggrin.gif
Atsakyti
gal šaltis įtakoja jų atsiradimą- neišmanau- retenybė visad būdavo toki žiedai, o dabar beveik kiekvienas po tokį stena
Atsakyti
Sianakt 0 buvo, prie dirvos gal dar maziau
O as praziopsojau - sildymo neijungiau .
Siunciu mb ziureti kas ten siltnami
Atsakyti