Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Venta9 @ 2015 05 17, 13:19)
Tokio pomidoro dar nebuvau macius keistuolio, visi kiti normalus  zydi ir kai kurie jau zirniuku turi,  jei nenusals tfu tfu tfu per kairi peti.

Sėjau penkias sėklytes, vargais negalais išdygo vienas, labai sunkiai augo. Kadangi Samocvetą auginu pirmus metus, nežinau, kaip jis iš tikrųjų turi atrodyti. Gal jis toks pamėlęs , violetinis , smulkutis ir turi būti?
Atsakyti
Ne, kitas yra grazus zalias normalus tik ju lapai smarkiai karpyti. Butu jis geras bet uzsilikes balkone nezmoniskai istyso daugiau nei 1 m, tai todel perpjoviau perpuse o ikisti tokio i zeme negaliu del kurkliu, tai laukiu sakneliu.
Orlynij kliuva kurklys nukando, dar bandziau gaivinti, bet neisejo, gerai kad antras dar buvo, tai pakeiciau, o viena acharnyj gigant nulauziau netycia persodinedama i didesni vazona, pamerkiau jau prileido visa barzda saknu, reikes vezt sodint i siltnami, nes tik 1 buvo isdyges.
Atsakyti
Siemet kazkaip labai daug pazasteliu man pagailo blush2.gif matyt laiku nesuzvejuojau ju nukirpti smile.gif... Ta proga ieskau kur dabar jos ikisti smile.gif... kai kurios jau rado savo vieta smile.gif
[attachmentid=234435]
[attachmentid=234436]

Eksperimentas: bandysiu auginti viena salia kita, po viena steba, vietoj 1 su 2 stebais. Noreciau, jei pavyks, juos dar supinti i viena steba, bet jauciu per daug noriu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 17 gegužės 2015 - 13:19
Pas mane irgi šitaip. Gaila pažastėlių, prišaknydinau, ypač hibridų. smile.gif
Atsakyti
Mergiotes, Kai pirkot Toro,kokia buvo kaina?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 17, 14:13)
Mergiotes, Kai pirkot Toro,kokia buvo kaina?

1.90 e-sėklos'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 05 17, 12:36)
Sėjau penkias sėklytes, vargais negalais išdygo vienas, labai sunkiai augo. Kadangi Samocvetą auginu pirmus metus, nežinau, kaip jis iš tikrųjų turi atrodyti. Gal jis toks pamėlęs , violetinis , smulkutis  ir turi būti?

sejau viena sekla ir isdygo vienas biggrin.gif nei jis mazas nei ka normalus pomidoras ,tik spalva tai jo tamsesne nei kitu su melsvu atspalviu bigsmile.gif
Atsakyti
Laule šalta, tai ilgiau užtrukau šiltnamyje. Ta proga užtikau NET 2 burbuliukus thumbup.gif . Visa laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
Eksperimentas: bandysiu auginti viena salia kita, po viena steba, vietoj 1 su 2 stebais. Noreciau, jei pavyks, juos dar supinti i viena steba, bet jauciu per daug noriu smile.gif.
[/quote]
Man irgi siemet pagailo viena nugnybt daiga, indelyje iki sodinimo taip ir augo du, paskui pagailejau saknu draskyt, pasodinau abu, tik siek tiek gulom viena nuo kito i sonus praskyriau. Sakiau irgi abu leisiu po 1 stieba, vietoj vieno daigo dviem stiebais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 05 17, 12:19)
Apie Samocvietus ir as parasysiu....

Mano lygiai taip pat Samocvietas blūdija.
Atsakyti
nus, mergai- nei rankyčių, nei kojyčių- apsisodinau savo šliupnamį- atliko du tiktai kaiminkai, 8 lauke įkišau, tuneliuką padariau- kaip bus - taip. Aišku, sodindama tris nulaužiau, tai kai šaknis išleis- ir tie laukan keliaus- negi išmesi cool.gif Dabar lauksiu kito savaitgalio- reiks rišt, depiliuot, jau jaučiu irgi reiks,kažkoki dauguma jau nemažiukai.
Meniu kas pas mane augs ir po kiek gal kada vėliau sukelsiu- šiaip nelabai kuom pasigirt galiu, negausus meniu šiemet mano namuos verysad.gif

o tų daigyklų senukuos nėr? trečiadieniais su nuolaida gal verta būt papirkt jei yra
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 17, 19:58)
nus, mergai- nei rankyčių, nei kojyčių- apsisodinau savo šliupnamį- atliko du tiktai kaiminkai, 8 lauke įkišau, tuneliuką padariau- kaip bus - taip. Aišku, sodindama tris nulaužiau, tai kai šaknis išleis- ir tie laukan keliaus- negi išmesi  cool.gif  Dabar lauksiu kito savaitgalio- reiks rišt, depiliuot, jau  jaučiu irgi reiks,kažkoki dauguma jau nemažiukai.
Meniu kas pas mane augs ir po kiek gal kada vėliau sukelsiu- šiaip nelabai kuom pasigirt galiu, negausus meniu šiemet mano namuos  verysad.gif

o tų daigyklų senukuos nėr? trečiadieniais su nuolaida gal verta būt papirkt jei yra

yra, bet daznaiusia seniuose kad ir su -30 gaunasi brangiau nei kitur be jokiu akcijonu biggrin.gif dydelo kiekio man reiktu. 4u.gif urmu biggrin.gif
Atsakyti