Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ritaram @ 2015 05 18, 11:34)
Auga lyg normaliai, tik pamele. Dabar dar ant kai kuriu pastebejau prie koto apacios spuogelius baltus, o ka tai reiska? PAPILDOMOS SAKNYS.
[SIZE=7]
dar ant vieno hibrido, tokia idomybe - ziedu keke su lapeliu, sakyciau taip neturetu buti smile.gif KARTAIS TAIP BUNA, NIEKO TOKIO NEREISKIA.[SIZE=7]

Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2015 05 18, 10:40)

Niu tikrai, viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 05 18, 10:34)
Auga lyg normaliai, tik pamele. Dabar dar ant kai kuriu pastebejau prie koto apacios spuogelius baltus, o ka tai reiska?

spuogeliai, tai saknys kalasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit, o kaip jūs išdaiginat tokias šaknis?
QUOTE(tany @ 2015 05 17, 14:16)
Siemet kazkaip labai daug pazasteliu man pagailo  blush2.gif matyt laiku nesuzvejuojau ju nukirpti smile.gif... Ta proga ieskau kur dabar jos ikisti smile.gif... kai kurios jau rado savo vieta smile.gif
[attachmentid=234435]
[attachmentid=234436]

Eksperimentas: bandysiu auginti viena salia kita, po viena steba, vietoj 1 su 2 stebais. Noreciau, jei pavyks, juos dar supinti i viena steba, bet jauciu per daug noriu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 18 gegužės 2015 - 12:21
QUOTE(Pamaiviuke @ 2015 05 18, 12:20)

pamerkiat pažastėlę ir užauga tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2015 05 18, 13:20)

Nukerpama pažastėlė arba šakninė atžala ir kišama į vandenį. Aš dar apdengiu plastikiniu maišeliu ir laikau namuose. Po savaitės arba dviejų jau būna pilna šaknų. smile.gif
Atsakyti
Nu ka- ateinancia nakti dar perziemavoti ir jau bus galima pomidorus parist? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 18, 13:16)
Nu ka- ateinancia nakti dar perziemavoti ir jau bus galima pomidorus parist? bigsmile.gif

Ko gero, paskutinis pasispardymas, nors musu kraste salnu nerodo. Ale po sios nakties staigus atsilimas, naktim nors normaliai bus, pagaliau issodinsiu viska ir atlaisvinsiu siltnami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 05 18, 15:11)
Ko gero, paskutinis pasispardymas, nors musu kraste salnu nerodo. Ale po sios nakties staigus atsilimas, naktim nors normaliai bus, pagaliau issodinsiu viska ir atlaisvinsiu siltnami  ax.gif

Vyriškis sakė, kad jau apklostė agro abu šiltnamius. meteo pas mus pakeitė prognozę, bet tebūnie. Mano agurkai labai nelaimiongi, pagelto, lapus nuleido. Matyt šalta.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 05 18, 14:11)
Ko gero, paskutinis pasispardymas, nors musu kraste salnu nerodo. Ale po sios nakties staigus atsilimas, naktim nors normaliai bus, pagaliau issodinsiu viska ir atlaisvinsiu siltnami  ax.gif

o as parasiau ir isvedziau trumpam suni i laukus. tai supratau, kad dar ir iki tos nakties galima neisgyvent- toks vejas isisiautejo, kad maniau, man vel visa siltnami nunes doh.gif . ale matyt biski kitu kampu pute- siltnamiai taip baisiai neisiblaske, o vat kaimynystej didelis zydintis medis tiesiog akyse sutraskejo ir griuvo velniop. dideliausias zydintis kazkas( ar tai obelis ar tai kriause). nors ne mano, bet taip sirdi susopo- tokiu medziu uzaugt reik kaip minimum 20 metu... o cia pist!- ir neber... doh.gif
Atsakyti
Sveikos pomidorų augintojos. Pas mane savi daigeliai aukštaūgiai, bet dar tik pirmos žiedinės kekės pasimatė. Paskaičiusi jūsų temutę šiltmamyje į tarpus tarp aukštaūgių įsodinau keletą turguje pirktų žemaūgių ankstesniam derliui - betalux ir dar kažkokius ankstyvus. Viršutinės kekės žydi. Bet jie iš po kiekvieno lapo leidžia po ūglį. Ir ne kaip pas aukštaūgius su lapu, o praktiškai žiedai. Nu aukštaūgių ūglius aš skabyti moku. O ką su tais betalux daryti? Skinti tuos iš pažastų augančius žiedus? Ar visus skinti? Gal galite patarti, nes apžiūrėjau jau kelintą kartą ir niekaip nenusprendžiu, kaip čia su jais elgtis. Nu nepratus aš pomidorų žiedų skabyti, ranka nekyla doh.gif
Atsakyti
žiedų niekas niekam niekad už jokius pinigus ir dykai NESKABO

džiaukitės žiedais, o ne stresuokite- kam jum lapai? valgysit juos? aš tai mieliau žiedų jūrą matyčiau nei lapų mišką ax.gif

a va, prisiminiau- mačiau mamos tą miniuką kur su segtuku skalbiniams buvau įkėlus- susigėdo ir dabar bent trigubai didesnis, su žiedais- nu gražuoooolis tikras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 18 gegužės 2015 - 18:55